Web Analytics Made Easy - Statcounter

منیژه حکمت با اشاره به عدم همکاری صداوسیما و شهرداری در تبلیغات فیلم سینمایی «بندر بند» تأکید کرد که وقتی صداوسیما همکاری نمی‌کند، چاره‌ای جز تبلیغ در شبکه‌های ماهواره‌ای نداریم.

منیژه حکمت، کارگردان و تهیه‌کننده سینما که این روزها فیلم سینمایی «بندر بند» به کارگردانی وی بر پرده سینماهای کشور است، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: متأسفانه امروز فیلم‌های جدی که می‌خواهند بحثی تازه در سینمای کشور ایجاد و نگاه دیگری به سینما وارد کنند در زمان اکران با قرار گرفتن در کنار فیلم‌های کمدی محکوم به شکست هستند و شانسی برای دیده شدن ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکمت تصریح کرد: دردناک‌ترین اتفاق این است که به فیلم‌های جدی تک‌سانس‌هایی داده می‌شود که همان‌ها در ساعاتی کم مخاطب هستند و امروز شرایط اکرانی عجیب را شاهد هستیم که تنها منجر به فیلم‌سوزی می‌شود.

وی افزود: به اعتقاد من همانطور که پیش‌تر هم گفته‌ام باید آسیب‌شناسی دقیقی در اکران و اقتصاد سینمای ایران صورت بگیرد. باید سینمای ایران را به لحاظ مالی مورد رصدی جدی قرار داد تا ضعف‌ها و اشکالات موجود در سیستم فروش و اقتصاد سینما را کشف کرد و برای رفع این مشکلات چاره‌ای اندیشید اما متأسفانه همچنان میلی به این آسیب‌شناسی وجود ندارد و همانطور که می‌بینیم فیلم‌های جدی، که سعی دارند در راستای فرهنگ‌سازی گام بردارند، معمولاً با شکست مواجه می‌شوند.

این کارگردان در ادامه درباره بازخورد و میزان فروش فیلم «بندر بند» گفت: من در سانس‌های مختلف در سالن‌های سینما فیلم را با مردم دیده‌ام و بازخوردهای خوبی را شاهد بودم. به اعتقاد من مردم اگر فیلم را ببینند به خصوص جوانان حتماً به آن علاقه خواهند داشت اما مسئله اصلی این است که در این شرایط چگونه ممکن است این فیلم بتواند مخاطب جذب کند.

حکمت خاطرنشان کرد: مخاطبان اصلی «بندر بند» جوانان هستند و امروز در جامعه ما جوانانی که دچار سرخوردگی، افسردگی و مشکلات فراوان هستند طبیعتاً زمانی برای فیلم دیدن ندارند و برای ما هم شرایطی فراهم نیست که با ابزارهایی چون تبلیغات آن‌ها را به دیدن این فیلم تشویق کنیم. اکثریتی که امروز به سینما می‌روند به دلایل مختلف ترجیح می‌دهند ساعاتی را به خندیدن بگذرانند، به همین دلیل انتخاب اصلی‌شان همان فیلم‌های کمدی است و این وضعیت با خواست سیستم سینمای جدی را به محاق برده است.

کارگردان فیلم سینمایی «زندان زنان» درباره وضعیت تبلیغات فیلم سینمایی «بندر بند» گفت: قطعاً یکی از ابزارهای مهم در جذب مخاطب تبلیغات است که متأسفانه شهرداری هیچ همکاری با ما در این زمینه نداشت و تلویزیون هم طبق معمول همین‌طور بود. به نظر من در این شرایط تنها راه باقیمانده همان شبکه‌های ماهواره‌ای خارج از کشور هستند که می‌توانیم در تبلیغات از آن‌ها کمک بگیریم و به ناچار هزینه‌ای که باید را هم اعم از جریمه و... بپذیریم چون برای ارگان‌های مختلف که می‌توانند در تبلیغات به کمک آثار سینمایی بیایند ادامه‌دار بودن این وضعیت و شکست فیلم‌ها هیچ اهمیتی ندارد.

این کارگردان در ادامه اظهاراتش تأکید کرد: متأسفانه تعداد بالای فیلم‌های سینمایی در حال اکران باعث شده حتی برخی سینماها بر خلاف آنچه که متعهد شده بودند اکران فیلم «بندر بند» را بسیار زودتر از زمان تعیین شده متوقف کرده و اثر دیگری را جایگزین کنند که این خود عامل دیگری در بدتر شدن شرایط اکران این فیلم سینمایی است. به اکران آنلاین «بندر بند» نیز فکر کرده‌ایم و ممکن است پس از پایان اکران در سینماها این فیلم به صورت آنلاین اکران شود.

حکمت در پایان گفت: ما امروز در مرحله تاریخی دردناکی به سر می‌بریم و هیچ‌کس نمی‌داند باید چه چاره‌ای برای معضلات مختلف بیندیشیم. به نظر من ما نباید در جزیره‌های جدا از هم قرار بگیریم، همه ما و به خصوص نسل جوان باید یکدیگر را پیدا کنیم، در کنار هم باشیم و با هم به تعاریف جدید و آسیب‌شناسی‌های دقیق از معضلات و مشکلات برسیم که سینما خود می‌تواند نقشی مهم در این عرصه ایفا کند و حتی برای آسیب‌شناسی و حل معضلات سینمایی کشورمان هم به این اتحاد و پیدا کردن اشتراکات نیاز داریم.

انتهای پیام //

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فیلم سینمایی فرهنگ و هنر اقتصاد ایران سینمای ایران اقتصاد مشکلات جامعه افسردگی مشکلات تبلیغات فیلم سینمایی تبلیغات شهرداری تلویزیون نسل جوان فرهنگ و هنر فیلم سینمایی برنا منیژه حکمت حکمت منیژه بندر بند فیلم سینمایی آسیب شناسی بندر بند چاره ای فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...

به گزارش همشهری آنلاین، علی درخشنده که سال ۱۳۹۸ نخستین فیلم بلندش را با نام «دشمنان» در جشنواره فیلم فجر رونمایی کرده بود، درباره معرفی فیلمش و تاخیر در اکران آن پس از حدود پنج سال بیان کرد: «همسایه شما، زهره» یک تریلر - درامای روانشناختی درباره زنی با یکسری پیچیدگی‌های ذهنی و روان‌نژندی است که سبب می‌شود به اقداماتی پیرامون خودش دست بزند و شاید مشابه آن را به شکلی امروز هم در جامعه ببینیم. البته من فیلم را پنج سال قبل ساختم ولی در آن زمان هم چنین مسائلی دیده می‌شد. حتی یادم می‌آید وقتی ماجرای مرحوم بابک خرمدین پیش آمد و بعدها شنیدیم که پدر و مادرش بجز او چند نفر دیگر را هم کشته بودند، تشابهاتی نسبت به آنچه من در فیلم روایت کرده بودم، دیده می‌شد که این موضوع از نگاه کردن به جامعه نشأت می‌گرفت.

او افزود: داستان دیر اکران شدن فیلم هم در دو سال اول پس از ساخت، بخاطر شیوع کرونا بود که پخش و اکران همه فیلم‌ها را تحت تاثیر قرار داد. در آن مقطع پخش جهانی در اولویت ما بود که در همان زمان، فیلم من و «تومان» مرتضی فرشباف به جشنواره‌های شناخته شده‌ای همچون «شب‌های سیاه تالین» راه پیدا کردند، گرچه شاید من عجله کردم چون بسیاری از جشنواره‌ها در آن دوران برگزار نشدند. بعد از آن هم مسائل دیگری پیرامون من و تهیه‌کننده فیلم (مجید برزگر) پیش آمد که مجوز نمایش فیلم را تحت تاثیر قرار داد و با وجود اینکه فیلم پروانه نمایش داشت، تاکید شد که باید آن را دوباره ببینند البته در نهایت همه مسائل برطرف شد.

وی درباره اینکه آیا خودش تصمیم گرفته فیلمش را در گروه هنر و تجربه اکران کند گفت: اگرچه اوضاع سینما در گذشته‌ هم چندان خوب نبود اما در همان سال‌ها برخی پخش‌کننده‌ها می‌گفتند باوجود آنکه بازیگری به عنوان ستاره در فیلم نیست، باز هم می‌توان این فیلم را در سینمای بدنه اکران کرد در حالی که الان شرایط سینما آنقدر تغییر کرده که به سختی می‌توان چنین فیلمی را در سینمای بدنه و کنار این تعداد کمدی اکران کرد. از سوی دیگر گروه هنر و تجربه دو سالی است که از فیلم من پشتیبانی کرده و پیگیری‌هایی را بابت به اکران رسیدن فیلم انجام داده، به همین دلیل به گفته بسیاری از کارشناسان مربوط، اکران در این بسته و شرایط مناسب‌تر بود و من هم دوست داشتم فیلمم را روی پرده ببینم تا اینکه بخواهم آن را اکران آنلاین کنم.

درخشنده که این روزها در تدارک ساخت یک سریال برای شبکه نمایش خانگی است، درباره تغییر نام فیلمش از «دشمنان» به «همسایه شما، زهره» نیز توضیح داد: اسم فیلم را تغییر دادم چون با توجه به شرایط فعلی تصور کردم «زهره» می‌تواند مثل یکی از همسایه‌های ما باشد که کنار ما زندگی می‌کند؛ ضمن اینکه تدوین فیلم را هم در بخش‌هایی تغییر داده بودم و بهتر بود نام آن هم جدید باشد. البته در این چند سال باز هم فیلم به فهرست‌ مقدماتی چند جشنواره‌ همچون ادینبورگ و شانگهای راه پیدا کرد اما صادقانه به آن‌ها اطلاع دادم که با وجود تدوین دوباره و تغییرات در فیلم آن را یک بار در شب‌های سیاه تالین نمایش داده‌ام. این‌ها سبب شد که خوشحال باشم از اینکه فیلم هنوز زنده است و تاریخ مصرف ندارد.

رویا افشار، ندا جبرئیلی، مسعود دلخواه، قربان نجفی، علی بی غم، سینوهه دانشمند، توران یاقوتی و سعید آرمند در «همسایه شما، زهره» به ایفای نقش پرداخته‌اند. در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: «شیوا گفت: همه‌ش احساس می‌کنم شهاب هر شب داره از پشت این درخت‌ها بهمون نگاه می‌کنه! و زهره به آهستگی سرچرخاند سمت پنجره.»

کد خبر 847476 منبع: ایسنا برچسب‌ها کارگردانان سینمای ایران خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

دیگر خبرها

  • ۳ فیلم در راه اکران
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه»
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه» شد
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • رکوردشکنی شمس و مولانا در سینمای ایران؛ «مست عشق» نیامده از ۵ فیلم سبقت گرفت
  • رکوردشکنی شمس و مولوی در سینمای ایران