Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، مهران فاطمی شامگاه امروز در جلسه شورای برنامه‎‌ریزی و توسعه استان که با حضور اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی برگزار شد، سفرهای استانی را نمایندگان مجلس را از جمله اقدامات حائز اهمیت در راستای بررسی دقیق مشکلات و مسائل کشور دانست  و اظهار کرد: این اقدام مورد تأیید مقام معظم رهبری قرار گرفته که نشان دهنده اهمیت و درستی این مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توسعه صنعتی، حمایت از میراث فرهنگی و شرکت‌های دانش بنیان را از جمله ظرفیت‌های توسعه‌ای استان یزد دانست و بیان کرد: ما اعتقاد داریم مسیر ریل‌گذاری توسعه پایدار استان یزد از مراکز علمی و فناورانه می‌گذرد.

استاندار یزد در خصوص مشکلات کم‌آبی یزد، با بیان این‌که مصرف آب شرب در این استان ۱۱۰ میلیون مترمکعب است، افزود: در حال حاضر مردم یزد سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب آب شرب کم دارند و اگر خطوط انتقال آب اجرایی نشود و هرچه سریعتر برنامه اجرایی آن در دستور کار قرار نگیرد، مردم استان یزد با بحران جدی آبی مواجه می‌شوند.

فاطمی در ادامه با اشاره به اهمیت پیش‌بینی کاهش شدید بارش برف و باران در استان یزد و کشور گفت: شرایط ویژه سال جاری اهمیت و فوریت برنامه‌ریزی برای تأمین آب شرب مورد نیاز در دیار کویری را چند برابر کرده است.

وی با بیان این‌که روند توسعه در استان یزد نامتوازن انجام شده، تصریح کرد: ما برای جبران توسعه متوازن در تمام شهرستان‌های استان یزد به تقویت و ایجاد زیرساخت‌های لازم نیاز داریم.

استاندار یزد افزایش حاشیه نشینی را از دیگر چالش‌های جدی این استان دانست و بیان کرد: توسعه اقتصادی استان نیاز به برنامه‌ریزی جدی و مستمر دارد.

فاطمی کمبود مدرسه را یکی از مهمترین چالش‌های حوزه آموزش و پرورش استان یزد عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۴۴ مدرسه خیری با پیشرفت فیزیکی ۵۰ تا ۶۰ درصد در استان یزد وجود دارد که در انتظار انجام تعهدات دولتی است.

وی رسیدگی به مشکلات معلمان خرید خدمت را از دیگر الزامات اجرایی استان یزد در حوزه آموزش و پرورش دانست و بیان کرد: در حال حاضر مبلغ ۱۸ میلیارد تومان اعتبار خیری را قرض کردیم و به عنوان پشتوانه مالی شرکت طرف قرارداد معلمان خرید خدمت یزد به آن پرداخت شده است.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد آب نمایندگان مجلس شورای برنامه ریزی خبرگزاری فارس استان یزد مهران فاطمی استاندار یزد استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۰۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید

به گزارش خبرنگار مهر، حسن جهانیان عصر سه شنبه در حاشیه بازدید از پل سوخته سرا اظهار کرد: با تلاش های شبانه روزی و مدیریت جهادی این مجموعه، عملیات احداث پل سوخته کلاسالیان سال راکد بود و حدود ۲ سال قبل پروژه نیمه کاره از مجموعه اداره کل راه و شهرسازی منفک وجهت اتمام نهایی به این اداره کل واگذارشده بود در حال انجام و بزودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه اتمام این پروژه تاثیر خوبی در کاهش بار ترافیکی ۳۰ روستای همجواردهستان بالا تجن شهرستان قائمشهر و همچنین شریان سوادکوه شمالی خواهد داشت گفت: با افتتاح این پروژه تردد بیش از ۴۰ هزار جمعیت ۳۰ روستای مذکور به آسانی فراهم خواهد آمد.

جهانیان با اشاره به اینکه توسعه و رفع محرومیت از چهره روستاها از اولویت های دولت مردمی است، گفت: روستاییان بیش از دیگران به خدمت رسانی و دریافت امکانات و خدمات برای تأمین نیازهای اساسی خود و رهایی از محرومیت نیاز دارند، به همین دلیل محور برنامه‌های خدمت‌رسانی، توسعه و مقابله با محرومیت باید متوجه نواحی روستایی می باشد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: فعال کردن اقتصاد روستا یکی از اولویت های اساسی دولت سیزدهم است و باید با برنامه ریزی اصولی روند مهاجرت معکوس جوانان روستا فراهم شود.

وی در ادامه گفت: طی یک سال گذشته ده ها پروژه نیمه تمام که سالیان سال راکد مانده بود ازجمله پل اروست شهرستان ساری، امیر ده وگردرودبار شهرستان بابل، بلیران و چنگ میان شهرستان آمل، کردخیل شهرستان جویبار و تیل پرده سر شهرستان تنکابن با همت راهداران به سرانجام رسید و عاقبت به خیر شد.

کد خبر 6093477

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست