Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@00:33:53 GMT

پایش طرح شهید سلیمانی در نقاط روستایی استان همدان

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۰۴۸۰۸

پایش طرح شهید سلیمانی در نقاط روستایی استان همدان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر شنبه در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا، ضمن تقدیر از کادر بهداشت و درمان و تبریک روز پرستار به این قشر خدوم، گفت: پرستاران با سخت‌کوشی و ایثار همچنان در حال مبارزه با کرونا هستند و سلامت خود را به خطر انداختند، شهید دادند تا بتوانند جان مردم را حفظ کنند.

وی با بیان اینکه بایستی مطالبات پرستاران استان پیگیری و زمینه پرداخت معوقات آن‌ها فراهم شود، گفت: اصحاب رسانه در زمینه اقناع سازی جمعیت روستایی جهت تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار همدان با بیان اینکه امتحانات دانش آموزان استان به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد، تاکید کرد: معلمان استان، دُز دوم واکسن کرونا را تزریق کنند.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه آموزش و پرورش دانش‌آموزانی را که واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند، شناسایی و در برای تزریق واکسن اقدام کند، تصریح کرد: نظارت و کنترل بیشتری بر مدارس استان برای نصب تهویه، تزریق واکسن دانش‌آموزان و کادر آموزشی انجام شود.

وی ادامه داد: نظارت، کنترل و بازدیدهای سرزده بر فعالیت‌های آموزش و پرورش در استان تشدید شود.

استاندار همدان با بیان اینکه نظارت و کنترل بخشی و فرابخشی بر وسایل حمل‌ونقل عمومی استان صورت گیرد، مطرح کرد: انجام و اجرای طرح سکوی هوشمند مدیریت کرونا نیاز به همراهی و همکاری دستگاه‌های اجرایی استان دارد.

به گفته وی، درصد پوشش واکسیناسیون جمعیت روستایی (مشمول بالای ۱۲ سال) در استان همدان از متوسط کشوری بالاتر است.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه بایستی، میزان پیشرفت طرح سکوی هوشمند مدیریت کرونا در استان بررسی شود، گفت: پایش طرح شهید سلیمانی در نقاط روستایی که شیوع کرونا گسترده و یا واکسیناسیون در آنجا به کندی صورت می‌گیرد، انجام شود.

وی در ادامه صحبت‌های خود با بیان اینکه با سعی و تلاش مجموعه مدیریت استان، وضعیت شیوع کرونا در استان همدان تحت کنترل است، خاطرنشان کرد: عادی انگاری باعث متزلزل شدن شرایط موجود خواهد شد؛ بنابراین باید پروتکل‌ها رعایت شوند.

استاندار همدان ادامه داد: اطلاعات مربوط به درصد پوشش واکسیناسیون کرونایی کارکنان دستگاه‌های اجرایی به دانشگاه علوم‌پزشکی ارائه شود.

قاسمی فرزاد در پایان این جلسه با بیان اینکه تزریق دُز دوم واکسن کرونا برای دانش آموزان الزامی است، مطرح کرد: آموزش و پرورش از ورود دانش آموزانی که واکسن کرونا را تزریق نکرده‌اند، ممانعت کند.

کد خبر 5372778

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان دانش آموزان بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا روز پرستار خطبه های نماز جمعه مطالبات مردم لرستان از دولت روز دانشجو سیدابراهیم رئیسی گرگان عکس استانها سانحه تصادف کرمانشاه خرم آباد قاسمی فرزاد واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۴۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با بیان اینکه نیمه اول سال جاری رفع نقاط حادثه خیز همدان به اتمام می رسد، گفت: سال گذشته ۱۰۰۰ میلیارد تومان در استان همدان در حوزه ایمنی هزینه شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مهرداد آهکی با بیان اینکه کاهش سوانح جاده ای از وظایف اصلی ماست و در این راستا باید کوشا باشیم، اظهارکرد: طی یک سال اخیر اقداماتی در این حوزه انجام شده که می توان به ۵۰۴ کیلومتر روکش آسفالت راه ها اشاره کرد.

آهکی با اشاره به حذف نقاط حادثه خیز استان تصریح کرد: ۵۲ نقطه حادثه خیز استان از ردیف اعتباری لازم برخوردار بوده و حمایت های دولتی صورت گرفته است به طوری که قرار بود سال گذشته ۲۱ نقطه و امسال ۳۱ نقطه را رفع حادثه کنیم که با تلاش ها و همت استان علاوه بر اینکه ۲۱ نقطه ای که سال گذشته رفع حادثه شد، ۱۰ نقطه هم بیشتر انجام شد.

وی درباره رفع مابقی نقاط حادثه خیز در سال ۱۴۰۳ افزود: این نقاط نیز افزون بر ۴۰ درصد پیشرفت داشته است که امیدواریم در نیمه اول سال جاری پرونده نقاط پرحادثه را در استان همدان ببندیم.

وی با اشاره به انجام اقداماتی نظیر خط کشی ۳۸۰۰ کیلومتر جاده ها، ادامه داد: در گردنه اسدآباد ۱۴ کیلومتر نیوجرسی نصب و روشنایی انجام شده و در گردنه زاغه نیز کارهایی صورت گرفته است.

آهکی با بیان اینکه همدان در حوزه کاهش تصادفات و مجروحان حائز رتبه برتر شده است، گفت: همدان سال گذشته و همچنین ایام نوروز امسال رتبه مناسبی در کاهش تصادفات به دست آورد اما هدف نهایی این نیست و با وجود اینکه جزو استان های برتر در کاهش تصادفات شناخته شده ایم، آمار تصادفات و فوتی های ناشی از آن در کشور نگران کننده است و باید اقدامات بیشتری در دستور کار باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان، وی با بیان اینکه سالی بیش از ۲۰ هزار کشته و ۳۰ برابر مجروح در جاده ‎ها نشان دهنده وجود مشکلاتی در انجام کارهاست، خاطرنشان کرد: زحمات مسئولان مربوطه فراوان است اما چرا به نتیجه مطلوب نمی رسیم؟ جای سوال است.

وی یادآور شد: سال گذشته ۱۰۰۰ میلیارد تومان در استان همدان در حوزه ایمنی تنها در اداره راهداری هزینه شده و با زحمات سایر دستگاه ها نظیر راه و شهرسازی، شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل و بخش خصوصی نیز چند همت هزینه شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور