Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دیلی میل، در میان آثار تاریخی بدست آمده سرهای بریده شده با لبانی دوخته که توسط شکارچیان باستانی بدست آمده است دیده می شود.

به گفت کارشناسان سرهای مومیایی متعلق به قبیله جیوار که در گذشته های دور متعلق به آمریکای جنوبی بوده اند و چند نقاشی قرن ۱۸ میلادی دیده می شود.

Arkeo News گزارش داد که در اولین بازرسی پلیس  از یک خانه که در ماه جاری انجام شد، تیم های اداره قاچاق گمرک و اداره اطلاعات وزارت بازرگانی ترکیه سکه های دوره بیزانس، چهار سر استخوانی، ۱۹ نسخه خطی عثمانی و ۵۹ اثر باستانی مربوط به دوره های دیگر را پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حمله دوم، ماموران پلیس چهار جمجمه، سه مومیایی، ۲۷ نقاشی و ۲۶۹ اثر دیگر در یک انبار پیدا شد.

۳۳۷ یافته به موزه باستان شناسی ازمیر منتقل و نقاشی ها به موزه نقاشی، مجسمه سازی و گالری شهر تحویل داده شد.

هم اکنون کارشناسان موزه باستان شناسی ازمیر آثار باستانی را در آزمایشگاه های خود بررسی می کنند.

"هونکار کسر"، مدیر موزه باستان شناسی به Arkeo News گفت که بررسی برخی از اقلام کشف‌شده زمان زیادی طول خواهد کشید زیرا گمان می‌رود که قدمت آنها به دوره نوسنگی بازمی گردد.

وی اضافه کرد: قدیمی ترین آثار ما سنگ چخماق، نوک پیکان است که فکر می کنیم متعلق به دوره نوسنگی است.

«همچنین مصنوعاتی وجود دارد که فکر می‌کنیم از فرهنگ‌های مختلف جهان هستند. در میان آنها جمجمه های کوچکی به اندازه پرتقال وجود دارد.

۳۳۷ یافته به موزه باستان شناسی ازمیر منتقل و نقاشی ها به موزه نقاشی، مجسمه سازی و گالری شهر تحویل داده شد.

ما فکر می کنیم که آنها حداقل ۵۰۰ سال قدمت دارند و از جمجمه های واقعی انسان ساخته شده اند. جمجمه های مومیایی متعلق به قبیله ای هستند که قبل از کشف آمریکا در این قاره زندگی می کردند./ ایران

منبع: فردا

کلیدواژه: محموله قاچاقچیان موزه باستان شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۸۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد

ایسنا/ایلام عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: ارتباطات اجتماعی ساکنان کشاورز تپه‌ علی‌کش موسیان در دوره‌های فرهنگی عصر نوسنگی با همسایگان جای تحقیق بسیار دارد.

دکتر «حبیب‌الله محمودیان» در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: آثار به دست آمده از تپه «علی‌کش» موسیان در شهرستان دهلران مربوط به دوره نوسنگی است، یافته‌های باستان‌شناسی،  ۷ دوره فرهنگی را برای تپه‌ علی‌کش ارائه کرده است که دوره‌های «بزمرده»، «علی‌کش»، «محمد جعفر»  قدیمی‌ترین دوره‌های فرهنگی است.

وی با اشاره به دوره بزمرده در دشت موسیان خاطرنشان کرد: در دوره «بزمرده» ابزارهای سنگی شامل سنگ‌های کوبنده، کاسه‌های سنگی، مهره‌های تزیینی و پیکرک‌های گلی حیوان در این تپه به دست آمده است.
محمودیان ادامه داد: کشت غلات رونق داشته و از غلات گندم و جو کشت می‌شده است و از حبوبات نمونه عدس در حفاری‌های دوره علی‌کش به دست آمده است، در دوره علی‌کش از داس‌های سنگی کاسه‌های کف تخت و شقاب‌های کم‌عمق استفاده شده ضمن اینکه علاوه بر پیکرک‌های گلی بز چند نمونه پیکرک گلی انسان نیز یافت شده است.
این باستان‌شناس افزود: قدمت این دوره بر اساس آزمایش‌های انجام شده از طریق کربن ۱۴ بیش از ۸ هزار سال است، در مورد استقرار در تپه چنین اظهار نظر شده که در دوره بزمرده نوعی استقرار فصلی وجود داشته است در دوره علی‌کش طول مدت استقرار بیشتر شده و در دوره محمدجعفر ساکنان دهلران استقرار دائم داشتند.
وی بیان کرد: تنوع آثار به دست آمده از تپه علی‌کش، ارتباطات اجتماعی ساکنان دهلران با «بیشابور»، «فارس»، نواحی غرب ایران، «سیلک» کاشان «جارمو» در کردستان و طراف دریاچه وان در ترکیه را نشان می‌دهد از طرفی دیگر ارتباط ساکنان بین النهرین از طریق موسیان به سمت فارس و کرمان و حوزه رودخانه هلیل رود در استان کرمان می‌تواند جهات مختلف ارتباط این تمدن فرهنگی کشاورزی با مناطق دیگر را روشن کند.
انتهای پیام 
 

دیگر خبرها

  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش رستم
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش ستم
  • استقرار گروه‌های پایش، حفاظت، مرمت و باستان شناسی در نقش ستم
  • استقرار گروه های پایش، مرمت و باستان شناسی در مجموعه باستانی نقش رستم
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • نمایش اشیای تاریخی ارزشمند کرمان در باغ موزه هرندی
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی استان، از موزه ملی ایران به کرمان
  • زن ها در ۷۵ هزار سال پیش این شکلی بودند! |‌ عکس | این زن در کوه های زاگرس زندگی کرده است
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان