Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@21:26:47 GMT

سند آمایش استان کردستان هر چه سریع‌تر تدوین شود

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۹۰۱۸۰

سند آمایش استان کردستان هر چه سریع‌تر تدوین شود

گروه استان‌ها- نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس گفت: باید محدودیت‌های سند آمایش سرزمینی استان کردستان برطرف شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، پرویز اوسطی امشب در هشتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان که با حضور مسئولان در استانداری برگزار شد اظهار داشت: بیش از 6 دهه سابقه تدوین برنامه توسعه‌ای در کشور داشته اما فاقد سند دقیق، جامع و کامل در حوزه برنامه‌ریزی هستیم که به بن بست برخورد کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به ناچار باید الگوی توسعه را به دلیل محدودیت‌های سرزمینی تغییر دهیم، افزود: سند آمایش سرزمینی، سند برنامه‌ریزی منطقه‌ای است که توزیع موضوع هماهنگ جغرافیایی کلیه فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را برخوردار است.

نماینده مردم شهرستان‌های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی گفت: استفاده از زمین، آب و خاک سرزمین یک منطقه یا شهرستان باعث ایجاد درآمد در آن نقطه شده و توسعه، تولید و ثروت  منجر به امید و رفع تبعیض می‌شود.

وی با اشاره به این که توسعه یک پروسه است گفت: توسعه بازسازی مبتنی برآوردهای جدید است، در حال تکامل و باید سالیانه این روند به روز شود.

اوسطی بیان کرد: زحمات زیادی برای تدوین سند استانی انجام شده اما متاسفانه به برخی از ظرفیت‌های استانی اعم از توسعه باغات دیم توجه نشده و باید با همکاری کلیه مدیران ارشد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی این سند بازنگری شود.

استاندار یزد: حوزه‌ها در تدوین و اجرای سند آمایش یزد نقش‌آفرینی کنند سند آمایش سرزمینی استان زنجان بالاخره چه زمانی اجرا می‌شود؟

عضو مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید محدودیت‌های سند آمایش سرزمینی را در آینده برطرف کنیم اظهار داشت: متاسفانه به ظرفیت منابع طبیعی کردستان توجه نشده است سند آمایش استان به‌عنوان نقشه راه توسعه با بهره‌گیری از توان علمی و پژوهشی و کارشناسان خبره تدوین شود.

انتهای پیام/484/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سند آمایش سرزمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۰۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز

استاندار آذربایجان شرقی امروز در این نشست، کمیته‌ای تخصصی متشکل از نمایندگان استانداری، شهرداری، اوقاف و میراث فرهنگی را مامور تدوین سند احیاء ربع رشیدی کرد.

رحمتی با بیان اینکه در مرحله نخست احیاء این مجموعه تاریخی باید مسئله دارایی‌ها، گردشگری و تملک اراضی این مجتمع حل شود افزود: با تدوین طرح عملیاتی احیاء این مجتمع نقشه و مسیر راه احیاء آن مشخص می‌شود.

در این نشست همچنین مصوب شد اعطای جایزه ملی و بین‌المللی ربع رشیدی برای پزشکان برنامه‌ریزی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم با اشاره به اجرای ۵ فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در این مجموعه گفت: مجموعه ربع رشیدی در سال ۵۴ در فهرست آثار ملی ثبت شده و در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی قرار گرفته که نیازمند آزادسازی اراضی است.

حمزه‌زاده افزود: مساحت عرصه و اعیانی ربع رشیدی بیش از ۹۰ هکتار است که در طول ۷ قرن مورد تهاجم و دستبرد قرار گرفته و در حال حاضر کمتر از ۱۳ هکتار آن قابل احیاست که بیش از ۱۱ هکتار آن تملک و آزادسازی شده است.

شهرک دانشگاهی ربع رشدی تبریز در قرن هشتم هجری به همت خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی، وزیر غازان خان و یکی از دانشمندان و نویسندگان برجسته  عصر در شمال شرق تبریز بنیان نهاده شد که در آن به هفت زبان زنده دنیا تدریس می‌‎شد وحدود ۶ هزار دانشجو از مناطق مختلف جهان در آن تحصیل می‌کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • ۳۰۰ نفر به سهیمه بیمه کارگران کردستانی اختصاص یافت
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • نصری: اجازه ندهید این روایت دروغ را پخش کنند!
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دو شناور صیادی