Web Analytics Made Easy - Statcounter

جابه‌جایی ۱۳۷.۸ میلیون تن بار و حمل ‌۸.۲۵ میلیون تن کالای اساسی از بنادر از جمله اقدامات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حوزه جابه‌جایی کالا در سه ماه نسخت عملکرد دولت سیزدهم است.

به گزارش ایران آنلاین،این وزارتخانه با تدوین گزارشی به ارائه دستاوردهای خود در سه ماه نخست فعالیت دولت سیزدهم در حوزه‌های مختلف از جمله سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش از ابتدای سال تا پایان آبان ۳۲۰ میلیون تن بار جابه‌جا شده است که از این میزان ۱۳۷.۸ میلیون تن بار در سه ماه فعالیت نخست دولت سیزدهم بوده است. بر این اساس ۴۳.۰۶ درصد از بار جابه‌جا شده در سال جاری مربوط به  فعالیت انجام شده در این بازه زمانی است.

همچنین از ابتدای سال تا پایان آبان ماه ۲۰.۸ میلیون تردد کامیون انجام شده است که ۹ میلیون تردد یعنی ۴۳.۲۷ درصد آن در این دوره فعالیت دولت مردمی بوده است.

حمل ۱۶.۸۵ میلیون تن کالاهای اساسی از بنادر عددی است که از ابتدای سال تا پایان آبان ماه گزارش شده که این عدد در ۱۰۰ روز فعالیت دولت سیزدهم، ۸.۲۵ میلیون تن اعلام شده است.

حمل‌ونقل کالا:

وضعیت شاخص‌های آماری بخش حمل‌ونقل جاده‌ای کالا در دوره ۱۰۰ روزه دولت سیزدهم

ردیف

موضوع

واحد

میزان/تعداد تا کنون

میزان/تعداد دوره۱۰۰ روزه

۱

میزان بار جا‌به‌جا شده

میلیون تن

۳۲۰

۱۳۷.۸

۲

تعداد تردد کامیون

میلیون سفر

۲۰.۸

۹

۳

میزان حمل‌کالاهای اساسی از بنادر

میلیون تن

۱۶.۸۵

۸.۲۵

 

۴

تعداد ناوگان فعال باری

دستگاه

۳۶۲۱۰۰

۳۲۵۸

۵

تعداد رانندگان بخش حمل‌ونقل کالا

نفر

۵۰۴۳۳۵

۵۹۵۳

۶

تعداد کل ناوگان وانت بار

دستگاه

۲۰۵۷۲۳

۷۳۵۲

۷

تعداد کل رانندگان فعال وانت بار

نفر

۱۲۵۹۲

۰

۸

تعداد شرکت‌ها و موسسات حمل‌ونقل کالا

عدد

۴۷۱۲

۲۸

۹

تعداد پایانه‌های بار و شهرک‌های فعال حمل‌ونقل

عدد

۸۳

۰

۱۰

تعداد بازارگاه‌های الکترونیکی بار

عدد

۲۵

۴

استفاده از ظرفیت ناوگان ملکی شرکت‌های حمل‌ونقل در حمل کالاهای اساسی از مبدا

در این گزارش در راستای مدیریت حمل کالاهای اساسی از بنادر کشور اقدام به برگزاری جلسات ستاد ویژه حمل کالاهای اساسی در ستاد مرکزی و ادارات کل استانی شده است. همچنین مدیران ستادی در بنادر با هدف هماهنگی با نمایندگان دستگاه‌های ذی‌صلاح و اتخاذ تدابیر لازم مستقر شدند.

برگزاری جلسات عملیاتی در بنادر امام  و چابهار با صاحبان کالا و دستگاه‌های اجرایی مرتبط برای تسریع خروج کالا در ماه‌های مرداد، شهریور، مهر و‌ آبان، آزاد کردن خط حمل کالاهای اساسی به منظور کاهش توقف و حذف فرایندهای اضافی در پایانه بندر امام، راه‌اندازی نرم‌افزار نوبت‌دهی مجازی برای به حداقل رساندن انتظار رانندگان و ناوگان در بندر امام بخش دیگری از اقدامات انجام شده سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در این مدت به‌شمار می‌رود.

بر اساس این گزارش ارائه شده، تعیین سهمیه و برنامه‌ریزی برای اعزام ناوگان باری توسط ادارات کل استان‌های سراسر کشور به منظور انتقال کالاهای اساسی هر استان، استفاده از ظرفیت ناوگان ملکی شرکت‌های حمل‌ونقل در حمل کالاهای اساسی از مبدا و امکان صدور بارنامه برای حمل کالاهای اساسی از مبادی بنادر امام، عباس و چابهار توسط همه شرکت‌های حمل‌ونقل کالا در سطح کشور، دیگر اقداماتی هستند که این سازمان در این مدت انجام داده است.

ایجاد فرصت برای شرکت‌های بزرگ مقیاس هوشمند برای تکمیل ناوگان ملکی

سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در راستای تسهیل در تاسیس شرکت‌های توانمند حمل‌ونقل ناوگان محور، اقدام به بازنگری ضوابط تاسیس و بهره‌برداری از شرکت‌های حمل‌ونقل با رویکرد تسهیل ورود و تقویت نظارت بر عملکرد و مدیریت ناوگان ملکی و تحت پوشش کرده است. همچنین سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای این فرصت را برای شرکت‌های بزرگ مقیاس هوشمند دارای ناوگان صفر کیلومتر برای تکمیل ناوگان ملکی فراهم کرده است.

تاسیس سه شرکت حمل‌ونقل بزرگ مقیاس هوشمند کالا در مرداد و شهریور ماه نیز اقدام دیگری است که در این راستا انجام شده است.

این سازمان همچنین در حوزه به‌کارگیری فناوری اطلاعات در حمل‌ونقل نیز اقدام به توسعه بازارگاه‌های الکترونیکی بار، توسعه پایانه‌های مجازی در بوشهر، اصفهان و تهران و همچنین توزیع عادلان بار در بنادر از طریق اتصال سامانه‌های بین دستگاهی میان سازمان متبوع و سازمان بنادر و دریانوردی کرده است.

بیمه تکمیلی درمان عمر و حوادث رانندگان بخش حمل‌ونقل جاده‌ای رانندگان کالا

بر اساس این گزارش، انعقاد قرارداد جدید بیمه تکمیلی درمان عمر و حوادث رانندگان بخش حمل‌ونقل جاده‌ای رانندگان کالا و خانواده‌های تحت تکفل آنها از طریق صنف‌های بخش و شرکت بیمه‌گر یکی دیگر از اقدامات انجام شده به‌شمار می‌رود. در این راستا یک میلیون و ۱۲۱ هزار و ۷۲۶ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، ۴۱۷ هزار و ۴۷۲ نفر راننده و مابقی را افراد تحت پوشش رانندگان تشکیل می‌دهند.

در این گزارش آمده است برای جلوگیری از تضییع حقوق دولتی از طریق ایجاد ارتباط میان سامانه‌های مدیریت کنترل بارنامه و سامانه جامع هوشمند ناوگان اقدام شده است. بر این مبنا، امکان تغییر نوع بارگیر در هنگام صدور بارنامه توسط شرکت‌های حمل‌ونقل وجود ندارد. همچنین بارگیرهای ثابت بر اساس دسته‌بندی مورد تایید پلیس راهور ساماندهی شده‌اند. آنگونه که در این گزارش آمده است، در سال جاری تا پیش از اجرای طرح ۷۷ درصد بارنامه‌های صادره برای ناوگان با بارگیر ثابت دارای مغایرت نوع بارگیر بودند.

یکی دیگر از اقدامات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، واردات کامیون‌های با عمر حداکثر سه سال در راستای اجرای بند ث ماده ۳۰ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه است.

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای حمل کالاهای اساسی شرکت های حمل ونقل اساسی از بنادر حمل ونقل کالا میلیون تن بار بخش حمل ونقل ناوگان ملکی دولت سیزدهم ۸ میلیون تن انجام شده جابه جا بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۶۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین، برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس، مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو در نظر گرفته شد.

به گزارش ایسنا، نشست بررسی دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور به ریاست سید کمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، محسن صادقی مدیرکل دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری این معاونت، حمیدرضا شهرکی ثانوی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و جمعی از مدیران عامل و رؤسای شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون‌شهری در روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست ابتدا دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کشور تشریح شد که بر این اساس؛ «اولویت با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزارهای آنها برای واردات باشد»، «شرکت‌های حمل‌ونقل، باید تعهد بدهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند. بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.»، «هر شرکت می‌تواند حد اکثر ۲۵ دستگاه وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند. در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند»، «شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن ۱۰ سالگی امکان فروش آنها را ندارند»، «حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید ۱۵۰ هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا...) این مقدار توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کاهش یابد»، «واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، حداکثر سه ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای امکان پذیر خواهد بود.»، «شرایط تامین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند ۳)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود».

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، در ادامه این نشست، سید کمال هادیان فر - معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی - بر برگزاری عملیات جابه‌جایی زائران اباعبدالله در اربعین حسینی (ع) امسال تأکید کرد و گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های مسافربری در نظر داشته باشند با برنامه‌ریزی و همکاری، مشکلات و موانع برطرف می‌شود.

وی افزود: با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو و همچنین ۴۰۰۰ میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود ۹ درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان کرد: در فاز اول؛ مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از پنج سال (و قیمت هر دستگاه تا ۲۲۰ هزار دلار) در نظر گرفته شده است و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح روز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه)، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

هادیان‌فر خاطرنشان کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • جابه‌جایی ۲۵۲ هزار تن کالا از استان اردبیل
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است