Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@11:20:19 GMT

«تعامل راهگشا » کارنامه عملکرد ۱۰۰ روزه رئیسی

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۵۶۴۵

«تعامل راهگشا » کارنامه عملکرد ۱۰۰ روزه رئیسی

نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه رئیس جمهور دارای روحیه تعامل با قوا است گفت: بدنه دولت نیز باید این ضرورت را درک کنند.

به گزارش مشرق، محمد وحیدی، نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با اشاره به برگزاری جلسه مشترک بین دولت و مجلس اظهار داشت: قوا در قانون اساسی مستقل هستند اما باید با هم تعامل داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همکاری بین قوا یک اصل است.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بهتر است قبل از اینکه طرح یا لایحه مهمی در مجلس مطرح شود، تعامل و نشستی بین دو قوه برگزار شود، اگر چنین تعامل‌هایی وجود نداشته باشد در بدنه دولت و مجلس تنش ایجاد خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه رئیس‌جمهور روحیه خوبی برای تعامل ارتباط با قوای مقننه و قضائیه دارد، اظهار داشت: رئیسی جلسات خوبی با مجامع نمایندگان استانی برگزار کرده است، در سفرهای استانی معمولاً نمایندگان همراه با رئیس جمهور هستند و وی را در جریان مشکلات استان قرار می‌دهند. در جلسات دولت که در استان‌ها تشکیل می‌شود نمایندگان نظرات خود را بیان می‌کنند.

وحیدی تصریح کرد: بدنه دولت نیز باید مثل رئیس جمهور ضرورت تعامل را درک کنند، متأسفانه هنوز بدنه دولت این ضرورت را درک نکرده است، وزرا ارتباط خوبی با نمایندگان دارند اما باید جدی‌تر وارد این عرصه شوند، سطوح پایین‌تر از وزرا، نیز ضرورت تعامل را در نیافته‌اند.

نماینده مردم بجنورد در مجلس با اشاره به شرایط جنگ اقتصادی در کشور گفت: مردم به لحاظ معیشتی و اقتصادی در شرایط سختی قرار دارند لذا باید ارتباط قوی‌تری بین دولت و مجلس برای حل مشکلات مردم وجود داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان برنامه باید برای مدیریت کشور در شرایط بحران نیز برنامه ارائه کند، گفت: در بسیاری از نقاط کشور نگاه سازمان برنامه نگاه مبتنی بر ارائه راهکار برای عبور از شرایط سخت نیست و سازمان برنامه تلاش دارد تا همه موضوعات را با هم پیش ببرد در حالی که در شرایط جنگ اقتصادی باید برنامه‌های دولت دارای اولویت باشد تا مشکلات کشور حل شود.

وحیدی تعامل و هم افزایی درون سیستم را موجب ایجاد اقتدار در صحنه بین‌الملل خواند و گفت: برخی از نمایندگان در جلسه مشترک مشکلات منطقه‌ای خود را مطرح می‌کردند زیرا نمایندگان بین مردم استان خود حضور دارند و مشکلات آنها را می‌بینند و شاخص‌های اقتصادی و زیربنایی و اشتغال استان خود را با سایر استان‌ها مقایسه می‌کنند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: دولت در مورد پروژه‌های عمرانی اعلام می‌کند که بودجه نداریم اما نمایندگان معتقدند که نباید حل مشکلات زیربنایی استان‌ها متوقف شود زیرا مناطق محروم، محروم‌تر مانده و ضریب جینی در این مناطق افزایش می‌یابد.

وی اظهار داشت: بخشی از بودجه کشور قابل بررسی و تصمیم‌گیری است اما بخشی از بودجه‌ها و درآمدهای کشور به خصوص در تبصره ۱۴ مبهم است، بودجه این تبصره مربوط به ایجاد اشتغال و حل مشکلات اقتصادی است.

وحیدی تصریح کرد: عملکرد جزیره‌ای دولت در دستگاه‌ها و شرکت‌ها موجب عدم اطمینان در جامعه مخاطب و بدنه کشور می‌شود، سوال مهم این است که آیا شرکت برق شرکت آبفا دولتی هستند و یا خصوصی؟ اگر دولتی هستند باید حقوق و مزایای کارمندان این شرکت‌ها با کارکنان دولت همخوانی داشته باشد، اما اینگونه نیست، این شکاف‌ها موجب می‌شود، اختلاف طبقاتی افزایش یابد. دولت باید در سازمان اداری و استخدامی این مشکلات را حل کند.

وی تصریح کرد: تعامل قوه مجریه و مقننه باید به سمت تعامل با قوه قضائیه پیش برود به عبارت دیگر زمانی که روزنه‌های فساد شناسایی می‌شود و دولت قصد برخورد دارد قوه قضائیه هم باید محکم بایستد.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: متأسفانه عده‌ای با استفاده از ظرفیت رسانه جریان تولید در نقاط مختلف کشور را متوقف می‌کنند، قوه قضائیه نباید اجازه دهد که این افراد به نام حفاظت از محیط زیست که اصلی مهم است، در راستای حفظ منافع شخصی خود، مانع ساخت واحدهای تولیدی بزرگ و استراتژیک در کشور شوند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بجنورد هیئت دولت قوه قضاییه مجلس شورای اسلامی مجلس دولت قانون اساسی نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس رئیس جمهور بدنه دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۵۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا

به گزارش همشهری آنلاین، مرکز پژوهش‌های مجلس در واکنش به اظهارنظرها نسبت به گزارش این مرکز درباره گردشگری اعلام کرد: این گزارش مربوط به بازه زمانی ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ با اشاره به شرایط کرونای و مرتبط به عملکرد دولت‌های قبل و غیرمرتبط با عملکرد دولت فعلی است که حداقل انتظار می رفت مسئولان دولت قبل به این موضوع واکنش نشان می‌دادند و نه مسئولان دولت فعلی.

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی افزود: پس از انتشار گزارشی از سوی این مرکز با عنوان «بررسی وضعیت گردشگری داخلی از منظر دسترس پذیری برای اقشار مختلف جامعه و ارائه بسته تقنینی» و باز نشر آن از سوی رسانه‌ها با عناوینی مختلف، موضع‌گیری‌هایی خلاف واقع نسبت به این گزارش صورت گرفت که جهت تنویر افکار و اذهان عمومی و پاسخ به نقدها، موارد زیر اعلام می‌شود.

نخست؛ آنکه در موضع‌گیری‌های صورت گرفته نسبت به این گزارش به موضوع «حذف سفر از سبد خانوار» اشاره شده در حالی که در ۳۴ صفحه این گزارش، هیچ اشاره‌ای به «حذف سفر از سبد خانوار» یا مواردی با این مضمون نشده است.

دوم؛ آنکه در چکیده و صفحات مختلف این گزارش اعلام شده که آمار مستند در این گزارش مربوط به بازه زمانی ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ با اشاره به شرایط کرونایی و مرتبط به عملکرد دولت‌های قبل و غیر مرتبط با عملکرد دولت فعلی است که حداقل انتظار می‌رفت مسئولان دولت قبل به این موضوع واکنش نشان می‌دادند و نه مسئولان دولت فعلی و اینکه در پاورقی صفحه ۱۱ این گزارش ذکر شده است که به دلیل عدم اعلام آمار گردشگری از سوی متولی این حوزه بعد از سال ۱۴۰۰، عملا امکان دسترسی به آمار جدید برای بررسی عملکرد وجود ندارد. حتی مرکز پژوهش‌های مجلس طی مکاتبه‌ای خواستار دریافت آماری در این بازه زمانی بود که با پاسخی ناقص از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مواجه شد. هرچند در صفحه ۱۰ همین گزارش عنوان شده است که برمبنای اظهارات دبیر ستاد مرکزی هماهنگی سفر، در سال ۱۴۰۲، شاهد رشدی ۱۷ درصدی در زمینه گردشگری بوده‌ایم.

نکته سوم؛ آنکه یکی دیگر از نقدها به این گزارش، عدم ارائه راهکارهای منطقی و قابل اجرا بوده که باز هم نگاهی به این گزارش نشان می‌دهد چهار صفحه پایانی آن به ارائه راهکارها و پیشنهادها با توجه به ظرفیت‌های تقنینی در این حوزه اختصاص یافته است و به نظر می‌رسد مشکل اصلی در این زمینه عدم اهتمام به خواندن اصل این گزارش و تنها توجه به برخی خبرسازی‌ها با سمت و سوگیری‌های خاص بوده است.

نکته چهارم؛ اینکه، آمارهای بیان شده در این گزارش که از آن به عنوان آمار غلط یا آمارسازی یاد می‌شود مربوط به سالنامه هزینه و درآمد خانوار و گزارش آمارگیری از گردشگری ملی مرکز ملی آمار ایران در سال ۱۴۰۰ است که البته گزارش‌های دریافتی از وزارتخانه محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز همین آمارهاست.

نکته پایانی اینکه؛ مرکز پژوهش‌های مجلس کمک تخصصی و کارشناسی به دولت محترم را وظیفه خود می‌داند و همواره در این راستا تلاش نموده و متقابلا انتظار می‌رود مدیران دولت نیز در اظهارنظر نسبت به این مرکز در رسانه‌ها دقت نظر لازم را داشته باشند.

کد خبر 848207 منبع: ایرنا برچسب‌ها سفر - گردشگری خبر مهم مرکز پژوهش‌های مجلس

دیگر خبرها

  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشا و درس‌آموز است
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال