Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@02:59:00 GMT

٦٠ میلیون دلار زعفران صادر شد

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۴۲۰۶۳

٦٠ میلیون دلار زعفران صادر شد

آفتاب‌‌نیوز :

سید روح اله لطیفی-سخنگوی گمرک ایران- با اعلام گزارشی از وضعیت تجارت زعفران گفت که ۱۲۰هزار و ۴۶۲کیلوگرم انواع زعفران در بسته بندی های کمتر از ۱۰گرم، از ۱۰گرم تا ۳۰ گرم و بالای ۳۰گرم در این مدت صادر شده است که ۷۵ هزار و ۵۴۳ کیلوگرم آن در بسته های بیشتر از ۳۰ گرم (فله)، ۳۰هزار و ۲۲کیلوگرم در بسته های زیر ۱۰گرم و ۱۴هزار و ۸۹۷کیلوگرم نیز در بسته های ۱۰تا ۳۰گرم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، ۳۷میلیون و ۳۵۸هزار و ۴۹۰دلار زعفران در بسته های بالای ۳۰ گرم به ۵۱کشور صادر شده که چین با خرید ۲۴هزار و ۵۱۹کیلوگرم به ارزش ۱۳میلیون و ۳۵۹هزار و ۷۴۶دلار در رتبه نخست خرید زعفران فله، اسپانیا با ۱۷هزار و ۶۰۶کیلوگرم و به ارزش هفت میلیون و ۵۶۷هزار و ۵۷۰دلار در رتبه دوم و امارات با ۱۱هزار و ۸۲۵کیلوگرم به ارزش پنج میلیون و ۷۹۴هزار و ۸۲۱دلار در رتبه سوم قرار دارند.

در این هفت ماه، ۱۵میلیون و ۳۳۱هزار و ۲۰۰دلار زعفران در بسته های زیر ۱۰گرم به ۵۲کشور دنیا صادر شده که چین باخرید چهار میلیون ۳۱۶هزار و ۴۶۶دلار، اسپانیا با دو میلیون ۴۳۰ هزار ۲۵۲دلار، امارات با دو میلیون و ۱۷۸هزار و ۳۰۲دلار، افغانستان با یک میلیون و ۸۲۱هزار و ۱۰دلار و کویت با ۷۸۴هزار ۲۶۵دلار پنج کشور اول خرید زعفران در بسته های زیر ۱۰گرم بودند.

همچنین هفت میلیون و ۵۰ هزار و ۹۴۰ دلار زعفران نیز در بسته های ۱۰تا ۳۰ گرم در هفت ماه امسال صادر شده که امارات با پنج میلیون و ۱۵۶هزار و ۸۷۸دلار، چین با ۵۹۰هزار و ۵۷۹دلار، هنگ کنگ با ۳۲۵هزار و ۹۰۶دلار، قطر با ۲۳۰هزار و ۱۷۳دلار و ایتالیا با ۱۲۲هزار و ۶۲۶دلار پنج کشور اول خرید زعفران در این نوع بسته بندی بودند.

در این مدت ۳۵۹کیلوگرم پودر زعفران در بسته های زیر ۱۰ گرم و ۱۰ تا ۳۰ گرم به ارزش ۴۳۳هزار و ۹۵۷دلار به ۱۷کشور صادر شد که سوئد، اسپانیا، آلمان، امارات و ایتالیا در صدر کشورهای خریدار قرار دارند.

در سال گذشته نیز ۴۲۴هزار و ۴۲۹کیلوگرم زعفران به ارزش ۱۹۰میلیون و ۱۲۸هزار و ۵۵۹دلار و ۵۵۰کیلوگرم پودر زعفران به ارزش ۶۷۴هزار و ۹۶۵دلار از ایران به سایر کشورها صادر شده بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: زعفران صادرات زعفران گمرک ایران زعفران در بسته بسته های زیر صادر شده ۳۰ گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۲۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد

مقامات نظارتی آمریکا بانک «ریپابلیک فِرست» (Republic First Bancorp) را تعطیل کردند و به شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) سپردند.

به گزارش فارس، «ریپابلیک فرست» مستقر در فیلادلفیا که مذاکرات تامین مالی با گروهی از سرمایه‌گذاران را رها کرده بود، توسط دپارتمان بانکداری و اوراق بهادار پنسیلوانیا توقیف شد.

شرکت بیمه سپرده فدرال روز جمعه اعلام کرد، بانک «فولتون»، واحدی از شرکت مالی فولتون برای حمایت از سپرده‌گذاران، تمامی سپرده‌های به عهده می‌گیرد و تمامی دارایی‌های این بانک را می‌خرد.

«ریپابلیک فرِست» که به «ریپابلیک» معروف است، تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۴ در مجموع حدود ۶ میلیارد دلار دارایی و ۴ میلیارد دلار سپرده داشت. شرکت بیمه سپرده فدرال هزینه این ورشکستگی را برای صندوق خود ۶۶۷ میلیون دلار برآورد کرده است.

بانک فولتون در بیانیه‌ای اعلام کرد، «ریپابلیک»، به جز سپرده‌ها، دیون و سایر بدهی‌هایی به ارزش تقریبا ۱.۳ میلیارد دلار هم داشته است.

تمامی ۳۲ شعبه بانک «ریپابلیک» در نیوجرسی، پنسیلوانیا و نیویورک از روز شنبه یا دوشنبه به عنوان شعبه‌های بانک «فولتون» بازگشایی خواهد شد.

قیمت سهام بانک «ریپابلیک»، از کمی بیش از ۲ دلار در ابتدای سال به حدود یک سنت در روز جمعه کاهش یافته است و ارزش بازار آن کمتر از ۲ میلیون دلار شد.

این بانک پنجمین بانک آمریکایی‌ست که ورشکسته می‌شود. سال گذشته ۳ بانک آمریکایی «سیلیکون ولی»، «سیگنیچر» (Signature Bank) در ماه مارس ۲۰۲۳ و «فِرست ریپابلیک» (First Republic Bank) در ماه می‌ورشکست شدند.

تعطیلی بانک «سیگنیچر» چند روز بعد از دستور تعطیلی بانک «سیلیکون ولی» اتفاق افتاد. یک هفته پیش از آن هم بانک سیلورگِیت (Silvergate Bank) اعلام کرده بود به طور داوطلبانه بانک خود را منحل می‌کند.

خبر سقوط بانک «ریپابلیک»، درکنار ۴ ورشکستگی بانکی دیگر در آمریکا در سال (۲۰۲۳)، سال سختی را برای صنعت بانکداری این کشور به دنبال خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  •  طی چندماه گذشته، معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو 
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • حضور همدان با بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید در نمایشگاه اکسپو
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد