Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور در سومین گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم سخن گفت.

به گزارش خبرنگار سیاسی برنا؛ رئیس جمهور در سومین گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم گفت: عرض سلام و ادب و احترام به مردم عزیز ایران دارم و امیدوارم که همیشه موفق باشند. 

رئیس جمهور در خصوص نمره به عملکرد صد روزه دولت گفت: نمره را باید مردم بدهند ، مردم هم داوری و قضاوت منصفانه در این رابطه دارند و شرایطی که دولت تحویل شد وگذر زمان را به خوبی مطلع هستند ، مردم به خوبی از وضعیت کالای اساسی و خزانه آگاه بودند، امید واعتماد مردم آسیب دیده بود و از وظایف دولت بود تا این امید را بازآفرینی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ارتباط با واکسن که به جان مردم بسته بود باید دولت این را به جدیت دنبال میکرد و گام بر می‌داشت.یادم‌نمیرود که در مراسم تنفیذ من در سخن کوتاه اعلام کردم که اولویت دولت واکسیناسیون عمومی است و همه به یاد داریم که روزی هفتصد خانواده ایرانی داغدار میشدند و این غصه بر دل همه شده بود که چرا کار جدی انجام نمیشود، پاسخ آن روزها این بود که تخصیص ارز امکان ندارد یا کشور ها به ما واکسن نمیدهند. امروز آمار ابتلا فوت کاهش جدی یافته است وارد خدا شاکریم و از مردم  وکادر درمان تشکر میکنیم بیش از صد میلیون دور واکسن تزریق شده است.

رئیس جمهور در ادامه خاطر نشان کرد: باید اقداماتی کرد که از جان مردم صیانت شود، شرایطی فراهم شد که مدارس و دانشگاه بازگشایی شود وکسب و کارها بازگشایی شد ولی مردم باید مراعات کنند ممکن است موج دیگری در پیش باشد اما خوشحالیم که فضای کسب وکار رونق گرفته است. بسیاری از شهر ها وضعیت خوبی دارند فقط چند شهر وضعیت خاص دارند .دولت در واکسیناسیون عمومی موفقیت قابل تقدیری از مردم داشته است. از مردم برای همکاری تشکر میکنیم. روزی مردم دنبال واکسن بودند، امروز دولت دنبال مردم است تا واکسن دریافت کنند.

وی ادامه داد: به داروخانه نزدیک ریاست جمهوری و چند داروخانه سر زدم و صف طولانی دریافت دارو را دیدم متاثر شدم و نشستی را برگزار کردیم، و مراکز توزیع دارو چند صد برابر شد.در تهیه واکسن با کشور های مختلف تماس گرفتم و سیل ورود واکسن به کشور آغاز شد ، و وضعیت را متفاوت کرد.شخصا با برخی کشور ها صحبت کردم، تامین ارز را آقای مخبر برایش قرارگاه تشکیل داد و وزارت خارجه در این زمینه ستاد تشکیل داد.  تولید داخلی واکسن هم  را در پیش گرفتیم. واین موجب گشایش هایی شد .باید کار اغنایی‌ را دنبال کرد تا واکسیناسیون انجام شود.اکنون‌ وضعیت فوتی ها دورقمی است اما فوت یک نفر هم زیاد است .کمیسیونی در حوزه معاونت اول فعال است تا از این شرایط عبور کنیم

رئیسی در خصوص افزایش ظرفیت پذیرش رشته های پزشکی گفت: مسئله دسترسی آسان و ارزان به پزشک نکته مهمی است ویژه متخصصان، در تهران پزشک وجود دارد آیا در شهرستان ها دسترسی به پزشک متخصص برای همه مردم امکان پذیر است، در اولین جلسه‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی این موضوع مطرح شد و کارگروهی مامور شد تا این کار را دنبال کند و چندین بار شخصا پیگیر کار های این کارگروه شدم. برای رفع مشکل کمبود پزشک متخصص در کشور به زودی تصمیم میگیریم.در این جلسه نظر موافق ومخالفین گرفته می‌شود در اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به این موضوع تصمیم میگیریم شخصا به این موضوع ورود کرده ام.

رئیسی گفت: بعد از جان مردم مسئله نان مردم و معیشت مردم موضوع مهمی است، مسیله کالاهای اساسی را پیش رو داشتیم که میزان آن نگران کننده بود . تامین کالای اساسی به حد قابل قبولی رسیده است ونگرانی در این زمینه وجود ندارد. یادم نمیرود در اواخر مرداد در دولت بحث پرداخت حقوق مرداد مطرح  بودو دوستان نسبت به تامین حقوق‌کارکنان نگران بودند که چگونه بدون استقراض این حقوق پرداخت شود ولی امروز این پرداخت ها بدون استقراض انجام میشود.در هر ماه علاوه بر هزینه ها دولت خودمان ، فاکتور هایی را پرداخت می‌کنیم که قبلاً انجام شده است هر ماه ده هزار میلیارد تومان هزینه ها دولت قبل را پرداخت می‌کنیم.

آیت الله رئیسی تاکید کرد: اگر امروز استقراض از بانک مرکزی کنیم آثار آن در زندگی مردم مشخص می شود به خلق پول و افزایش نقدینگی به طور جد حساس هستیم به هرچه که تورم ایجاد کند حساسیت داریم.تلاش داریم ساختار های بودجه به نحوی تنظیم شود که ضد تورم باشد.تورم کنترل شده است وروبه کاهش است. تورم امروز به خاطر تصمیمات غلط دولت گذشته است. تلاش ما این است که ثبات اقتصادی درکشور ایجاد شود. 

وی گفت: باید به شرایط داشته های کشور توجه کنیم و بدانیم راه های مختلف برای تامین نیاز های کشور وجود داردویکی از این مسایل مالیات است باید از مالیات درست استفاده شود، کسانی از پرداخت مالیات فرار می‌کنند. مولد سازی دارایی های دولت موضوع مهم دیگری است. امکاناتی در قانون‌ وجود دارد که به آن توجه زیادی نشده است . اگر به اینها توجه شود می توانیم کشور را بدون آثار تورمی اداره کنیم.

رئیسی توضیح داد: به مجلس هم گفته ایم هزینه های جدید برای دولت نتراشد این از موضوعات مهم دیگر است ، اگر کسری بودجه حل نشود مشکلات جدی برای کشور به وجود می آید.دولت پر خرج‌ ، دولت قابل قبولی نیست. بودجه ۱۴۰۱که مراحل نهایی را میگذراند در راستای این است که در محور عدالت باشد، عدالت در توزیع باید داشته باشیم. باید در کشور درآمدها را افزایش بدهیم و هزینه ها را کاهش دهیم.

در حال تکمیل است .... 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده رئیس جمهور ریاست جمهوری سیل نقدینگی رئیس جمهور هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۹۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»

علی تاجرنیا رئیس جامعه دندانپزشکی ایران دربارۀ رویکرد حمایتی دندانپزشکان از مردم در شرایط اقتصادی جامعه که پیش از این اعلام شده بود، گفت: در امر سلامت دهان دو بحث جدی وجود دارد؛ یکی بهداشت و پیشگیری است که باعث جلوگیری از پوسیدگی دندان و لثه می‌شود و دیگری درمان است.

به گزارش ایلنا، در گذشته دندان پزشکان کمتر به امر بهداشت و پیشگیری توجه داشتند، اما با توجه به رویکر جامعه پزشکی در چند سال اخیر، سعی شده با برگزاری برنامه‌های آموزشی، سطح آگاهی و سواد مردم در زمینه بهداشت دهان افزایش یابد و نیاز به درمان دندان کمتر شود.

دنداپزشکان چه کمکی به افراد نیازمند می‌کنند؟

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران در پاسخ به سوالی درباره چگونگی کمک دندانپزشکان به افراد نیازمند گفت: کمکی که ما دندانپزشکان می‌توانیم انجام دهیم این است که با آموزش درباۀ بهداشت دندان از مشکلات دهان و دندان برای افراد جلوگیری کنیم. همچنین کار دیگری که در راستای این مسئله انجام می‌دهیم حضور در اردو‌ها و کلینیک‌های نیکوکاری و خیریه برای قشر آسیب دیده است.

تاجرنیا با اشاره به مقوله پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان گفت: در بحث پیشگیری از این بیماری ها، یک مسواک، یک خمیر دندان و یک نخ دندان نیاز است. موضوع پیشگیری و بهداشت دهان و دندان مربوط به قبل از درمان دندان است. مشکل از جایی شروع می‌شود که دندان به مرحله درمان برسد و باید به پزشک مراجعه شود.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران مهم‌ترین بخش گرانی هزینه دندانپزشکی را مربوط به هزینه تمام شده خدمت دانست.

تاجرنیا دربارۀ گرانی مواد و کم بودن دستمزد دندانپزشک گفت: دو بخش اصلی خدمات دندانپزشکی عبارتند از بخش فنی که همان هزینه مطب، تجهیزات و از همه مهم‌تر مواد است که متاسفانه مواد دندانپزشکی در سال‌های اخیر به دلیل نوسانات ارزی خیلی گران شده است و بخش دوم به دستمزد دندانپزشک مربوط می‌شود که تغییرات کمی می‌کند، که البته این تغییرات کم بر اساس مصوبه دولت است و آنچه مهم است این است که دستمزد پزشک نسبت به هزینه‌های بخش فنی همواره رشد کمتری داشته است.

وی در پاسخ به این سوال که چه راهکاری برای کاهش هزینه‌های دندانپزشکی باید در نظر گرفت؟ گفت: در حوزه درمان باید به سمت پوشش بیمه‌های همگانی برای خدمات سطح یک و همچنین خدمات تخصصی توسط بیمه‌های تکمیلی حرکت کنیم که این مسئله در چند سال اخیر انجام شده، اما نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری دارد.

او در مورد عدم توجه به سلامت دهان و دندان در جامعه گفت: متاسفانه هم دولت و هم مردم امر سلامت و بهداشت دهان و دندان را خیلی جدی نمی‌گیرند. به طوری که میلیون‌ها تومان برای جراحی‌ها و دارو‌ها هزینه می‌شود، اما به امر سلامت دندان توجهی نمی‌شود. بابت هزینه‌های خدمات دندانپزشکی در امر دندان سهم دولت بسیار اندک است و بیشتر هزینه‌ها را مردم پرداخت می‌کنند، بنابراین باید با تقویت بیمه‌ها شرایط به گونه‌ای شود که هزینه‌های خدمات درمانی به حداقل برسد.

تاجرنیا دربارۀ گرانی هزینه‌های دندانپزشکی و ناتوانی قشر نیازمند در تامین این هزینه‌ها گفت: خدمات دندانپزشکی بدلیل گرانی هزینه تمام شده‌اش، در همه کشور‌های خدمات گرانی است. به این ترتیب قشر آسیب‌پذیر باید از حمایت دولت برخوردار باشند. همچنین یکی از کار‌هایی که دولت باید انجام دهد، این است که باید شرایطی را در همه درمانگاه‌ها ایجاد کنند تا خدمات بیشتر و بهتری در حوزه دندانپزشکی به مردم ارائه شود.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران افزود: بالغ بر ۲۵۰۰ مرکز خدمات درمانی داریم که در حیطه دندانپزشکی هستند ومتخصصان و فارغ‌التحصیلان دندانپزشکی در آنجا مشغول به کارند. دولت باید فضا و شرایطی ایجاد کند که این همه هزینه و خدمات موجود فقط معطوف به کشیدن دندان یا جرم گیری دندان نباشد و باید درمان‌هایی از قبیل پر کردن و روکش و… را هم انجام دهند.

وی گفت: اولین قلمی که در سبد نیاز‌های اساسی مردم کم می‌شود، خدمات دندانپزشکی است. مردمی که برای خرید مایحتاج زندگی خود مشکل دارند به طور طبیعی این خدمات را حذف می‌کنند.

خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران است

تاجر نیا در مورد حمایت از مردم در حیطۀ سلامت دندان افزود: ما اگر ببینیم که هزینه تمام شده برای مردم گران است، سعی می‌کنیم در این زمینه با مردم همکاری کنیم. اگر چه خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران‌اند، اما در واقعیت گران نیستند، بلکه بدلیل نداشتن تناسب بین افزایش تورم و توان خرید، مردم دچار مشکل می‌شوند. بسیاری از هم وطنان در خارج کشور بدلیل بالا بودن هزینه دندانپزشکی در خارج کشور برای مشکلات دندانپزشکی به ایران می‌آیند و برمی‌گردند.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران با بیان اینکه مشکل تامین هزینه دندانپزشکی در کم بودن درآمد‌ها نیز هست، گفت: با افزایش قیمت در تجهیزات، درآمد خالص دندانپزشک نسبت به چندین سال پیش، رو به کاهش است. باز هم تاکید می‌کنم که هزینه‌های دندانپزشکی در کشور ما گران نیست، بلکه درآمد‌های مردم کم است و این درآمد کم جوابگوی همۀ نیاز‌ها نیست. در مجموع باید وضعیت اقتصادی در کشور بهبود پیدا کند و قدرت خرید مردم افزایش یابد تا بتوانند از خدمات بهتری برخوردار باشند.

وی همچنین درباره «پویش سلامت دهان و دندان» از ۱۷ تا ۱۹ در سطح کشور توسط معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود، گفت: وزارت بهداشت رویکرد جدیدی را در مورد بهداشت دهان و دندان در پیش گرفته بطوری که در هفته آینده دو روز را برای اجرای پویش دهان و دندان در نظر گرفته است. در این پویش، دندان پزشکان حاضر، در مدارس حاضر می‌شوند و به آموزش و رسیدگی به دندان‌های کودکان می‌پردازند. پزشکان حاضر بعد از معاینه کودکان، مشکل آن‌ها را آنلاین ثبت می‌کنند و به معلم و خانواده آن‌ها اعلام می‌کنند که هر چه زودتر به مشکل دندان این کودکان رسیدگی شود تا درمان آسان‌تر شود.

دیگر خبرها

  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • سپاهانی‌ها خواهان رفتن مورایس و بازگشت سرمربی محبوب
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • پرسپولیس در پنالتی هم کامبک خورد!
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم