Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: ما به دنبال همکاری‌های تجاری و روابط بین الملل با کشورهای همسایه از جمله افغانستان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، حسن کاظمی‌قمی در شورای مبادلات مرزی و کارگروه صادرات استان که در مرز ماهیرود برگزار شده بود اظهار داشت: ما به دنبال همکاری‌های تجاری و روابط بین الملل با کشورهای همسایه از جمله افغانستان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هدف ما در این جریان، فقط اقتصادی نیست ادامه داد: اگر بتوانیم در سایه توسعه روابط تجاری و اقتصادی، به ایجاد امنیت در افغانستان کمک کنیم مانع از مهاجرت‌های بی رویه می‌شویم.

کاظمی‌قمی تأکید کرد: این فرصت، برآیند یک کار میدانی و نتیجه تعامل خوبی است که باید با کشور افغانستان داشته باشیم.

به گفته وی امروز جمهوری اسلامی ایران بر تقویت توسعه همکاری‌های اقتصادی مردم پایه تکیه دارد.

وی بر اهمیت ایجاد و حفظ امنیت در افغانستان تأکید و تصریح کرد: ثبات و امنیت منطقه در گرو ثبات و امنیت افغانستان است.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان با تأکید بر نظم حاکم بر ماهیرود، خاطرنشان کرد:  شرایط مطلوب موجود، ناشی از هماهنگی بین حوزه ها و نبود چالش مدیریتی است که به خوبی نتیجه داده و این نظم را سبب شده است.

کاظمی قمی ادامه داد: روان سازی شرایط، هوشمندسازی پایانه‌ها و مجموعه‌های اقتصادی مستقر در مرز، امنیت سازی و استانداردسازی در تجارت و روابط ، حفظ عزت و کرامت مشتریان و توسعه پایانه های مرزی با نگاه به آینده از جمله مهمترین اقداماتی است که در دستور کار داریم.

به گفته وی؛ حضور فعال‌تر بخش خصوصی و جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی در مرز باید به طور ویژه دنبال شود.

وی مرز و دروازه‌های ورودی را آیینه فرهنگ یک جامعه خواند و تصریح کرد: اگر برخوردها در مناطق مرزی مناسب و خوب باشد، این دیدگاه مطلوب ایجاد شده به دیگر بخش‌ها هم تعمیم داده می‌شود.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان به موارد مطرح شده توسط مدیران حاضر در جلسه اشاره کرد و گفت: موضوع تعهدسپاری ارزی پیله وران در مرز افغانستان با توجه به مبادلاتی که به صورت ریالی صورت می‌گیرد، تأمین اعتبارات ملی برای احداث محور ماهیرود-فراه، تعیین مشوق برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در مرز، ایجاد فضای قرنطینه محصولات کشاورزی، کمک به تأمین زیرساخت ها و ... از درخواست‌های استان است که به طور ویژه در مرکز و طی نشست‌هایی با نمایندگان وزارتخانه‌های متولی پیگیری خواهد شد.

کاظمی قمی متذکر شد: موضوع ایجاد زیرساخت‌های لازم برای سرمایه گذاران بخش خصوصی و راه‌اندازی واحدهای فرآوری و صنایع تبدیلی پیشنهاد خوبی است که نیاز به طرح قابل دفاع دارد، این طرح را در استان تهیه کنید تا در حوزه‌های مرتبط و هیئت دولت پیگیری کنیم.

وی با اشاره به این که موضوع استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات افغانستان از جمله موارد پیشنهادی به رئیس جمهور است اظهار داشت: باید بتوانیم از سرزمین و آب و خاک آماده افغانستان برای تولید محصولات کشاورزی مورد نیاز استفاده کنیم که البته این موضوع نیاز به کار مطالعاتی خاص دارد.

به گفته وی؛ پیشنهادات استان مبنی بر نگاه ویژه به مرزنشینان هم که از مطالبات است به طور خاص پیگیری خواهد شد.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان به همراه هیئتی متشکل از نمایندگاه برخی وزارتخانه‌ها در سفری یک روزه به خراسان جنوبی، از تمامی بازارچه‌های مرزی استان بازدید کرد، نتیجه این بازدیدها در نشستی با نمایندگان وزارتخانه ها، استانداران و ... بررسی خواهد شد و خروجی کار به هیئت دولت ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/‌252/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان کاظمی قمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری

افشین مظفری شهردار ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با قدردانی از فعالیت‌های رسانه‌های این استان اظهار کرد: در راستای تبدیل شهر ایلام به شهر الکترونیک، یکی از اقدامات خوب شهرداری این شهر نصب دوربین‌های ثبت تخلفات در شهر بوده و به‌زودی مرکز مانیتورینگ شهر در منطقه چغاسبز قبل از اربعین امسال افتتاح خواهد شد. با افتتاح این مرکز کل شهر ایلام به دوربین‌های پایش تصویری مجهز می‌شوند و بخشی از نارضایتی مردم درباره ترافیک شهر با پایش این دوربین‌ها کاهش می‌یابد.

وی عنوان کرد: بیش از ۴۰ پروژه عمرانی ازجمله سیلبند، پل روگذر، نورپردازی، المان، تعریض خیابان‌ها، جدول‌گذاری، ایجاد بلوار، پل عابر پیاده در سال گذشته توسط شهرداری ایلام اجرایی شده که بیشتر این پروژه‌ها در راستای مطالبات مردم شهر ایلام بوده و ایجاد بازارچه مرکزی شهر ایلام پیرو تأکید استاندار ایلام تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد. ایجاد پارکینگ طبقاتی یکی دیگر از پروژه‌های مهم شهرداری ایلام است که در ۲هزار و ۷۰۰ مترمربع با همکاری بخش خصوصی ساخته می‌شود.

شهردار ایلام با اشاره به پروژه فرهنگ‌سرای شهر ایلام گفت: تکلیف فرهنگ‌سرای این شهر به‌زودی مشخص می‌شود در صورت عدم فعالیت سرمایه‌گذار قبلی این پروژه به سرمایه‌گذار جدید واگذار می‌شود.پارک صخره‌ای یکی دیگر از اقدامات شهرداری ایلام در ورودی ارغوان این شهر ایلام بوده که زیرساخت‌های آن آماده شده است.

مظفری بیان کرد: خروجی شهر ایلام به سمت کنارگذر شرقی با اعتبار ۴ میلیارد تومان در حال ساماندهی است. نورپردازی و ایجاد المان در ورودی و خروجی شهر ایلام از دیگر اقدامات مهم شهرداری ایلام در راستای مطالبات مردم بوده که این مهم در حال انجام است. لاین غربی بام ایلام نیز به‌زودی ایجاد خواهد شد و بار ترافیکی این منطقه به‌ویژه برای دانشگاه‌های استان و بیمارستان رازی تسهیل می‌شود.

وی مطرح کرد: مطالبات پیمانکاران و کارگران شهرداری پرداخت شده و ۸۶۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری ایلام در سال جاری بوده که ۴۰ درصد آن در بخش عمرانی و مابقی آن هزینه‌های جاری خواهد بود این بودجه از منابع داخلی تأمین شده؛ البته این بودجه تا یک هزار میلیارد تومان قابل افزایش است.

شهردار ایلام با اشاره به همکاری با نهاد‌ها و ارگان‌ها به‌ویژه دانشگاه‌های استان توضیح داد از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه در طراحی آلمان‌های شهری و زیباسازی شهر ایلام استفاده می‌کنیم. ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه در زمینه رشته‌های مرتبط با شهرداری و علم و فناوری بی‌نظیر است و باید این ظرفیت به کمک توسعه شهر ایلام بیاید. برای واگذاری طرح‌ها و پروژه‌های خلاقانه و زیباسازی شهر ایلام و آموزش‌های کوتاه‌مدت دانشگاه‌های استان در اولویت قرار دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان