Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@03:49:46 GMT

اصغر فرهادی در میان فیلمنامه نویسان برتر قرن ۲۱

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۶۵۱۳

اصغر فرهادی در میان فیلمنامه نویسان برتر قرن ۲۱

انجمن نویسندگان آمریکا فهرست ۱۰۱ فیلمنامه برتر قرن ۲۱ را منتشر کرد و اصغر فرهادی برای فیلم «جدایی» یکی از فیلمنامه‌نویسان حاضر در این فهرست است.

به گزارش ایسنا به نقل از ددلاین، در این فهرست فیلمنامه «برو بیرون» نوشته «جردن پیل»، «درخشش ابدی یک ذهن پاک» از «چارلی کافمن»، «شبکه اجتماعی» از «آرون سورکین»، «اَنگل» نوشته «بونگ-جون هو»، «جایی برای پیرمرد‌ها نیست» از برادران «کوئن»، «مهتاب» نوشته «بری جنکینز»، «خون به پاخواهد شد» با فیلمنامه‌ای از «پل توماس اندرسون»، «حرامزاده‌های لعنتی» نوشته «کوئنتین تارانتینو»، «تقریبا مشهور» نوشته «کامرون کرو» و «ممنتو» از «کریستوفور نولان» به ترتیب رتبه‌های اول تا دهم فهرست برترین فیلمنامه‌های قرن ۲۱ به انتخاب انجمن نویسندگان آمریکا را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلمنامه برنده اسکار «جدایی» نوشته اصغر فرهادی در رتبه ۶۶ این فهرست جای گرفته است. فرهادی برای این فیلم توانست به جمع نامزد‌های شاخه بهترین فیلمنامه اصلی نیز راه یابد.

«کریستوفر نولان» در این فهرست با چهار فیلمنامه از ۱۰۱ فیلمنامه برتر، بیشترین حضور را دارد که مربوط به فیلم‌نامه‌های «ممنتو» و «شوالیه تاریکی» (رتبه ۲۶)، «تلقین» (رتبه ۳۷) و «پرستیژ» (رتبه ۸۲) است و «کوئنتین تارانتینو» نیز سه فیلمنامه «حرامزاده‌های لعنتی»، «جانگوی رهاشده» و «روزی روزگاری در هالیوود» را در این فهرست دارد.

سه فیلمنامه از برادران «کوئن» شامل «جایی برای پیرمرد‌ها نیست»، «یک مرد جدی» و «درون لوین دیوس» در این فهرست جای گرفته است و «آلفونسو کوارون» مکزیکی نیز سه فیلمنامه «روما»، «فرزندان انسان» و «و مادرت را هم» را در این فهرست به خود اختصاص داده است.

«چارلی کافمن» و «آرون سورکین» نیز ار جمله فیلمنامه‌نویسانی هستند که در این فهرست با دو اثر حضور دارند و «پل توماس اندرسون» تنها فردی در این فهرست با دو فیلمنامه «خون به پا خواهد شد» و «رشته خیال» است که تاکنون نامزد جایزه اسکار بهترین فیلمنامه شده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اصغر فرهادی جدایی نادر از سیمین اسکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۶۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکتر رحمت عباس­نژاد سرستی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران در آیین گرامی­داشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه مازندران، ضمن اعلام برنامه ­های دهه سرآمدی آموزش بر اساس روزشمار ابلاغ­ شده، گفت: با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، دفتر هم ­اندیشی اساتید، ستاد توانمندسازی استادان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیریت روابط بین ­الملل و نیز برخی از دانشکده ­ها، برنامه ­هایی در راستای طرح تحول آموزش عالی از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت اجرایی خواهند شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران به برخی از محور‌های برنامه­ های دهه سرآمدی آموزش اشاره کرد و گفت: محور‌های مذکور عبارتند از دانشگاه آینده با رویکرد ایرانی- اسلامی؛ کیفیت پویایی تدریس؛ پیاده­سازی آمایش آموزش عالی؛ تقویت فرهنگ شاگردپروری؛ آموزش و اخلاق حرفه­ای؛ راهبرد خانواده­محوری در دانشگاه؛ نقش فناوری­های نوین آموزشی در کارآمدی آموزش عالی؛ توسعه هوشمند دیپلماسی علمی و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در حوزه آموزش؛ آموزش‌های سرآمد در حوزه‌های علمی و فناوری پیشران و علوم پایه؛ و حمایت خیرین از توسعه آموزش به محوریت بنیاد حامیان دانشگاه.

معاون آموزشی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقای عملکرد آموزش دانشگاه مازندران در نظام رتبه‌بندی ISC در بین دانشگاه‌ها گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) هرساله براساس شاخص ­های آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری، بین­ المللی­ سازی، اثرگذاری اقتصادی، خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات به رتبه­ بندی دانشگاه­های کشور مبادرت می­ ورزد.

او گفت: ملاک­های ارزیابی دانشگاه­ها در بخش آموزش نیز شاخص­هایی، چون هرم هیأت علمی، کیفیت دانشجویان ورودی، نوآوری در آموزش، مهارت­ افزایی در آموزش، بازنگری و تدوین برنامه ­های درسی، نسبت دانشجو به استاد و اشتغال دانش ­آموختگان هستند.

دکتر عباس‌نژاد در ادامه افزود: در نظام رتبه ­بندی ISC در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸، رتبه دانشگاه در بخش آموزش، ۴۴ بوده و در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به ۳۴ ارتقا یافته است. اما رتبه آموزشی دانشگاه مازندران در میان ۱۱۱ دانشگاه ارزیابی ­شده کشور در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با جهش بسیار جالب توجه، به رتبه ۱۴ رسید که به این ترتیب دانشگاه مازندران با پشت­ سر گذاشتن دانشگاه­ های مهم، در کنار دانشگاه ­های برتر از نظر شاخص ­های آموزشی قرار گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با همت و پشتکار استادان، مدیران و یاوران علمی، شاهد ارتقای رتبه دانشگاه در این زمینه در سال­های پیش­رو باشیم.

دیگر خبرها

  • نویسنده فیلم سینمایی فسیل : دستمزدم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دستمزدم برای «فسیل» هم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان نبود!
  • دستمزدم برای «فسیل» به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • فیل فودن بهترین بازیکن فصل ۲۴-۲۰۲۳ لیگ برتر انگلیس از نگاه انجمن فوتبال‌نویسان