رونق صادرات نیازمند ایجاد شرکت حمل و نقل بینالمللی در مازندران
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۴۴۳۱
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، سیدمحمود حسینیپور در نشست با معاونان وزیر جهادکشاورزی، ایجاد شرکت حمل و نقل بینالمللی برای صادرات محصولات کشاورزی را یکی از ضرورتهای رونق کشاورزی استان دانست و گفت: امروز یکی از خلاها در توسعه صادرات محصولات کشاورزی استان، فقدان شرکت حمل و نقل بینالمللی در استان است و باید برای تسریع این امر مهم، اهتمام ویژه صورت گیرد.
وی با بیان اینکه مازندران باید پایلوت صادرات محصولات کشاورزی کشور شود، گفت: مازندران، قطب تولیدات کشاورزی کشور به شمار میرود و در تامین سلامت و امنیت غذایی کشور، نقش و جایگاه ویژهای دارد، قرار گرفتن در مسیر کریدور شمال و جنوب، وجود سه بندر و دسترسی به بازارهای هدف همسایگان، وجود پایانههای صادراتی، ضرورت پایلوت شدن مازندران در صادرات محصولات کشاورزی با هدف توسعه اقتصادی را دو چندان کرده است.
استاندار مازندران از جلسه ویژه بررسی محصولات کشاورزی استان در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: مصوب شد تا کمیسیون کشاورزی مجلس، جلسه اختصاصی و ویژهای برای بررسی محصولات کشاورزی با محوریت مرکبات با مسؤولان ذیربط در محل مجلس شورای اسلامی برگزار کند.
حسینیپور مهمترین ابزار تحقق خودکفایی در تولید برنج با توجه به محدویت آب و زمین در کشور را توسعه کشت ارقام پرمحصول در مازندران دانست و گفت: مازندران همچنین میتواند در کشت ارقام پر محصول، پایلوت در کشور شود.
انتهای پیام/۸۶۰۴۱/ج

تبلیغات در خبربان
منبع: فارس
کلیدواژه: صادرات محصولات کشاورزی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۴۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
حضانت فرزند در طلاق توافقی
داربست
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
اینتل فروش تراشه استخراج بیت کوین را آغاز کرد
دوره دیجیتال مارکتینگ
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
تعمیر فوری گوشی شیائومی
کولر گازی 36000 گری
7 ویلای لوکس و بزرگ برای سفر دسته جمعی
گزارش وزیر خارجه از روابط تهران با دمشق و...
کتاب صوتی
گزارش: ضرر احتمالی تسلا از سرمایهگذاری در بیت کوین...
بازی های جدید سرویس Xbox Game Pass ماه جولای...
دومان سهند
بهترین برند کولر چیست؟
فروش کفش
افزودنی های بتن چیست؟
درخواست باورنکردنی سپاهان برای جذب سامان فلاح ؛ چه...
اخبار فناوری
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
کلینیک بتن ایران
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
تفاوت کولر گازی و آبی
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
اجاره کلبه چوبی
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
خبر هوشمند فهام
تهیه غذا
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
خبر بعدی:
رونمایی از محصولات دانشبنیان در دانشگاه تربیت مدرس/ ستاری: تولید دانشبنیان را دانشگاهها آغاز میکنند
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،سورنا ستاری در آیین رونمایی ، با اشاره به رویکرد تحول آفرین و تازهای که در پژوهش و دانشگاه ایجاد شده است، گفت: باید جهت گیری تازه ای را در حوزه پژوهش آغاز کنیم و روندی که مبنی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در پژوهش است را توسعه دهیم. پارک های علم و فناوری بستری مناسبی برای توسعه سرمایه گذاری در پژوهش هستند. شرکت های دانش بنیان با ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه، ایجاد آزمایشگاهها، اتاقهای تمیز و بخش های تولیدی در این پارکهای علم و فناوری، زمینه ساز ارتباط میان صنعت و دانشگاه میشوند. مهم این است که بستر لازم برای فعالیت این مجموعه ها و فضای لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد شود.
ستاری با بیان این که دانشگاه می تواند از ارزش افزوده و سهام شرکت های مستقر در پارک های علم و فناوری منتفع شود، بیان کرد: این ارزش افزوده از طریق فروش پتنت، مشارکت در تولید محصولات دانش بنیان و توسعه شرکت های دانشبنیان و خلاق محقق میشود.
رییس بنیاد ملی نخبگان، قانون جهش تولید دانش بنیان را آینده ساز و توسعه دهنده زیست بوم فناوری و نوآوری دانست و گفت: این قانون تسهیلات و اختیارات ویژهای را در اختیار پارکهای علم و فناوری و دانشگاهها قرار داده است تا از این طریق، درآمد دانشگاهها از مسیر پژوهش و فناوری افزایش پیدا کند. کلید اصلی تحول در همین بحث نهفته است و اگر می خواهیم دانشگاهی داشته باشیم که در متن جامعه نقش آفرینی کند و نیازی از نیارهای جامعه را برطرف سازد، باید در مسیر تولید محصول ایرانساخت به کمک زیرساخت هایی که سرمایه گذاری بخش خصوصی در پژوهش را تسهیل می کند، گام برداریم. خوشبختانه این حرکت در دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور، آغاز شده و دانشگاه فرصتی ایجاد کرده است تا ایده های نوآورانه، به محصولات حاصل از شرکتهای دانش بنیان و خلاق تبدیل شود.
رونمایی از محصولات ایرانساخت
در این مراسم، با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییسجمهوری، علی خیر الدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس و حسین نادری منش رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس، از محصولات ایرانساخت تولید شده توسط شرکتهای دانشبنیان و خلاق مستقر در پارک علم و فناوری تربیت مدرس رونمایی شد.
اتنساف محصولی تهیه شده از گیاه زعفران با هدف بهبود بیش فعالی و اختلالات توجه در کودکان، آنزیمهای نوترکیب، کیتهای تشخیص سلولی و مولکولی، طعمدهندهها و عصارههای طبیعی بر پایه مخمر، ترکیبی از گلوتامیک اسید و سایر امینواسیدها، پری بیوتیک حاصل از کربوهیدراتهای طبیعی و پیچیده دیواره سلولی مخمر دریلهای جراحی و ارتوپدی ایرانساخت در این مراسم توسط معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد.
انتهای پیام/