Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از گاردین، ویروس شناسایی شده جدید کرونا ، جهش های مشترک متعددی با اومیکرون دارد اما فاقد یک تغییر ژنتیکی خاص است و به همین دلیل آزمایش های پی سی آر نمی توانند آن را شناسایی کنند.

موارد احتمالی با آزمایش‌های معمول PCR که نتایج سریع‌تری ارائه می‌دهند، مشخص نمی‌شوند.

محققان می گویند نسخه جدید اومیکرون نیاز به مطالعات بیشتری دارد تا ساختار اصلی آن مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اومیکرون قدیمی تر بسیار مسری شناسایی شده بود اما تا امروز حتی یک مورد فوتی هم نداشته و نخستین نظریه در رابطه با آن این است که خفیف تر خواهد بود.

کشف شکل جدید اومیکرون محققان را بر آن داشت تا دودمان B.1.1.529 (یعنی نوع قدیمی تر) را به اومیکرون استاندارد و نوع جدیدتر، به نام BA.2 تقسیم کنند.

پروفسور فرانسوا بالوکس، مدیر مؤسسه ژنتیک کالج دانشگاه لندن گفت: «دو دودمان  BA.1 و BA.2  در اومیکرون  وجود دارد که از نظر ژنتیکی کاملاً متمایز هستند. ممکن است این دو اصل و نسب متفاوت رفتار کنند.» دانشمندان از تجزیه و تحلیل کل ژنوم برای تأیید اینکه کدام نوع باعث عفونت کرونایی شده است استفاده می‌کنند، اما آزمایش‌های PCR گاهی اوقات می‌توانند نشانه‌ای را نشان دهند.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا ویروس کووید اومیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۳۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • شکست بزرگ اسرائیل در آزمایش دفاعی ایران
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا