Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیدین رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت بازسازی مناطق زلزله زده قطور خوی اظهارکرد: در زلزله اسفندماه دو سال پیش در منطقه قطور خوی ۶ هزار و ۱۳۰ واحد مسکونی شهری و روستایی خسارت دید که کار بازسازی این واحدها بلافاصله پس از وقوع حادثه آغاز شده و هم اکنون نیز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در این حادثه یک هزار و ۳۸۰ واحد مسکونی و چهار هزار و ۷۵۰ واحد مسکونی روستایی دچار خسارت شدند، ادامه داد: تا ۱۸ آذرماه سال جاری بازسازی و تعمیر یک هزار و ۶۳۰ واحد مسکونی شهری و روستایی منطقه اتمام یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی با اشاره به احداث چهار هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در منطقه زلزله زده قطور عنوان کرد: همچنین تاکنون پی کنی چهار و ۱۴۰ واحد مسکونی، اجرای فنداسیون سه هزار و ۸۱۳ واحد مسکونی، اجرای اسکلت سه هزار و ۴۶۰ واحد به همراه اجرای سقف برای سه هزار و ۲۱۰ واحد مسکونی در این مدت انجام شده است.

عملیات ساختمانی ۳۱۰۸و احد مسکونی در خوی به اتمام رسیده است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه بازسازی مناطق زلزله زده قطور خوی ادامه دارد، گفت: تاکنون عملیات ساختمانی سه هزار و ۱۰۸ واحد مسکونی به همراه دیوار چینی سه هزار و ۵۴۶ واحد به اتمام رسیده است.

رحمانی با اشاره به اینکه شرکت بیمه گذار تاکنون بیش از ۵٧٠ میلیارد ریال خسارت به واحدهای آسیب دیده از زلزله قطور از توابع شهرستان خوی پرداخت کرده است، افزود: شرکت بیمه در پرداخت مانده خسارت واحدهای آسیب دیده در زلزله قطور باید اهتمام بیشتری داشته باشد.

وی ادامه داد: ۴۱۰ واحد مسکونی نیز که نسبت به تشکیل پرونده دیر اقدام کرده اند، باید در خصوص پرداخت خسارت به آنها نیز شرکت بیمه‌ای طرف قرارداد پس از طی مراحل ارزیابی مجدد در کوتاه‌ترین زمان نسبت به پرداخت خسارت اقدام کند.

مردم قطور برای دریافت تسهیلات بازسازی بنیاد مسکن آذربایجان غربی را همراهی کنند

رحمانی گفت: برای تسریع در روند بازسازی باید هرچه سریع‌تر تسهیلات در اختیار مردم قرار گیرد و مردم نیز پس از اخذ تسهیلات با همراهی بنیاد مسکن نسبت به احداث واحدهای مسکونی اقدام کنند.

وی تعداد معرفی شده به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات احداث، معیشتی، تعمیری و نیز دامی را ۱۴ هزار و ۵۳۳ واحد اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۱۲ هزار و ۶۴۲ واحد به مرحله انعقاد قرارداد بانکی رسیده اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه برای هر واحد مسکونی روستایی ۴۰ میلیون تومان و شهری ۵٠ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه و ۱۰ میلیون تومان در روستا و ١٢ میلیون تومان در شهر بلاعوض پرداخت شده است، بیان کرد: همچنین پنج میلیون تومان تسهیلات بلاعوض و ١۵ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه برای احداث جایگاه دامی و پنج میلیون تومان بلاعوض تأمین لوازم معیشتی به خسارت دیدگان قطور در نظر گرفته شده است.

چهارم اسفندماه ۱۳۹۸ وقوع دو زمین لرزه با بزرگی بیش از ۵ و ۵.۹ ریشتری منطقه قطور خوی را لرزاند.

این زمین لرزه‌ها موجب مصدومیت حدود ۱۰۴ نفر، بستری شدن ۱۰ نفر، تلف شدن صدها رأس دام، تخریب چهار هزار واحد مسکونی و وارد شدن خسارت جزئی به یک هزار واحد دیگر در روستاهای خوی و سلماس شد.

کد خبر 5372504

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری آذربایجان غربی قطور بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا خطبه های نماز جمعه روز پرستار مطالبات مردم لرستان از دولت روز دانشجو سیدابراهیم رئیسی عکس استانها گرگان کرمانشاه سانحه تصادف خرم آباد زلزله زده قطور میلیون تومان واحد مسکونی سه هزار قطور خوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۹۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مجدد ثبت‌نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: شرایط استفاده از تسهیلات بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با هدف انجام تعمیرات و بهسازی ناوگان اتوبوس در استان اعلام شد و مالکانی که متقاضی استفاده از این تسهیلات هستند، برابر سهمیه اختصاص یافته به استان از سهمیه کشوری می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.
با توجه به محدودیت منابع اعتباری، اولویت پرداخت با ناوگان فعال مدل پایین، در حال بازسازی، نیاز به بازسازی و دارای کارکرد مناسب (حداقل ۱۲۰ صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ است.
متقاضیان از امروز ۱۰ اردیبهشت ماه به مدت سه روز می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع تسهیلات به نشانی اینترنتی https://t ۱۸.rmto.ir ثبت نام کنند.
به گفته معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان، همه مراحل ثبت‌نام و معرفی به بانک به‌صورت سامانه‌ای بوده و نیاز به مراجعه حضوری مالکان نیست.
فواد غزیعلی به شرایط و ضوابط تسهیلات اشاره کرد و افزود: شرایط سنی متقاضیان ۱۸ تا ۷۰ سال است و تقاضای کتبی مالک ناوگان، نرخ سود تسهیلات ۱۵ درصد، دوره بازپرداخت حداکثر ۶۰ ماه، مبلغ پرداخت تسهیلات بازسازی برای اتوبوس حداکثر ۷۰۰ میلیون تومان و عدم دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان در سال‌های گذشته از جمله این شرایط است.

دیگر خبرها

  • آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در خوزستان
  • آغاز مجدد ثبت‌نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی
  • تحویل نه هزار واحد مسکونی تا پایان سال
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد