Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن عزیزی روز یکشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: در حال حاضر سرانه فضای ورزشی استان ۴۹.۵ سانتیمتر مربع است و در مقایسه با میانگین کشوری که ۹۵ سانتیمتر مربع است ۱۰۰ درصد عقب‌ماندگی داریم.

وی با اشاره به ظرفیت ماده ۵۳ قانون الحاق مبنی بر هزینه‌کرد یک درصد اعتبارات عمرانی دستگاه‌های اجرایی برای حمایت از ورزش همگانی و قهرمانی گفت: در حال حاضر ۶۰ درصد اماکن ورزشی خراسان جنوبی فرسوده است همچنین ۷۵ درصد اماکن ورزشی در شهرستان‌های بیرجند، قاینات، فردوس و طبس فرسوده و نیازمند بازسازی و تعمیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی از وجود ۲۵۶ باشگاه ورزشی خصوصی در استان خبر داد و افزود: باشگاه‌های ورزشی استان در دوران کرونا خسارت‌های ۲۲ میلیارد تومانی را متحمل شدند و اکنون نیز با یک سوم ظرفیت مجاز به فعالیت هستند.

وی بر لزوم اجرای ماده ۵۳ برای توسعه ورزش همگانی و قهرمانی تاکید و بیان کرد: از دستگاه‌های اجرایی درخواست داریم به موضوع ورزش و سلامت جامعه توجه ویژه داشته باشند و همه از این ظرفیت قانونی استفاده کنند تا با وجود سرمایه‌های انسانی سالم بتوانیم گام دوم انقلاب برای شکل‌گیری تمدن اسلامی را محقق کنیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی هم گفت: امسال از محل اعتبارات بند «الف» تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ برای بهبود روند تولید و اشتغال ۸۹۶ میلیارد تومان به استان اختصاص یافت که مدیران باید در جذب این اعتبار بکوشند.

حسین موهبتی افزود: مجموع این تسهیلات در کشور ۳۲ هزار میلیارد تومان بوده که سهم استان ۲.۸ درصد در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به سهم استان‌ها براساس نرخ بیکاری بالا اظهار داشت: از مجموع این اعتبار هزار میلیارد تومان به منظور پشتیبانی فنی و ضمانت اشتغال محرومان به نهادهای حمایتی کمیته امداد ( ۷۰ درصد) و بهزیستی کشور ۳۰ درصد تخصیص داده شده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: این تسهیلات در هفت رسته طرح‌های کارآفرینی، ایجادی، توسعه‌ای تکمیلی و سرمایه در گردش و نیز احیای واحدهای تولیدی خرد، کوچک، متوسط، بزرگ، کسب و کارهای خانگی، شرکت‌‎های دانش‌بنیان و واحدهای تولیدی پیشران اختصاص می‌یابد.

وی تصریح کرد: منابع یادشده از طریق سپرده‌گذاری در بانک‌ها با اولویت بانک‌های تخصصی، توسعه‌ای و صندوق کارآفرینی امید برای تولید، سرمایه‌گذاری، اشتغال و کارآفرینی تخصیص داده خواهد شد.

موهبتی افزود: دوره بازپرداخت این تسهیلات حداکثر یک سال و تسهیلات ایجادی، توسعه‌ای و تکمیلی حداکثر هفت سال در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه منابع مالی از محل هدفمندی یارانه‌هاست گفت: نرخ تسهیلات نیز بین هشت تا ۱۲ درصد متغیر خواهد بود و براساس قرارداد دستگاه‌های اجرایی با بانک‌های عامل پرداخت خواهد شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: متقاضیان مرتبط با هر کدام از دستگاه‌های اجرایی باید در سامانه همان دستگاه ثبت‌نام کنند تا بعد از بررسی طرح‌ها و تصویب در کمیته استانی برای پرداخت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی نیز گفت: از آنجاییکه نرخ بیکاری در پرداخت این تسهیلات از اهمیت زیادی برخوردار است باید نرخ واقعی بیکاری استان مطرح شود.

عباس جرجانی افزود: برخی استان‌ها نرخ بیکاری خود را بالاتر اعلام می‌کنند تا سهم بیشتری از تسهیلات داشته باشند که انتظار داریم سازمان صمت، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی در این زمینه مورد توجه واقع شود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی هم گفت: اعتبار حوزه ICT استان حدود ۳۱ میلیارد تومان با تعهد اشتغال ۳۰۰ نفر در سال جاری دیده شده است.

مصطفی بهی با بیان اینکه به دنبال حمایت از کسب و کارهای IT در استان هستیم افزود: باید از ظرفیت توانمندساز حوزه ICT در همه دستگاه‌های اجرایی استفاده شود.

وی بیان کرد: از همه دستگاه‌های اجرایی استان انتظار داریم اگر کسب و کارهایی مبتنی بر فناوری دارند به ما اعلام کنند چراکه این اداره کل از همه ظرفیت‌ها برای حمایت از طرح‌های خلاقانه حمایت می‌کند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی هم گفت: یکی از مشکلات استان این است که منابع بانکی کم بوده و در پرداخت تسهیلات با مشکل مواجه می‌شویم.

غلامرضا قوسی افزود: بانک‌ها باید به دنبال خلق منابع باشند تا سهم بیشتری از اعتبارات را برای استان جذب کنیم.

همچنین در این نشست چهار مصوبه کارگروه امور زیربنایی توسط مدیرکل راه و شهرسازی استان مطرح شد.

احداث مرکز درمانی و بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر حاجی‌آباد با واگذاری زمین در سطح ۶ هکتار، تعیین کاربری اداری زمینی به مساحت چهار هزار و ۹۰۰ مترمربع مجاور پارک جنگلی دیهوک طبس برای احداث دادگاه عمومی، احداث بازار خودرو در شهر بیرجند مجاورت جاده شکراب به مساحت ۱۳.۹ هکتار و توسعه طرح هادی شهر آبیز از جمله این مصوبات بود که با نظر اکثریت آرا مورد موافقت قرار گرفت.

برچسب‌ها رونق تولید طرح های عمرانی خراسان جنوبی اشتغال زایی اعتبارات نرخ بیکاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید طرح های عمرانی خراسان جنوبی رونق تولید طرح های عمرانی خراسان جنوبی اشتغال زایی اعتبارات نرخ بیکاری دستگاه های اجرایی میلیارد تومان خراسان جنوبی نرخ بیکاری بانک ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۶۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، رضا سلم‌آبادی در سفر به شهرستان کلات با امام‌ جمعه کلات و زاوین، فرماندار و رئیس کمیته امداد شهرستان کلات دیدار و گفتگو کرد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی در این دیدارها، ضمن تشکر از بانک‌ها، مراکز نیکوکاری، دهیاران، فرماندار، امام جمعه کلات و زاوین جهت دلسوزی و دغدغه نسبت به مسئله اشتغال در شهرستان، گفت: در حوزه خدمت‌رسانی به نیازمندان حاصل تلاش مجلس، دولت و مردم در سال گذشته بیش از هفت هزار ۷۰۰ میلیارد تومان در استان به نیازمندان مساعدت شد که بیش از یک هزار و ۴۰۹ میلیارد تومان کمک مردم بوده است.

وی افزود: جهت کمک به نیازمندان مردم را محدود به منطقه جغرافیای خاص نکردیم.

سلم‌آبادی با بیان اینکه ظرفیت صندوق صدقات محدود است، افزود: کد کیوآر برای صدقه، وام، درمان و بلاعوض تعریف شده که می‌توان مبلغی را برای فردی در دیگر شهرها ارسال کرد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی با تأکید بر فرهنگ‌سازی روش‌های نوین از جمله کدهای کیوآر، تصریح کرد: روش‌های نوین جمع‌آوری کم هزینه و پرکاربرد است و در کمترین زمان ممکن به دست جامعه هدف می‌رسد.

وی در خصوص مراکز نیکوکاری گفت: ۸۰۰ مرکز در استان با یک هزار و ۶۰۰ مددکار فعال هستند، نیت تشکیل این مراکز در جهت زنده نگه داشتن فرهنگ خیر و احسان است.

سلم‌آبادی تصریح کرد: در بحث اطعام، کاملا مردمی اجرا شد و باعث افتخار است که چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بسته معیشتی، غذای گرم و افطاری ساده با همکاری مراکز و مردم تهیه و توزیع شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی با بیان اینکه با مراکز نیکوکاری جهت تهیه لوازم ضروری و جهیزیه هم‌افزایی داریم، گفت: سال گذشته ۹۰ میلیارد تومان مردم نیکوکار در صندوق امداد ولایت سپرده‌گذاری گذاشتند تا نیاز نیازمندان را مرتفع کند.

وی با بیان اینکه ۱۴۰ میلیارد تومان منابع اشتغال به نیشابور و  ۲۶۰ میلیارد تومان به کلات اختصاص دادیم، عنوان کرد: کمیته امداد به تنهایی نمی‌توانست مدل طرح اشتغال در کلات را پیاده‌سازی کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی در حضور فرماندار نیز بیان کرد: سال گذشته برنامه اشتغال خوبی برای استان و کشور بسته شد و آمار نشان می‌دهد بیشترین ریال پرداختی در کشور مربوط به کمیته امداد خراسان رضوی است.

سلم‌آبادی با بیان اینکه کمیته امداد خراسان رضوی در تهیه بسته معیشتی، غذای گرم و افطاری ساده و در طرح اکرام رتبه اول کشور را دارد، افزود: در حوزه معیشت در دو سال قبل  هفت هزار سهمیه مازاد دریافت کردیم و نیازمندی در صف انتظار نداریم.

وی با بیان اینکه در مباحث قرآن و نخبگان اول کشور هستیم، تصریح کرد: سال گذشته بیش از چهار هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه توزیع شد و بیش از ۱۶۰ هزار میلیارد تومان کمک بلاعوض جهیزیه بوده است، همچنین در طرح اکرام از دو سال قبل هر ماه رتبه اول کشور در میزان درآمد نقدی داشتیم و در حوزه آموزش رتبه اول کشور را دارا هستیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی در حضور امام جمعه کلات نیز گفت: سال گذشته ۱۰۶ درصد بودجه تخصیص داده شده را  جذب کردیم و هیچ دستگاهی در کشور اینگونه نبوده است.

سلم‌آبادی با بیان اینکه خانواده نیازمند در صف انتظار نداریم، گفت: با همه محدودیت‌ها در افزایش مددجو سهمیه مازاد دریافت کردیم.

وی بیان کرد: در ودیعه مسکن به کمیته امداد خراسان رضوی بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان ودیعه مسکن اختصاص داده شد که بعد از دو ماه ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت کردیم.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزش ازدواج و جشن تکلیف با مشارکت آستان قدس رضوی، عنوان کرد: سعی کردیم بستر خدمات را به سمتی ببریم که از دستگاه‌ها خدمت دریافت کنیم و هم خدمات را کیفی‌تر همراه با اثر فرهنگی اجتماعی بدهیم.

سلم‌آبادی بیان کرد: در حوزه اشتغال سال گذشته دو هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پرداخت کردیم که از نظر تعدادی و مبلغی اشتغال کشور استان ما اول است، همچنین در راهبری شغلی حرف اول را می‌زنیم.

بهره‌مندی از مراکز نیکوکاری در راستای خدمت‌رسانی به محرومین بسیار خوب است

در ادامه امام جمعه زاوین با ابرار خرسندی از اقدامات کمیته امداد، در جهت خدمت به نیازمندان و یاری رساندن آنها، گفت: وقتی فردی به نیازمندی کمک می‌کند در واقع خداوند با دست خود این کمک را انجام می‌دهد.

حجت‌الاسلام حسین اسلامی‌راد به تأسیس کمیته امداد توسط امان راحل بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: این اقدام امام نشان از تأکید ایشان بر رفع محرومیت دارد.

وی با بیان رضایتمندی محرومین از کمیته امداد در مراجعات به دفتر امام جمعه، گفت: بهره‌مندی از مراکز نیکوکاری در راستای خدمت‌رسانی به محرومین بسیار خوب است.

امام‌ جمعه زاوین با بیان اینکه دستگیری از محروم وظیفه است، افزود: در این شهر شغل بیشتر مردم دامپروری است و اکنون به دلیل خشکسالی و فروش دام، دجار فقر شده‌اند.

اجرای ۲۸۲ طرح اشتغال در کلات 

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کلات نیز بیان کرد: در شهر زاوین ۲۶۰ خانواده با جمعیت ۴۶۲ نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند.

جبرائیل لشکری افزود: با پیگیری در بحث اشتغال، سال گذشته مبلغ قابل توجهی به شهرستان اختصاص پیدا کرد که حدود  ۸۰ درصد جذب شد.

وی تصریح کرد: ۲۸۲ طرح اشتغال با مبلغ ۴۳ میلیارد تومان‌ ایجاد شد، ۹۰ نفر به بانک معرفی شدند که ۵۳ نفر تسهیلات اشتغال با مبلغ هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان دریافت کردند و طرح‌ها اجرا شد.

وی تصریح کرد: طرح اشتغال در شهرستان در قالب زنجیره تولید اجرا شد و از تولید گرفته تا بازاریابی، فروش و پشتیبانی ها، بخشی اجرایی شد. و به زودی یک گروه جهادی متشکل از دامپزشکان برای آموزش دامداران و درمان دام حضور پیدا می کنند و این ادامه دار است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کلات افزود: برای ایجاد طرح‌های اشتغال ابتدا جلساتی با دهیاری‌ها برگزار شد و کارگروهی جهت انتخاب راهبران شغلی تشکیل شد، با توجه به اعتبار ما، ثبت نام برای دریافت تسهیلات اشتغال در روستاها و صحت‌سنجی و بازدید میدانی و استعلام از سیستم سها انجام شد و افرادی انتخاب و به بانک معرفی شدند.

لشکری گفت: با توجه به خشکسالی تهیه دام از داخل شهرستان مشکل بود بنابراین بازدیدهایی جهت تأمین دام از خارج از شهر انجام شد.

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • سرانه فضای‌ورزشی مهاباد ۳۵ سانتی‌مترمربع است
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند