Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه محل اعتبارات مشکل اصلی اجرا نشدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، گفت: بستن قرارداد ۸۹ روزه با پرستان بی عدالتی است و اگر به فکر مسئله پرستاری نباشیم کشور دچار مشکلاتی خواهد شد.

خبرگزاری میزان - عباس عبادی معاون پرستاری وزارت بهداشت، صبح امروز، دوشنبه، ۱۵ آذر ماه، در نشست خبری که به مناسبت هفته پرستار در وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: در حال حاضر ظرفیت کافی برای جذب پرستاران را داریم و شاخص سرانه پرستار به تخت و جمعیت متفاوت است، اما به ازای هر پرستار دو بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه وجود دارد، البته باید بگویم پرستاران به دو بخش حرفه‌ای و غیر حرفه‌ای تقسیم بندی می‌شوند، اما به طور کلی شاخص‌های ما پایین‌تر از استاندارد‌های بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مشارکت مردم باید در تمام امور و به خصوص در حوزه سلامت افزایش پیدا کند، ابراز امیدواری کرد: امیدوارم در دولت جدید مشارکت مردم در تصمیم گیری‌ها بیشتر شود، نقش مردم در موفقیت کار‌ها و طرح‌ها نیز ثابت شده است، مهارت پرستاران باعث شده تا در حفظ سلامتی مردم نقش بیشتری را ایفا کنند. از این رو ما اگر از بیمارستان گذر کنیم و در خارج از محیط مراکز درمانی در کنار مردم باشیم سلامتی مردم ارتقا پیدا می‌کند. در دو دهه آینده جمعیت ما دچار پیری می‌شود و اگر به فکر مسئله پرستاری نباشیم کشور دچار مشکلاتی خواهد شد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: محل اعتبارات مشکل اصلی اجرا نشدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است؛ بیمه‌ها و سازمان برنامه و بودجه بیشترین مقاومت را برای اجرای این طرح داشتند و بسته‌های خدمتی با هدف انجام این طرح به پرستاران داده می‌شد.

عبادی توضیح داد: مقام معظم رهبری در سال گذشته تاکید زیادی بر اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری کردند و من از سازمان برنامه و بودجه درخواست دارم که به این موضوع به عنوان مسئله هزینه بر نگاه نکنند، زیرا تعرفه گذاری پرستاری کاهش هزینه‌ها و بار مالی برای بیمه‌ها را در بر دارد.

وی با بیان اینکه شکاف حقوقی پرستاران رسمی با شرکتی و قراردادی یک مدل بیمار گونه در نظام پرداخت است، گفت: این شکاف بین نیرو‌های رسمی و قراردادی فقط شامل وزارت بهداشت نمی‌شود و در سایر سازمان‌ها نیز اینگونه مدل پرداختی وجود دارد. دولت قول داده است تا پایان امسال راهکار سازماندهی مشاغل را ارائه کند تا نظام پرداخت یکسان شود و امیدوارم این مشکل با کار کارشناسی به زودی برطرف شود. همکاری داریم که چهار میلیون حقوق می‌گیرد و پرستار همکار او با همان شرایط یکسان دو برابر حقوق را دریافت می‌کند.

عبادی متذکر شد: هشت هزار پرستار ۸۹ روزه داریم و باید توجه داشت که این نوع قرارداد‌ها بی عدالتی است، در یک دوزه زمانی از این روش استفاده شد، اما بکارگیری پرستاران و شاغلان حوزه سلامت به این شکل بی عدالتی است.

وی با بیان اینکه مجوز جذب ۱۶ هزار نفر در سال ۹۸ داده شد و در سال ۹۹ این مجوز به ۳۹ هزار نفر رسید و حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ پرستار جذب شدند، عنوان کرد: میزان نیاز پرستار در کشور حداقل ۱۰۰ هزار نفر است و آمار دقیقی از پرستاران بیکار نداریم، بیش از ۸۰ درصد پرستاران بانوان هستند که بعد از فارغ التحصیل شدن به دلایل مختلفی مانند ازدواج و ... ترک خدمت می‌کنند و نمی‌توان این پرستاران را بیکار محسوب کرد.

عبادی افزود: اگر عرصه خدمات پرستاری را فقط محیط بیمارستان بدانیم مشکل همچنان پابرجاست، در کشور‌های پیشرفته عمده پرستاران می‌توانند خارج از بیمارستان به مردم خدمت کنند. اگر مشکل سرانه پرستار و تخت و بیمار و کمبود نیرو برطرف شود، رسیدگی به سلامت مردم بهتر خواهد شد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت خاظرنشان کرد: برخی از مشاغل به دلیل ماهیت شغلی و سختی کارشان باید متفاوت دیده شوند. پرستاران جزو شغل‌های سخت محسوب می‌شوند، چراکه با سلامت مردم و بیماران روبه رو هستند و اگر سالیانه ده هزار نفر جذب و همکاری بازنشسته نشویم کمبود نیرو بعد از مدت‌ها حل می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: پرستاران وزارت بهداشت سلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پرستاران وزارت بهداشت سلامت معاون پرستاری وزارت بهداشت خدمات پرستاری بی عدالتی تعرفه گذاری هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۴۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

هزینه کرد بی‌سابقه دولت سیزدهم در خرید تجهیزات پزشکی

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

۹ طرح درمانی، آموزشی و رفاهی امروز (شنبه) با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان‌های خراسان شمالی راه اندازی و کلنگ زنی شد.

طرح های راه اندازی شده شامل بخش «ام آر آی» و «سی تی اسکن» بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بخش دیالیز رازوجرگلان، بخش دیالیز فاروج، بخش «وی آی پی» بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مرکز تصویربرداری دیجیتال و همراه سرای بیمارستان امام علی (ع) بجنورد است.

طرح های کلنگ زنی نیز شامل مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و طرح توسعه بیمارستان جاجرم است.

شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری خاور بجنورد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • بی‌عدالتی‌ها پتروشیمی‌ها در حق مردم استان بوشهر پذیرفتنی نیست
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • وزارت بهداشت فلسطین: جان تمامی شهروندان نوار غزه در خطر است
  • پیگیری قضایی ضرب و شتم یک پرستار در حال انجام است