Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ "ایهود باراک" نخست وزیر اسبق اسراییل با " توهم آمیز" توصیف کردن تصمیم دولت ترامپ به خروج یکجانبه از توافق هسته ای با ایران (برجام)، مدعی شد واشنگتن و تل آویو پس از سال 2018 و خروج آمریکا از برجام نتوانستند یک "طرح نظامی موثر را برای بازدارندگی و مقابله با جاه طلبی های هسته ای ایران" ارایه و اجرا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باراک نوشت که معتقد نیست اسراییل یا آمریکا برنامه نظامی قابل قبولی برای ضربه زدن به برنامه هسته‌ای ایران داشته باشند و تصمیم آمریکا به خروج یکجانبه از برجام را یک توهم و اشتباهی بزرگ تر از اشتباه انعقاد برجام دانست.

این مقام سابق اسراییلی روز یکشنبه (دیروز) در روزنامه "یدیعوت آحرونوت" اسراییل نوشت: خروج آمریکا از برجام "یک تصمیم متوهمانه بود که به ایرانی‌ها اجازه داد به سرعت در جهت تبدیل شدن به یک کشور در آستانه هسته‌ای شدن، پیش بروند."

او نوشت: این اشتباه سپس با شکست اسراییل در تهیه "طرح بی در قالب یک عملیات نظامی " با ایالات متحده تشدید شد.

او دیشب در مصاحبه ای با بخش خبر کانال 12 اسراییل نیز گفت:" با احتیاط می گویم که مشخص نیست اسراییل و آمریکا در حال حاضر یک برنامه عملی قابل اجرا دارند که بر اساس آن اگر دستوراجرا صادر کنند صبح که از خواب بیدار می شوید فاصله ایران با سلاح هسته ای را 3 سال خواهید دید."

بنا بر گزارش "تایمز اسراییل"، ایران در دهه گذشته با پراکنده کردن سایت‌های هسته‌ای خود و پنهان کردن برخی از آنها در اعماق زمین، هرگونه عملیات نظامی را بسیار پیچیده کرده است. با این حال مقامات اسراییلی اصرار دارند که اقدام نظامی هنوز امکان پذیر است.

باراک که گفته می‌شود در اوایل دهه گذشته به عنوان "وزیر دفاع" وقت کابینه نتانیاهو از حمله نظامی علیه ایران حمایت می‌کرد، در مصاحبه خود بنیامین نتانیاهو را که در 12 سال گذشته نخست وزیر اسراییل بوده، مقصر وضعیت کنونی در پرونده هسته ای ایران دانست.

او که نتانیاهو و ترامپ را مقصر اصلی پیشرفت کنونی برنامه هسته ای ایران می داند، به کانال 12 اسراییل گفت:" در سال 2015 آنها مرتکب یک اشتباه تاریخی شدند. توافق وحشتناک بود و این یک راز نیست. اما از لحظه ای که این توافق (برجام)امضا شد، به واقعیت تبدیل شد، ما نمی توانیم در یک فانتزی زندگی کنیم."

او گفت: " در سال 2018 نخست وزیر اسراییل از رییس جمهوری آمریکا خواست که از برجام خارج شود، در حالی که بقیه اعضای گروه 1+5 در این توافق باقی ماندند و ایران هم به بهانه خروج یکجانبه آمریکا و بازگشت تحریم ها ، برنامه هسته ای خود را سرعت بخشید.

باراک با اشاره به اینکه "امروزه احتمال اعمال زور آمریکا علیه ایران تقریبا صفر است"، گفت: "اینها چیزهایی است که در مورد جدی بودن برخی از چیزهایی که شنیده می‌شود تردید ایجاد می‌کند."

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا ایهود باراک رژیم صهیونیستی اسراییل حمله اسرائیل به ایران افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا هسته ای ایران نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۷۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکسیوس : آمریکا درحال بررسی برنامه‌های خود برای تحریم ارتش اسرائیل است

منابع آمریکایی مطلع روز جمعه به پایگاه خبری اکسیوس اعلام کردند که وزارت خارجه این کشور تحریم گردان «Netzah Yehuda» ارتش رژیم صهیونیستی که مرتکب نقض حقوق بشر در کرانه باختری شده را متوقف کرده و درحال حاضر درحال بررسی این مسئله با اطلاعات به دست آمده جدید از این رژیم طی روزهای اخیر است.

به گزارش ایسنا، پایگاه خبری اکسیوس اعلام کرد با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا از سوی رژیم صهیونیستی، اعضای کنگره و حتی مقامات ارشد دولت بایدن تحت فشار شدیدی برای تجدیدنظر درخصوص تحریم‌های احتمالی علیه رژیم صهیونیستی قرار دارد.

به گزارش منابع مطلع آمریکا قصد داشته تا از ارائه کمک نظامی و آموزش به گردان «Netzah Yehuda» خودداری کند که خود اقدامی بی‌سابقه در روابط واشنگتن و تل‌آویو محسوب می‌شد.

یک قانون امضا شده در سال 1997 در آمریکا، این کشور را از ارائه کمک‌های خارجی و ارائه آمورش‌ها از سوی وزارت دفاع به نیروهای پلیس، نظامی و امنیتی که متهم به نقض حقوق بشر هستند، ممنوع می‌کند.

هفته گذشته پایگاه خبری اکسیوس گزارش داده بود که بلینکن به دنبال اعمال تحریم‌هایی علیه گردان «Netzah Yehuda» ارتش رژیم صهیونیستی است.

انتشار این خب باعث شد تا بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون این رژیم به طور علنی از جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا بخواهند تا از انجام چنین اقدامی پرهیز کند.

یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و بنی گانتس، عضو کابینه جنگی این رژیم در این رابطه با بلینکن به گفت‌وگو پرداختند و اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی نیز با کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا به گفت‌وگو پرداخت.

به گفته مقامات رژیم صهیونیستی، تل‌آویو در پیغام‌های خود به ـآمریکا از این کشور خواسته تا در تحریم این گردان ارتش رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه «نتانیاهو»
  • «لاپید»: اگر نخست‌وزیر بودم عملیات علیه رفح را لغو می‌کردم
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • احتمال استعفای زودهنگام رئیس ستاد ارتش اسرائیل
  • جزئیات دیدار و گفتگوی مقام بلندپایه نظامی ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • اکسیوس : آمریکا درحال بررسی برنامه‌های خود برای تحریم ارتش اسرائیل است
  • تجلی اقتدار نظامی ایران در عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی