Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در صحن علنی امروز مجلس گفت: مسائلی امروز در مجلس مطرح شد که وزارت ارتباطات برای حل این مشکلات برنامه‌های دارد، در چند حوزه برنامه‌های تحولی را پیش بینی کرده ایم که در جلسه رای اعتماد هم آن‌ها را بیان کردم.  

شبکه ملی اطلاعات، هوشمند سازی دولت، اقتصاد دیجیتال، توسعه ارتباطات روستایی، امنیت فضای مجازی، صنعت فضایی و مسائل مربوط به صنعت پست را از جمله برنامه این وزارت خانه معرفی کرد و گفت: شبکه ملی اطلاعات به عنوان زیر ساخت فضای مجازی کشور یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین طرح‌هایی است که باید به سرعت در کشور دنبال شود، ولی متاسفانه علی رغم تلاش‌های گذشته وضعیت ما مطلوب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سابقه این شبکه به ۱۵ سال قبل برمی گردد، ولی تازه در ۹ سال گذشته شورای عالی فضای مجازی تکلیف دستگاه‌ها را در تحقق این برنامه مشخص کرده است. در دروه جدید وزارت ارتباطات محور همه فعالیت‌های ما در حوزه ارتباطات شبکه ملی اطلاعات است و وزارت ما وزارت توسعه شبکه ملی اطلاعات خواهد بود. مسئولیت این کار نیز بر عهده خودم خواهم بود و شورای راهبری شبکه ملی اطلاعات را برای آن پیش بینی کرده ایم.  

زارع پور معتقد است: بیش از ۱۲۰ پروژه بزرگ برای اجرای این طرح در این مدت پیش بینی شده و به شکل هفتگی پیشرفت آن‌ها را رصد می‌کنیم.

وزیر ارتباطات در توضیح این شبکه می‌گوید: از شبکه ملی اطلاعات دو هیولا برای مردم ساخته اند. یک هیولا این است که این امر یک مسئله دست نیافتنی است و هیولای دوم برای مردم ساخته شده که اگر این شبکه راه اندازی شود اینترنت مردم محدود می‌شود، اصلا این چنین نیست.  

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌گوید که راه اندازی این شبکه شدنی است و مردم هم بدانند این شبکه دو بخش مهم دارد یک بخش آن یک شبکه با کیفیت و پر سرعت و امن داخلی است. برنامه ما این است که در این بخش پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کا‌ها را دنبال کنیم. مردم ما و حتی مردم روستا‌ها لیاقت سرعت چند صد مگابیت بر ثانیه  و حتی چند گیگی را دارند و حتی برنامه ما این است که شبکه پر سرعت را در تمام کشور راه اندازی کنیم.  

زارع پور گفت: باید پروژه فیبر رسانی به خانه‌های مردم مثل پروژه گاز رسانی بشود. اگر این شبکه نهایی شود شبکه‌ای امن خواهد بود. در حال حاضر ۴۳۰ گیگ از ظرفیت اینترنت به دلیل قطعی فیبر نوری در خلیج فارس از دسترس خارج شده و در چنین شرایطی اگر شبکه پر سرعت خودمان را داشته باشیم کندی و قطعی را مردم احساس نخواهند کرد.   ارتباطات بین الملل ما هم کیفیت پیدا خواهد کرد و از سوی دیگر به عنان هاب منطقه‌ای ترانزیت اطلاعات هم عمل خواهیم کرد.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم شبکه ملی اطلاعات وزیر ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۳۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

در جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران بررسی شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند