Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@20:52:02 GMT

لزوم تقویت ارتباط خانه، مسجد و مدرسه

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۳۵۲۸۷

لزوم تقویت ارتباط خانه، مسجد و مدرسه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری ظهر یک شنبه در کمیته همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش خراسان شمالی که در این اداره کل برگزار شد، با اشاره به اهمیت تقویت ارتباط بین خانه، مدرسه و مسجد، اظهار کرد: این ارتباط مهم باید توسط آموزش‌وپرورش و حوزه علمیه تقویت شود.

رئیس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی با اشاره به اهمیت و ضرورت ارتباط دانش آموزان و حوزه علمیه، گفت: باید ارتباط این دو نهاد فرهنگی و آموزشی تقویت شده و مباحث دینی و تبلیغی با نقش‌آفرینی حوزه، در مدارس آموزش‌وپرورش تبیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر مباحث اعتقادی توسط حوزه علمیه از طریق مناسب و با شیوه‌های تبلیغی متناسب برای دانش آموزان مطرح شود، این فعالیت تبلیغی تأثیرگذاری بیشتری خواهد داشت و دانش آموزان نیز زودتر این مباحث را فرامی‌گیرند.

حجت الاسلام نوری بیان کرد: اگر ذهن کودکان و دانش آموزان درگیر موضوعات و مسائل مبتلابه شود، پاسخ‌ها و مباحث مربوط را نیز بهتر می‌آموزند که در این راستا لازم است روحانی تبلیغی یا مشاور مذهبی در مدرسه با هدف و برنامه منسجم، دانش آموزان را راهنمایی کند؛ زیرا اگر تنها با مواردی سطحی به موضوع پرداخته شود، نتیجه‌ای نمی‌گیریم.

امام جمعه بجنورد با اشاره به اهمیت نقش والدین در تربیت و هدایت اذهان دانش آموزان، اظهار داشت: همچنان که والدین نسبت به مشکلات و آسیب‌های اجتماعی فرزندان در مدارس حساس هستند باید نسبت به موارد اعتقادی این هدایای خداوندی نیز حساس باشند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی افزود: مسائل روانی و اعتقادی کودکان باید در اولویت تربیتی والدین قرار گیرد که به این دغدغه نیز حوزویان بهتر از هر قشری پاسخ می‌دهند.

وی با بیان اینکه وضعیت و آسیب‌های موجود در جامعه و فضای مجازی باید برای خانواده‌ها تبیین و تفهیم شود، گفت: همچنان که کارنامه دانش آموزان در پایان سال به والدین ارائه می‌شود، کارنامه مسائل اخلاقی و مذهبی دانش آموزان نیز باید توسط آموزش‌وپرورش ارائه شود.

والدین به مسائل اخلاقی و اعتقادی فرزندان حساس باشند

حجت الاسلام نوری تاکید کرد: همچنان که نمرات دروس ریاضی و علوم برای والدین از اهمیت خاصی برخوردار است باید نسبت به مسائل اخلاقی، اعتقادی و دینی نیز حساس باشند و نهادهای فرهنگی هم باید در این حوزه حساسیت بیشتری داشته باشند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی اضافه کرد: نهادهای فرهنگی با محوریت آموزش‌وپرورش باید از همه ظرفیت‌ها برای تربیت فرزندان استفاده کنند و لازم است در این زمینه مصوبات جدیدی تصویب شود.

وی با بیان اینکه نمازخانه‌ها باید در تمامی مدارس خراسان شمالی فعال باشند، افزود: نباید به بحث نماز بی‌توجهی شود بلکه لازم است دانش آموزان برای حضور فعال در اقامه نماز تشویق و توجیه شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری خاطرنشان کرد: باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام شود که دانش آموزان در محیط خارج از مدرسه نیز نسبت به انجام این فریضه واجب الهی اهتمام داشته باشند که در این زمینه لازم است معلمان پرورشی نقش فرهنگی خود را به‌خوبی اعمال و اجرا کنند.

امام‌جمعه بجنورد ادامه داد: دانش آموزان به‌خصوص در مدارس شبانه‌روزی، بیشتر اوقات خود را در مدرسه و خوابگاه و در کنار معلمان و سرپرستان می‌گذرانند که باید از این فرصت در جهت ارتقای مباحث اعتقادی استفاده شود.

وی در پایان گفت: دانش آموزان آینده کشور را تشکیل می‌دهند و اگر در این حوزه فعالیت مناسبی انجام شود، مشکلات اقتصادی و اجتماعی جامعه به حداقل می‌رسد.

کد خبر 5379465

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه بجنورد رضا نوری آموزش و پرورش خراسان شمالی حوزه علمیه ویروس کرونا بوشهر گرگان خطبه های نماز جمعه آمار کرونا کرمانشاه بارش باران لیگ برتر فوتبال ایران عکس استانها ایام فاطمیه شب یلدا آلودگی هوا بارش برف آموزش وپرورش خراسان شمالی حجت الاسلام دانش آموزان حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۵۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت ایران و دختران ایران است؛ گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مأیوس و ناامید کند.

رسانه دشمن کاری کرده که دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. اینها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشورها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم / ‏‬مدرسه محلی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتماً این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائماً بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

تلاش دشمن برای تفرقه افکنی به کمک بهانه‌های واهی

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند. و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

کد خبر 6089838 علی قدمی

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه