Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از خبرگزاری رویترز، از جمله سیستم‌های مورد حمله قرار گرفته، یکی حاوی اطلاعات برنامه ملی ایمن‌سازی بوده و دیگری برای صدور گواهی واکسیناسیون دیجیتال استفاده می‌شده است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: «وزارت بهداشت گزارش می‌دهد که در ساعات اولیه روز جمعه دچار حادثه‌ای شده که به‌طور موقت برخی از سیستم‌های آن را در معرض خطر قرار داد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. که در حال حاضر در دسترس نیستند».

پس از این حمله، اداره امنیت سازمانی و پلیس فدرال فراخوانده شده‌اند. به گفته پلیس، تحقیقات در این زمینه آغاز شده است.

هکرهای ادعایی پیامی را در وب سایت منتشر کردند که در آن اطلاعات داخلی کپی و حذف شده است. در این بیانیه آمده است: «اگر می‌خواهید اطلاعات را بازگردانید، با ما تماس بگیرید.» در این پیام آدرس ایمیل و اطلاعات تماس تلگرام وجود دارد.

این پیام تا بعدازظهر جمعه حذف شد، اما صفحه وب‌سایت وزارتخانه همچنان خاموش بوده و این در حالی اتفاق می‌افتد که اطلاعات کاربر در برنامه ConectSUS ناپدید شده است.

وزارت بهداشت برزیل می‌گوید، در حال کار برای بازیابی سیستم های خود است.

بیشتر بخوانید:

به‌دنبال حمله سایبری به یک فروشگاه‌ زنجیره‌ای مطرح شد؛ خرده‌فروشی‌ها آسیب‌پذیرترند

مارسلو کروگا، وزیر بهداشت به خبرنگاران گفت که هیچ داده‌ای از دست نخواهد رفت و مدعی شد که این وزارتخانه تمام اطلاعات حذف شده را در اختیار دارد.

کد خبر 642370 برچسب‌ها بهداشت عمومی برزیل حملات سایبری اینترنت - هکر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بهداشت عمومی برزیل حملات سایبری اینترنت هکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اشغالگران عامدانه آمبولانس را در غزه هدف قرار می دهند
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه از سمت خود استعفا کرد
  • طراحی جدید یوتیوب پس از انتقاد‌های شدید از دسترس خارج شد