Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سمیه قاسمی طوسی، از تدوین سند ارتقای وضعیت زنان استان خبر داد و تصریح کرد: هدف نهایی این سند رسیدن به عدالت جنسیتی، ارتقا و بهبود وضعیت زنان از طریق آگاهی‌بخشی، توان‌بخشی و افزایش مشارکت‌پذیری آنان در عرصه‌های مختلف اجتماع است. ‎

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، سمیه قاسمی طوسی با اشاره به برگزاری نشست دو روزه مدیران کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری‌های سراسر کشور در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور، خاطرنشان کرد: در این جلسه گزارشی از وضعیت زنان استان و طرح‌هایی که در این حوزه در استان مازندران انجام و طرح‌ها و برنامه‌هایی که با هدف توانمندسازی و آگاهی بخشی به زنان انجام شد، تشریح گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده در این نشست از تدوین سند ارتقای وضعیت زنان استان خبر داد و تصریح کرد: هدف نهایی این سند رسیدن به عدالت جنسیتی، ارتقا و بهبود وضعیت زنان از طریق آگاهی‌بخشی، توان‌بخشی و افزایش مشارکت‌پذیری آنان در عرصه‌های مختلف اجتماع است.

قاسمی طوسی اظهار کرد: این سند پس از تصویب به دستگاه‌های مرتبط ابلاغ شد تا برنامه‌های اجرایی خود را بر اساس برنامه عملیاتی تدوین شده در سند اجرایی نمایند.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری مازندران گفت: توانمندسازی بیش از 832 نفر از مشاورین و فارغ‌ التحصیلان حوزه‌های روانشناسی، جامعه‌شناسی، حوزوی، خانواده، اعضا سمن‌ها و ... به عنوان تسهیل‌گران، توانمند‌سازی 600 نفر از سمن‌های فعال در حوزه کودک، کارشناسان مراکز بهداشت، مشاورین اورژانس‌های اجتماعی، دهیاران و بخشداران، نمایندگان امور بانوان و خانواده فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی در راستای آموزش قانون حمایت از اطفال و نوجوانان در قالب آموزش‌های استانی و ملی اجرایی شد.

 وی گفت: توانمندسازی حدود 2000 نفر از بانوان در مناطق کم‌برخوردار با هدف ارتقای آگاهی و سطح سلامت روانی، جسمانی و اجتماعی زنان و خانواده‌ها و نیز افزایش تاب‌آوری اجتماعی برخی از برنامه‌های دفتر امور زنان و خانواده استانداری مازندران در این راستا بود.

قاسمی طوسی ظرفیت اقتصادی در میان بانوان استان را یک راهبرد توسعه ای اشاره کرد و یادآور شد: توانمند‌سازی اقتصادی بیش از 500 نفر از زنان سرپرست خانوار با طرح‌های مشاغل خانگی و آموزش برای ایجاد، بارازیابی و تداوم فعالیت در فروشگاه‌ های مجازی، اعطای تسهیلات حمایتی به 1638 نفر به مبلغ 48.96 میلیارد ریال در قالب قرض الحسنه از جمله اقدامات مهم این حوزه بود.

 وی افزود: به 305 نفر به مبلغ 94 میلیارد ریال در مرابحه جهت حمایت از اشتغال و حمایت از 3 کارگاه تولیدی ماسک و گان برای دریافت سیب سلامت و مجوزهای لازم و اشتغال‌ زایی برای حدود 500 نفر از بانوان خصوصا بانوان سرپرست خانوار و حمایت از 57 صندوق اعتباری خرد زنان روستا برای دریافت وام کم بهره به مبلغ 19050 میلیون ریال و در نهایت برگزاری 83 نمایشگاه از توانمندی‌های بانوان بخشی از اقدامات ما در این حوزه بود.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: توانمند سازی اقتصادی بیش از 500 نفر از زنان سرپرست خانوار با طرح ها امور زنان و خانواده وضعیت زنان قاسمی طوسی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۰۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است

جام جم آنلاین اصفهان؛ محمد اسماعیل زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد:در سال گذشته نیز برخی پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.
وی افزود:  ساخت پارک‌های محلی، احداث میدان «نماز» و یادمان شهید گمنام، اصلاح هندسی برخی معابر، لکه‌گیری و آسفالت و بهسازی شماری از مسیرها از جمله این طرح‌هاست.
شهردار محمدآباد تصریح کرد:بهره برداری از پارک کوهستانی، اصلاح و تعبیه روشنایی میدان ورودی شهر از سمت اصفهان، احداث میدان خروجی شهر به سمت شهرضا و تکمیل آزادسازی برخی خیابان‌ها از جمله دیگر پروژه‌های مورد اشاره محسوب می‌شود. 
وی اضافه کرد: مرمت آثار تاریخی و گردشگری، تکمیل پد(محل استقرار و پرواز) بالگرد و تکمیل استخر ذخیره آب‌های سطحی از جمله پروژه‌هایی دیگری است که برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 
اسماعیل زاده با بیان اینکه سومین نمایشگاه گردشگری، صنایع دستی و مشاغل خانگی را در ارگ تاریخی این شهر افتتاح کردیم، گفت: بالغ بر ۳۰ غرفه از برخی شهرهای استان‌ اصفهان و مناطق دیگر مانند آذربایجان شرقی و کرمان در این نمایشگاه حضور دارند. 
وی با اشاره به اینکه گردشگری از جمله مباحث با اهمیت این خطه به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: هرچه بتوانیم زیرساخت‌های مرتبط با این صنعت را ارتقا بخشیم می‌توانیم محمدآباد را به خطه‌ای مسافرپذیر تبدیل کنیم. 
اسماعیل‌زاده گفت: نمایشگاه نامبرده از لحاظ کمی و کیفی نسبت به سال‌های قبل بهبود یافته است و امیدواریم این روند رو به رشد در سال‌های آینده نیز تداوم یابد. 
وی اضافه کرد: شهر محمدآباد و به طور کلی شهرستان جرقویه از منابع طبیعی و محیط زیست زیبا و بکر سود می‌برد و بی‌شک گردشگری طبیعی بویژه با توجه به مجاورت آن با پارک ملی کلاه قاضی قابلیت پیشرفت دارد.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار