Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست پایش مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص عملیاتی کردن سند ملی سلامت سالمندان به ریاست رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و با حضور اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی سالمندان برگزار شد.

در ابتدای این نشست، علی دل پیشه رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور از تلاش‌های همکاران سازمان بهزیستی و اداره سالمندان وزارت بهداشت در خصوص پیگیری و عملیاتی کردن سند ملی سلامت سالمندان و نیز اهتمام در تشکیل فراکسیون سالمندی در مجلس شورای اسلامی و تخصیص بودجه مناسب برای سلامت و رفاه سالمندان در اولین بودجه نویسی دولت سیزدهم تشکر و قدردانی و اظهار امیدواری کرد که حرکت و جهش مناسبی در بهبود مسائل و مشکلات مربوط به این گروه سنی صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه، محسن شتی رئیس اداره سالمندان وزارت بهداشت، گزارشی در خصوص تهیه اطلس‌های مربوط به بیماری‌های مختص سالمندان، علل مرگ، سرطان، تغذیه، عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر و برنامه سالمند پر خطر ارائه کرد.

به گفته وی، در حال حاضر نزدیک به ۶ میلیون سالمند دارای پرونده الکترونیک سلامت هستند که ۳ تا ۵ درصد آنها در گروه سالمندان بسیار پرخطر قرار دارند و بایستی در تدوین برنامه‌های عملیاتی، به این گروه خاص توجه ویژه مبذول شود.

در این جلسه همچنین، مجری طرح پیاده سازی برنامه اقدام سند ملی سالمندان با تشریح جزئیات این برنامه، ابهام در مورد متولیان برخی راهبردها و سیاست‌های اجرایی سند و نیز عدم برداشت صحیح و همسان سازمان‌های عضو و همکار برنامه را از مشکلات اساسی اجرای این برنامه برشمرد و خاطرنشان کرد برنامه استراتژیک شورای ملی سالمندان برای بازه زمانی ۹ ساله (۳ برنامه ۳ ساله) در حال تدوین می‌باشد و یک مدل خاص نیز برای تخصیص بودجه به برنامه‌های سند ملی سالمندان و ارزیابی نتایج اجرای برنامه تهیه شده است.

سپس گزارشی از اقدامات سمن‌های سلامت سالمندان با الگو گیری از کشورهای منطقه و سازگار شده با مبانی فرهنگی اجتماعی کشور توسط مجری طرح اجرایی سازی سند ملی سالمندان، ارائه شد.

در پایان پس از بحث و تبادل نظر اعضای کمیته، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به جمع‌بندی مباحث نشست پرداخت.

طبق نخستین مصوبه پانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی؛ به منظور عملیاتی کردن سند ملی سالمندان که با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و مشارکت سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌های مرتبط تدوین گردیده است، دبیرخانه ملی سالمندان در سازمان بهزیستی کشور و در سطح معاونین دستگاه‌های عضو تشکیل شده است و این نشست در راستای پایش این مصوبه تشکیل شد.

کد خبر 5377328

منبع: مهر

کلیدواژه: سند ملی سالمندان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا واکسن کرونا روز پرستار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا جامعه پرستاری سویه اومیکرون کرونا کووید 19 واکسیناسیون سازمان بیمه سلامت کمبود پزشک فشار خون چاقی واکسن شورای عالی سلامت و امنیت غذایی سند ملی سالمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۲۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد با بیان اینکه ۲۰ درصد از سهم تامین اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری و ۸۰ درصد توسط دولت تامین شد گفت: توسعه فضای سبز شهر از مهم‌ترین برنامه‌های شورای شهر است، اما ایجاد بوستانی شبیه شهربازی در بجنورد ممکن نیست و از دایره جانمایی خارج شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌شمالی، جمشید عین‌بیگی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: اعضای دوره فعلی شورای شهر سه سال است که این منصب را عهده‌دار شده‌اند و دو سال پس از آغاز فعالیت شورا، شهردار بجنورد تغییر کرد.

وی افزود: سال گذشته ۲۶ دستگاه اتوبوس به توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی اختصاص پیدا کرد و ۱۴ اتوبوس تاکنون تحویل داده شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد با بیان اینکه ۲۰ درصد از سهم تأمین اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری و ۸۰ درصد توسط دولت تأمین شد، خاطرنشان کرد: توسعه فضای سبز شهر از مهم‌ترین برنامه‌های شورای شهر است، اما ایجاد بوستانی شبیه شهربازی در بجنورد ممکن نیست و از دایره جانمایی خارج شد.

عین‌بیگی اضافه کرد: در زمینه فرهنگی و به منظور هویت‌بخشی به بجنورد و معرفی مفاخر و مشاهیر شهر، همایش نکوداشت آیت‌الله محمدتقی بجنوردی با حضور شرکت‌کنندگانی از استان‌های مختلف برگزار شد.

وی گفت: به منظور استفاده از ظرفیت‌های نخبگان و دانشگاهیان، کمیته مطالعاتی از سوی کمیسیون عمران برگزار شد که اعضای شورا پایبند به تصمیمات آن هستند.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد افزود: برگزاری جشن عید غدیر در پارک بش‌قارداش بجنورد با حضور کم‌نظیر مردم در سال گذشته از برنامه‌های شورا بود.

کد خبر 749050

دیگر خبرها

  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • درمان بی‌اختیاری ادرار در سالمندان
  • این دو ویتامین برای سلامت قلب مهم هستند
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری