Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت با بیان اینکه خیلی از بحران‌ها به‌خاطر تصمیمات غلط گذشته است، از دانشجویان خواست عملکرد ۱۰۰ روزه دولت را نقد و ارزیابی کرده و منصفانه قضاوت کنند.

به گزارش مشرق، بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در نشست با اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور که به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو و در محل سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: از اینکه امروز در جمع دانشجویان و در فضای دانشجویی قرار گرفته ام خیلی لذت بردم و امیدوارم که این ارتباطات حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضای دانشجویی یک فضای پویا، جذاب و دلچسب است.

وی با تاکید بر اینکه ما باید مفهوم ۱۶ آذر را جدی بگیریم، افزود: ۱۶ آذر نشان می دهد که ما در کشورمان ۶۰ سال فعالیت دانشجویی جدی داشته ایم و بدنه دانشجویی کشورمان یک بدنه فعال، مطالبه گر، نترس، فعال و مقاوم بوده است.

جهرمی بیان کرد: وضعیت بدنه دانشجویی کشورمان در گذشته از لحاظ کمیت با حال حاضر خیلی فرق کرده است با این وجود امروز انتظار بیشتری از بدنه دانشجویی می رود به گونه ای که این بدنه باید در تمام موضوعات به نقش آفرینی بپردازد.

سخنگوی دولت با بیان اینکه نقش آفرینی تخصصی دانشجویان بسیجی تحول و ایده خوبی است، تصریح کرد: بنده به هر استانی که سفر کرده ام از نقش آفرینی تخصصی بسیج دانشجویی لذت برده ام چرا که در برخی جلسات دانشجویان بسیجی نکاتی را در خصوص مسائل مختلف ملی و محلی مطرح کردند که دیدم این حرف ها از نظر کارشناسی و تخصصی درست است.

وی با اشاره به اینکه روز دانشجو به خاطر اعتراض دانشجویان کشورمان نسبت به هم نشینی سران کشور با سران آمریکا و عدم مقاومت آنها در تاریخ ثبت شده افزود: شما دانشجویان اگر دیدید مسئولی ضعیف کار می کند یا خودباوری به توان داخلی ندارد باید به او اعتماد به نفس بدهید و نشان بدهید که پشتیبان او در حل مشکلات مردم هستید.

بهادری جهرمی با بیان اینکه بیانیه هایی که از سوی دانشجویان منتشر می شوند حتما موثر بوده و توسط مسئولان مختلف ملاحظه و بررسی می شوند، تصریح کرد: در مطالبه گری دانشجویی همه جوانب مختلف یک مسئله را در دو بعد داخلی و بین المللی ملاحظه و بررسی کنید و به اقتضائات و محدودیت های اجرایی آن توسط دولت توجه داشته باشید.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه بدنه دانشجویی باید پیشرو بودن خود را حفظ کند، افزود: پیشرو بودن با تندروی تفاوت دارد و در فعالیت های دانشجویی از تندروی و محافظه کاری باید پرهیز کرد.

وی تصریح کرد: پیشرو بودن یعنی اینکه حرف به حق و به هنگام بزنیم و این گونه ما به رسالت دانشجویی خود عمل می کنیم. توصیه من به شما دانشجویان این است که پیشرو بودن بدنه دانشجویی را حفظ کنید.

بهادری جهرمی به تدوین طرح تحول دولت اشاره کرد و افزود: این طرح از نظر دولت تمام شده است اما باید در معرض نقد جامعه نخبگانی و مردم نیز قرار بگیرد. همچنین بنده از شما دانشجویان می خواهم که این طرح را که به زودی اطلاع رسانی می شود، بخوانید و آن را نقد کنید.

سخنگوی دولت با بیان اینکه طرح تحول دولت برنامه اقدام چهار ساله دولت است، افزود: یکی از محورهای طرح تحول و بودجه ۱۴۰۱ این است که خیلی از امور و پروژه ها به استان ها واگذار شده است.

وی با اشاره به اینکه سازمان برنامه و بودجه و یک کمیسیون متولی برنامه طرح تحول دولت هستند و عملکرد استان ها را رصد می کنند، گفت: برای اجرای طرح تحول دولت در استان ها شورایی به ریاست استاندار تشکیل خواهد شد. همچنین در این طرح به نحوه توزیع منابع با توجه به ظرفیت هر استان توجه شده است و اگر مسئولان در این مسیر منظم عمل نکنند با آنها برخورد خواهد شد.

بهادری جهرمی در پاسخ به انتقادات یکی از دانشجویان در خصوص تبدیل شدن استان مازندران به منطقه آزاد نیز گفت: حرف بنده هم این است که چرا می خواهیم همه کشور را به مناطق آزاد تبدیل کنیم. معتقدم باید ابتدا بررسی کنیم که مناطق آزاد گذشته آیا در مسیر اهداف خود موفق بوده اند یا خیر؟ یکی از آسیب های مناطق آزاد این است که برای ایجاد این مناطق یک رقابت ایجاد شده است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه خیلی از بحران ها از جمله بحران آب به خاطر تصمیمات غلط گذشته بوده و از این رو نباید در لحظه و بدون پشتوانه کارشناسی تصمیم گیری شود، اضافه کرد: مدل تصمیم گیری لحظه ای مدل غلطی است و در واقع یکی از آسیب های مناطق آزاد هم همین است و هرجا بحث ایجاد منطقه آزاد جدید مطرح شد، اول بروید و ببینید که آیا مناطق آزاد قبلی موفق بوده اند یا خیر؟

وی با بیان اینکه تعارض منافع در خیلی از بخش ها از جمله سلامت جزو مشکلات اساسی کشور است، اظهار کرد: اگرچه بسیاری از عزیزان در جامعه پزشکی افراد سالم و دلسوز و بدور از منافع شخصی هستند اما باید همین روحیه به همه جامعه پزشکی تسری پیدا کند و هنر حاکمیت باید این باشد که مشکلات مردم را با کمک خودشان حل کند و مشکلات جامعه پزشکی نیز باید توسط خودشان حل شود چون آنها اشراف بیشتری نسبت به مسائل نظام سلامت دارند و می توانند با همه جانبه نگری مشکلات را حل کنند.

بهادری جهرمی با بیان اینکه رئیس جمهور تاکنون دستوری برای افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی صادر نکرده و در نامه خود به شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز صرفا دستور داده اند تا این موضوع بررسی شود تا مخالفین و موافقین استدلال خود را ارائه کنند، اضافه کرد: رئیس جمهور فقط در مورد نظام توزیع پزشک دستوراتی به وزیر بهداشت داده و خواستند تا در این رابطه اقداماتی صورت بگیرد.

سخنگوی دولت تصریح کرد: قطعا افزایش ظرفیت پذیرش نه تنها در پزشکی بلکه در سایر حوزه ها از اولویت های دولت است و در طرح تحول دولت نیز به آن پرداخته شده است. در کنار این تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار نیز از اولویت های دولت است.

وی با بیان اینکه در بودجه ۱۴۰۱ به نظام ارجاع و نظام سلامت الکترونیک نیز توجه شده و بودجه ای برای آنها اختصاص یافته اضافه کرد: بحث جمعیت و آب جزو اولویت های اساسی دولت بوده و در بودجه ۱۴۰۱ نیز به این دو موضوع به طور خاص بودجه اختصاص یافته است.

بهادری جهرمی با اشاره به اینکه دو موضوع آب و جمعیت در طرح تحول دولت نیز مورد توجه قرار گرفته اند، اضافه کرد: ۳۷ موضوع در طرح تحول دولت مبنا و محور اقدامات قرار گرفتند که آب و جمعیت دو محور مهم این طرح هستند.

سخنگوی دولت با اشاره به اختصاص ۵ درصد معافیت مالیاتی برای کسب و کارهای کوچک تصریح کرد: وزیر ارتباطات و همچنین معاون علمی رئیس جمهور دو مدافع فعالیت های اینترنتی و کسب و کارهای اینترنتی هستند و همواره در جلسات از این فعالیت ها به طور جدی حمایت می کنند.

بهادری جهرمی در پایان با بیان اینکه دانشجویان باید عملکرد  ۱۰۰ روزه دولت را در بوته نقد و ارزیابی قرار دهند اضافه کرد: عملکرد سه ماهه دولت را منصفانه قضاوت کنید و با شرایطی که این دولت تحویل گرفته شد و اتفاقات گذشته مقایسه و بررسی کنید و هرجا شاهد توقف یا عقب گرد بودید تذکر دهید و مطالبه کنید و هرجا شاهد پیشرفت و اصلاح و بهبود اوضاع بودید نیز حمایت نمایید.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو دانشجویان عملکرد دولت جهرمی سازمان برنامه و بودجه بسیج دانشجویی سازمان بسیج دانشجویی شورای عالی انقلاب فرهنگی سخنگوی دولت بدنه دانشجویی طرح تحول دولت بهادری جهرمی پیشرو بودن مناطق آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۸۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، گفت: سال گذشته در کشور ۱۶ هزار زلزله به ثبت رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه یک میلیون و 200 هزار شرکت صنعتی بالای 500 نفر و 150 هزار شرکت معدنی وجود دارد، اظهار داشت: این کارکنان می‌توانند در قالب تیم‌هایی تحت آموزش قرار بگیرند و در بحران‌ها در کنار دستگاه‌های امدادرسان باشند.

وی با بیان اینکه در صنعت بیمه باید از روش‌های نوین استفاده شود که سبب جذب مشتری شود افزود: براساس آمار اعلام شده تکرار وقوع زلزله در کرمانشاه حدود 40 تا 45 سال بوده و در آخرین زلزله 37 هزار واحد تخریب شده است و نسبت به میزان دریافتی بیمه این تعداد بسیار ناچیز است.

نامی گفت: باید مردم به بیمه اطمینان داشته باشند و ظرفیت آن افزایش یابد که در صورت تخریب منزل، فرد اطمینان داشته باشد که با خسارت بیمه منزل او تا انتها ساخته می‌شود و دغدغه دیگری نداشته باشد. 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در سیل خرداد ماه سال گذشته 179 هزار هکتار خسارت دید که کمتر از 10 درصد بیمه بودند افزود: 1961 خودرو گرفتار سیل شدند که هیچکدام بیمه نبودند و این هنر بیمه‌گران است که مردم را ترغیب کنند.

نامی با بیان اینکه 8000 کیلومتر شبکه برق، آب و گاز در کشور وجود دارد که باید بیمه شود عنوان کرد: ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه شوند و در صورت تخریب مکانی بالاترین فرد در دستگاه مسئول است و این موضوع به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه از 66 مخاطره‌ای که تاکنون در دنیا شناسایی شده 44 مورد ان در کشور ما به وقوع پیوسته است گفت: مهمترین مخاطرات کشور ما به ترتیب سیلاب، زلزله، فرونشست، آتش سوزی، سرمازدگی و خشکسالی و غیره است و دو مورد اول از اهمیت بسیاری برخوردار هستند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه برای زلزله باید عزم عمومی وجود داشته باشد که مقاومت سازه را به هشت ریشتر و برای اماکن حساس به 10 ریشتر برسانیم افزود: سالانه در کشور حدود 15 هزار زلزله رخ می‌دهد که یک پنجم آن بالای چهار ریشتر است.

نامی گفت: در سال‌هایی که زلزله‌های مهم در کشور رخ داده همچون زلزله کرمانشاه 19 هزار و 300 زلزله به ثبت رسید و در زلزله بم 18 هزار و زلزله منجیل نیز به بیش از 20 هزار زلزله رسیده بود و این نشانگر مهمی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 16 هزار زلزله به ثبت رسید افزود: صفحه ایران از چهار صفحه از بیرون تحت فشار است که خطرناک‌ترین آن شبه جزیره عربستان است و در نیمه اول سال گذشته در حرکتی غیرقابل انتظار حدود 21 میلی‌متر حرکت کرد در حالی که سال‌های قبل کمتر از یک میلی‌متر حرکت داشت و در یک منطقه در مدت پنج ماه و 10 روز بیش از 2400 زلزله رخ داد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: وضعیت 220 سال گذشته مورد مطالعه قرار گرفت و متوجه شدیم در این مدت 12 زلزله بالای هفت ریشتر رخ داده که آخرین آن 7.7 ریشتر بوده است و این نشان داد اگر مقاومت سازه به استاندارد 7 ریشتر برسد زلزله به یک پدیده تبدیل می‌رسد.

نامی با اشاره به اینکه این فرهنگ بین مردم تقویت و نسبت به مقاوم سازی منازل خود حساس باشند گفت: 33 وزارتخانه، سازمان و نهادهای زیر نظر مقام معظم رهبری نسبت به مدیریت بحران وظیفه دارند و همه ما باید احساس مسئولیت کنیم.

وی با بیان اینکه سیلاب یکی از خطرناک‌ترین مخاطره‌های امروز است افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی در دنیا به هم خورده باید هر روز منتظر این مخاطره باشیم و یکی از 34 چالش موجود در دنیا است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه برای در امان بودن از سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری نداریم گفت: آبخیزداری در بالادست بسیار مهم است و علاوه بر حفظ خاک مانع از بروز سیلاب می‌شود.

نامی با بیان اینکه باید از ساخت و سازهای غیرمجاز و غیراصولی به طور جدی جلوگیری شود، عنوان کرد: از دادستان‌ها درخواست شده این موضوع را کنترل کنند، زیرا این موضوع بدهکار کردن جامعه به آینده است و این سبب حفظ جان و دارایی مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه 144 هزار و 610 کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که 6820 کیلومتر ان از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند، گفت: باید با احداث سیل‌بند عرضی، اصلاح مسیر رودخانه‌ها و برخورد جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز از وقوع اتفاقات ناگوار پیشگیری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • عملکرد شوراها قابل دفاع است
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • شورا‌های استان البرز به گسترش تعاونی‌ها کمک می‌کنند
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • سیل ۱۰ روزه در ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان/ نزدیک به ۵۶ هزار نفر امدادرسانی شدند
  • اعلام همبستگی دانشجویان ترکیه با دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس