Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، کنفرانس بین‌المللی فناوری‌های پیشرفته در حوزه سلامت و کاربرد هوش مصنوعی در پزشکی، طی روز‌های هفتم و هشتم دی توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همکاری دانشگاه صنعتی شریف در دو بخش فن بازار و کنفرانس در کیش برگزار خواهد شد و طی آن به اهمیت کاربرد هوش مصنوعی در حوزه سلامت پرداخته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محور‌های این همایش که مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت در زمینه‌های کاربرد‌های بیوانفورماتیک در فناوری سلامت، کاربرد اینترنت اشیاء در فناوری سلامت، کاربرد هوش مصنوعی در علوم اعصاب، مدیریت کلان داده‌ها در فناوری سلامت، مسائل اخلاقی و حقوقی در استفاده از فناوری هوش مصنوعی در پزشکی، پردازش سیگنال و تصاویر پزشکی خواهد بود.

هوش مصنوعی (AI) در واقع کار بست الگوریتم‌های پیشرفته‌ای است که به شبیه‌سازی رفتار‌های خاص و هوشمندانه‌ی انسان مانند منطق، استدلال و تصمیم‌گیری می‌پردازد.

در اکثر نوشته‌ها و مقالات از هوش ماشینی به‌عنوان "دانش شناخت و طراحی عامل‌های هوشمند" یاد می‌شود و این تکنولوژی آمده است تا زندگی بشر را آسان‌تر و بهتر کند.

در تشریح اهمیت این موضوع باید مطلع بود که یادگیری ماشین، اساس هوش مصنوعی مدرن است؛ به این دلیل که الگوریتم به ماشین اجازه می‌دهد تا به صورت مستقل و بدون برنامه‌نویسی مشخصی، به یادگیری بپردازد.

یادگیری ماشین دارای یک زیرمجموعه به نام یادگیری عمیق است که با توجه به داده‌هایی که قبلا با آن‌ها کار کرده، به هوش مصنوعی امکان نتیجه‌گیری می‌دهد. گاهی این کار به وسیله یک شبکه عصبی مصنوعی انجام می‌شود که یک سری الگوریتم یادگیری ماشین هستند.

علاقه‌مندان این امکان را دارند که در زمان برگزاری به شکل مجازی، این کنفرانس را دنبال کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شیراز هوش مصنوعی حوزه سلامت هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است

ایتنا - جینا ریموندو، وزیر بازرگانی، روز یکشنبه آخرین پیشرفت ریزتراشه هواوی را کم اهمیت دانست و استدلال کرد که ایالات متحده در فناوری حیاتی بسیار جلوتر از چین است.
جینا ریموندو، وزیر بازرگانی، روز یکشنبه آخرین پیشرفت ریزتراشه هواوی را کم اهمیت دانست و بیان کرد که ایالات متحده در فناوری حیاتی بسیار جلوتر از چین است.

این نظرات که در «60 دقیقه CBS News» منتشر شد، با موضع او در مورد اینکه محدودیت‌های دولت بایدن برای فروش تراشه به چین کار می‌کند، با وجود یک تراشه پیشرفته ساخت چین که سال گذشته در گوشی هواوی ظاهر شد، همخوانی دارد.

ریموندو در این مصاحبه که یکشنبه عصر در ایالات متحده پخش شد، گفت: « این تراشه سال‌ها از آنچه ما در ایالات متحده داریم عقب است. ما پیشرفته ترین نیمه‌هادی‌ها را در جهان داریم. چین ندارد»

هواوی در لیست سیاه ایالات متحده، گوشی هوشمند میت 60 پرو را در ماه آگوست عرضه کرد که دارای تراشه‌ای با قابلیت 5G بود - شاهکاری که تصور می‌شود با یک سری کنترل‌های صادراتی ایالات متحده در اواخر سال 2022 دشوار شده است.

 

به گفته یک مقام ارشد وزارت بازرگانی، شریک ساخت تراشه هواوی، SMIC ، با ارائه یک تراشه پیشرفته به سازنده تلفن چینی قوانین ایالات متحده را نقض کرده است. از زمان عرضه  Mate 60 Pro، ایالات متحده محدودیت‌های بیشتری را برای فروش فناوری نیمه‌رساناهای پیشرفته به چین تشدید کرده است.

مقامات چینی بارها این سیاست‌ها را محکوم کرده‌اند که برای هر شرکتی در سرتاسر جهان برای فروش محصولاتی با فناوری تراشه‌های پیشرفته طراحی شده توسط ایالات متحده به کشورهایی که به‌عنوان مخالف شناخته می‌شوند، نیاز به مجوز دارد.

بسیاری از شرکت‌های تراشه‌های آمریکایی که عمدتاً برای تجارت به چین متکی هستند، در مورد از دست دادن دسترسی به بازار نیز ابراز نگرانی کرده‌اند.

ریموندو گفت: «ما می‌خواهیم با چین بر سر اکثر کالاها و خدمات تجارت کنیم. اما در مورد فناوری‌هایی که بر امنیت ملی ما تأثیر می گذارد، خیر.»

 
رقابت جهانی تراشه‌ها پس از حمله روسیه به اوکراین در سال 2022 افزایش یافت و ایالات متحده و متحدانش مانند هلند و ژاپن را وادار کرد تا کنترل‌های صادرات فناوری پیشرفته را تشدید کنند. روسیه نیز از طریق کشورهای واسطه مانند چین به فناوری پیشرفته غربی دست یافته است. ریموندو گفت: «کنترل‌های صادراتی ما به توانایی روسیه برای هدایت جنگ آسیب رسانده و آن را سخت‌تر کرده است». او افزود که روسیه منابع جایگزینی برای چیپست‌ها پیدا کرده است.

وزارت بازرگانی همچنین بر تخصیص تقریباً 53 میلیارد دلار جهت قانون تراشه دولت بایدن نظارت داشته است که هدف آن ایجاد صنعت نیمه‌هادی داخلی ایالات متحده و تضعیف رقبایی مانند چین است. در هفته‌های اخیر، میلیاردها کمک بلاعوض و وام برای شرکت‌های سازنده تراشه‌های تایوان، شرکت تولید نیمه‌رسانا، سامسونگ الکترونیک و فناوری میکرون که همگی در حال افزایش ظرفیت تولید در ایالات متحده هستند، در نظر گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی