Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس؛ در نشست خبری رویداد پنجمین دوره رقابت استارتاپی نمایشگاه اینوتکس (اینوتکس پیچ) و چهارمین دوره رویداد سیکاپ که با حضور «سجاد عباسی فشمی» دبیر نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ برگزار شد؛ «یاسر قرایی» مسئول برگزاری رویداد سیکاپ توضیحاتی را درخصوص جزئیات برگزاری این رویداد ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یاسر قرایی دبیر برگزاری رویداد سیکاپ در خصوص ضرورت برگزاری چنین رویدادی گفت: یکی از بزرگترین جامعه آماری ما دانش‌آموزان هستند که نیاز است تا فرهنگ نوآوری و فناوری در این گروه‌های سنی ورود پیدا کند. علاوه بر دانش‌آموزان افرادی مانند کارآفرینان، مدیران و مربیان مراکز آموزشی نیز در حوزه آموزش نقش دارند، از این رو ما در سیکاپ قصد داریم فرهنگ نوآوری و فناوری را که منجر به کارآفرینی می‌شود را وارد سنین پایین‌تر کنیم.

قرایی درخصوص این رویداد را شامل ۵ قسمت مختلف دانست و در این خصوص توضیح داد: یک بخش شامل نمایشگاه است  که دستاوردهای مربیان و دانش‌آموزان را معرفی می‌کند. بخش دوم پروتایپ است که مربیان دانش‌آموزان و مراکز آموزشی می توانند مستندات پروتایپ خود را برای ما ارسال کنند. تا درنهایت در بخش کافه سرمایه در بحث تجاری سازی آن‌ها کار کنیم. بخش دیگر مربی برتر نام دارد که با شعار من، تو، ما اصولی تدریس می‌کنیم  به شناسایی روش‌های تدریس خلاقانه و نوآورانه می‌پردازد. و درنهایت پس از داوری به ۳ نفر اول جایزه اهدا خواهد شد.

وی در ادامه افزود: بخش دیگر بخش کارآفرینی است که سرمایه‌گذاران و مدیران مراکز آموزشی از سراسر کشور به این رویداد دعوت می‌شوند تا از نمایشگاه بازدید کنند و با روش‌ها و محصولات نوآورانه آموزشی آشنا شوند و با آن‌ها ارتباط برقرار کنند. بخش دیگر توانمندسازی مدیران مراکز آموزشی است  که در آن با روش‌های دسترسی به نوآوری ها و فناوری، چگونگی ایجاد مدارسی خلاق در دوران پساکرونا و نحوه سرمایه گذاری در حوزه نوآوری و فناوری در آموزش آشنا می‌شوند.

دبیر برگزاری رویداد سیکاپ با اشاره به رویداد دانش‌آموزی این نمایشگاه گفت: در این بخش از سیکاپ تلاش می‌شود در مباحث آموزشی هیجان ایجاد شود و ارزیابی دانش‌آموزان به این صورت است که هرکس باتوجه به استعدادها و توانایی خود در سه گروه سنی زیر ۷ سال، بین ۷ تا ۱۴ سال و بالای ۱۴ سال  سنجیده می‌شود. برای این رویداد، دو پیش رویداد درنظر گرفته ایم؛ که پیش رویداد اول روی وبسایت قرار می‌گیرد و در انتهای بهمن ماه رویداد حضوری در هر استان برگزار می شود که در آن افرادی که دارای امتیاز بالاتری باشند سال آینده در اینوتکس ۲۰۲۲ پارک فناوری پردیس حضور خواهند داشت.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری دانش آموزان نوآوری اینوتکس 2022 نوآوری و فناوری مراکز آموزشی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۵۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز رشد کودک و نوجوان حوزه هنری، نخستین رویداد از سلسله رویدادهای باغ هنر با عنوان «امید فردا» و «تصویر یک پایان» امروز ۱۰ اردیبهشت ماه در تالار سوره،‌ تماشاخانه مهر و ساختمان مرکز رشد حوزه هنری کار خود را آغاز کرد.

چهل و دومین جشنواره فرهنگی هنری «امید فردا» رویدادی از مرکز رشد کودک و نوجوان حوزه هنری است که روزهای ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ویژه دانش‌ آموزان پسر و روزهای ۱۲، ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت ویژه دانش آموزان دختر، برگزار می‌شود.

در جشنواره «امید فردا» حوزه هنری انقلاب اسلامی میزبان بیش از ۵ هزار دانش آموز خواهد بود و دانش آموزان در سالن‌های سوره (بخش سرود)، سالن ماه (تئاتر عروسکی)، سالن مهر (تئاتر صحنه ای)، پلاتو رشد (نقالی و قصه گویی)، ساختمان امیرحسین فردی (نمایش نامه‌خوانی) به اجرا و رقابت می‌پردازند.

این جشنواره فرهنگی، هنری به سنت هر ساله، با هدف ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی و شناسایی استعدادها و توانمندی های هنری دانش‌آموزان سراسر کشور، در رشته‌های گوناگون فرهنگی هنری در ۲ بخش حضوری و مجازی در تمامی مدارس کشور برگزار می‌شود.

رویداد «امید فردا» با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران (معاونت پرورشی و فرهنگی) برگزار می‌شود و داوری بخش استانی این جشنواره در حوزه هنرهای نمایشی (تئاتر صحنه‌ای و عروسکی، نمایشنامه خوانی، ‌سرود، ‌نقالی، قصه‌گویی و لالایی) را نیز بر عهده دارد.

در رویداد دیگر یعنی «تصویر یک پایان» نیز جمعی از هنرمندان و تصویرگران نوجوان با موضوع پیروزی فلسطین، قدرت پوشالی اسراییل و ایران مقتدر به تولید اثر می پردازند. این رویداد نیز با حضور جمعی از علاقه مندان به حوزه گرافیک و تصویرسازی در قالب تصویرسازی با هوش مصنوعی، پوستر و تولید داستان مصور کار خود را آغاز کردند.

شرکت کنندگان این رویداد دانش آموزان متوسطه اول و دوم از رشته های مختلف هستند که تجربه تولید اثر هنری در قالب های گفته شده را داشته و حداقل یک تا سه اثر را در سامانه رویداد، ثبت کرده اند.

رویداد «تصویر یک پایان» روزهای ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ویژه نوجوانان پسر و ۱۲، ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت ویژه نوجوانان دختر در رده سنی ۱۴ تا ۱۸ سال در مرکز رشد حوزه هنری کودک و نوجوان برگزار می‌شود.

آثار این دانش آموزان پس از فرآیند شناسایی و استعدادیابی توسط کارشناسان به رویداد راه پیدا می‌کنند و بعد از تولید محتوا در ۲ روز ضمن توانمند شدن در حوزه های مورد نظر و بهره گیری از راهنمایی مربی های متخصص و حضور در کارگاه های محتوایی به رقابت خواهند پرداخت و در پایان رویداد به آثار هنری منتخب اعتبار می‌بخشند.

کد خبر 6091818

دیگر خبرها

  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • باغ هنر با دو رویداد آغاز شد
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم