Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@10:21:26 GMT

چه خبر از بازار لوازم خانگی؟+لیست قیمت‌ها

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۴۶۷۱۴

چه خبر از بازار لوازم خانگی؟+لیست قیمت‌ها

‍‍‍‍‍‍

بازار لوازم خانگی در رکود است. فروشگاه ها خلوت و رهگذران در حال رصد قیمت ها هستند.این روزها، بازار لوازم خانگی رونق گذشته را ندارد و به گفته فروشندگان بیشتر زوج هایی که مجبور به خرید و تامین جهیزیه هستند به بازار می آیند. ترجیح برخی از زوج ها لوازم خانگی خارجی است اما همزمان ترس قاچاقی بودن و اصل نبود لوازم را هم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار ایران آنلاین، گرانی و تورم و پایین آمدن قدرت خرید مردم در دو سال گذشته  بازار لوازم خانگی را به هم ریخت و قیمت ها را نیز به شدت افزایش داد.

توقف واردات لوازم خانگی البته یک حسن داشت و آن هم توجه به افزایش و تقویت تولید داخلی و رونق و فروش این لوازم شد. به طوری که هم اکنون 80 تا 90 درصد لوازم موجود در بازار را ایرانی ها تشکیل می دهند.

اقبال عمومی به لوازم خانگی ایرانی بیشتر شده اما تورم و گرانی دو سال اخیر قدرت خرید را کاهش داده است.

گشتی در بازار و صحبت با برخی از فروشگاه ها گواه این مطلب است که اکنون بیشتر، زوج ها برای خرید به بازار می آیند و دیگر ترجیح خانواده ها تعمیر وسایل به جای نو کردن سریع است که این خود ناشی از کاهش قدرت خرید نیز به شمار می رود.

زوج ها متقاضی های بازار

در همین زمینه یک فروشنده لوازم ایرانی در بازار به خبرنگار « ایران آنلاین» می گوید: بازار تقریبا راکد است خرید و فروش کم شده اما زوج ها برای تامین جهیزیه می آیند و سعی در تامین وسایل عمدتا ضروری خود دارند.

این فروشنده که فروشگاهی بزرگ از انواع لوازم خانگی کوچک و بزرگ دارد، ادامه داد: مثلا اگر قبلا زوج ها اقدام به خرید غذاساز، گوشتکوب برقی، سرخ کن می کردند الان دیگر این وسایل در اولویت آنها نیست.

وی ادامه داد: اجناسی مانند یخچال ساید را با اینکه برند های ایرانی با کیفیت خیلی خوبی هم تولید می کنند اما بیشتر زوج ها خواهان یخچال فریزر دو قلو و یا یخچال فریزر ساده هستند.

وی البته معتقد است نبود قطعات هم روی تولید تاثیر داشته و افزایش قیمت ها را سبب شده است اما با این وجود هر چند بازار تقریبا راکد است اما خرید و فروش همچنان در حد کم انجام می شود.

خارجی ها قطعات و جنس ندارند

فروشنده یک برند خارجی اما ناراحت از ندادن اجناس توسط شرکت ها می گوید: شرکت جنس نمی دهد. قطعات کم است و ما لوازم را از واسطه ها می خریم که این واسطه ها اجناس را با قیمت بالاتر از شرکت به ما می فروشد.

وی ادامه داد: وقتی ما از واسطه هاگران می خریم خوب گرانتر هم می فروشیم و این به ضرر خود ماست چرا که مردم نمی توانند با این قیمت لوازم خارجی را بخرند و به سمت خرید لوازم ایرانی با قیمت ارزان تر می روند.

او می گوید: کمبود اجناس در فروشگاه های ما به گونه است که یک زوج نمی تواند از یک فروشگاه دو قلم جنس مورد نظر خود را بخرد مجبور است برای جنس دوم از یک برند به فروشگاه ها مختلف سر زده تا بتواند جنس را پیدا کند آن هم با قیمت خیلی گرانتر. البته زوج هایی که توانایی خرید دارند به فروشگاه های ما رجوع می کنند.

لوازم خانگی ایرانی بیشتر خریدار دارند

پدر یک خانواده نیز که همراه دخترش برای خرید جهیزیه به بازار آمده بودند با بیان اینکه از اول اعتقادی به خرید لوازم خانگی خارجی نداشتم ، گفت: کیفیت اجناس ایرانی الان با خارجی ها برابری می کند. از طرفی اجناس خارجی هم بیشتر قاچاق و اصل نیستند بنابراین ترجیح ما خرید لوازم ایرانی است.

دختر این خانواده در تائید حرف های پدر می گوید: قبل از این، تاکید بر خرید خارجی داشتم ولی وقتی کیفیت و زیبایی ساخت تولیدات لوازم خانگی ایرانی را دیدم نظرم برگشت و در حال خرید تمامی لوازم مورد نیاز با برند ایرانی هستم.

اجناس خارجی اصل نیستند و قاچاق هستند

زوجی دیگر اما در به در به دنبال لوازم خانگی خارجی هستند. آنها با حضور در یک فروشگاه برند کره ای معروف لوازم خانگی که تاکید بسیار روی اصل بودن اجناس همراه با ضمانت نامه معتبر دارند در حال خرید هستند. این زوج می گویند: با اینکه تمامی لوازم خانگی مورد نیازمان را در بازار و یک فروشگاه نمی توانیم پیدا کنیم اما تصمیم مان بر خرید لوازم خارجی است.

این در حالی است که در گفت و گو با یک فروشنده دیگر این برند معروف ،قاچاق بودن اجناس را تائید کرده و می گوید: حدود 20 درصد از بازار را لوازم خانگی خارجی تشکیل می دهند که صد در صد قاچاق هستند.

این فروشنده همچنین گفت: الان در بازار قیمت اجناس ایرانی از خارجی ها هم گرانتر شده اند.

---

تقسیم جهیزیه با داماد در برابر نگرفتن جشن عروسی 

نوعروسی دیگر که به تنهایی برای دیدن قیمت ها به بازار آمده هم می گوید: ما سعی کردیم خرید لوازم زندگی را با همسرم تقسیم کنیم و بیشتر اجناس خیلی ضروری را تامین کنیم. او می گوید از خیر خرید لوازمی که مصرف کمتری دارند، گذشتیم. ضمن اینکه اول به دنبال اجناس خارجی بودم اما حالا بیشتر به دنبال جنس ایرانی هستم.

او می گوید: به نظرم تقسیم کردن خرید جهیزیه بین عروس و داماد در مقابل کم کردن هزینه برگزاری عروسی بیشتر به نفع خود عروس و داماد است. چرا که به این صورت راحتتر و سریعتر می توانند زندگی خود را شروع کنند. او با اشاره به شرایط کرونا هم می گوید: کرونا بهانه ای شد تا عروسی را خلوت تر برگزار کنیم. حتی عقد را نیز خانوادگی گرفتیم که این در هزینه ها به شدت کمکمان کرده است.

یک جهیزیه چقدر تمام می شود؟

نگاهی به قیمت لوازم خانگی نشان می دهد که قیمت یخچال فریزر ایرانی از 8 میلیون و 600 تومان آغاز و تا 27 میلیون تومان در نوسان است.

همچینین قیمت یک دستگاه اجاق گازفر نیز بین 6 میلیون و 500 هزار تومان تا 12 میلیون تومان در برند های مختلف با توجه به آیتم ها، متفاوت است.اجاق گازساده قیمتی بین 2500 تا 3 تومن دارد.
برای خرید یک ماشین لباسشویی باید بین 5 میلیون و 800 هزار تومان تا 16 میلیون هزینه کرد و یک لباسشویی دو قلو نیز از 2 میلیون و 800 هزار تومان تا 4 میلیون تومان قیمت دارد.
ماشین ظرفشویی از 13 میلیون تومان آغاز و تا 16 میلیون تومان بسته به ظرفیت و برند متفاوت است.
چرخ گوشت نیز از 2 میلیون تومان آغاز و تا 4 میلیون تومان بسته به برند ایرانی و خارجی قیمت خورده است.
قیمت یک تخته فرش 12 متری از 12 میلیون آغاز می شود و یک فرش 9 متری نیز 10 میلیون تومان قیمت دارد.
قیمت یک سرویس غذاخوری 12 نفره بسته به برند جنس از3 میلیون و 500 هزار تومان آغاز و تا 5 میلیون تومان قیمت دارد .

با توجه به قیمت های بالا یک زوج برای خرید چند قلم از لوازم مصرفی شامل ( یخچال فریزر، اجاق گاز، ماشین لباسشویی، فرش، چرخ گوشت و سرویس غذاخوری) حدودا باید 50 میلیون تومان کنار بگذارد.

این هزینه تقریبی است و جدا از هزینه بقیه لوازم خانگی درشت و کوچک محاسبه شده است.

بیشتر بخوانید

رکود و رکورد در امین حضور طرح پیش فروش لوازم خانگی، فرصتی برای تولید کنندگان داخلی قیمت لوازم خانگی در چهار دهه گذشته؛ از یخچال ٢٠ هزار تومانی تا یخچال ٢٠ میلیون تومانی  

 

/انتهای پیام

مرورگر شما از این فرمت پشتیبانی نمی کند

مرورگر شما از این فرمت پشتیبانی نمی کند

مرورگر شما از این فرمت پشتیبانی نمی کند

چه خبر از بازار لوازم خانگی؟

مرورگر شما از این فرمت پشتیبانی نمی کند

چه خبر از بازار لوازم خانگی؟

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: لوازم خانگی خارجی بازار لوازم خانگی تومان آغاز میلیون تومان یخچال فریزر خرید لوازم فروشگاه ها هزار تومان برای خرید قیمت ها زوج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۶۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر سفر‌های نوروزی در بازار مسکن شمال

فرارو- خرید آپارتمان در چالوس طبق رسم نانوشته سال‌های اخیر، همزمان با اتمام تعطیلات نوروزی مورد توجه خریداران حوزه مسکن قرار گرفته است. رشد جست‌وجو‌های اینترنتی ظرف هفته‌های اخیر درباره خرید آپارتمان در چالوس نشانه‌ای از این اتفاق است و علاوه بر چالوس، انگار مسافرانی که تعطیلات را در لاهیجان و رشت گذراندند، دنبال چند و، چون خرید آپارتمان در این شهر‌ها هستند. بررسی‌های فرارو از جدید‌ترین فایل‌های مسکونی مشخص می‌کند خرید آپارتمان در چالوس بابت واحد‌های دوخوابه دست‌کم متری ۲۵ میلیون آب می‌خورد. این عدد در شهری مثل لاهیجان دست‌کم به متری ۳۰ میلیون می‌رسد و ارقام پیشنهادی بخشی از فروشنده‌ها در رشت به عددورقم‌های فعلی بازار مسکن پایتخت طعنه می‌زند.

خرید آپارتمان در چالوس

خرید آپارتمان در چالوس براساس ارقام پیشنهادی فروشنده‌ها در پلتفرم‌های مخصوص حوزه مسکن دست‌کم متری ۲۵ میلیون خرج برمی‌دارد. مثلا یکی از ارزان‌ترین آپارتمان‌های ۸۰ متری و دوخوابه در این شهر دقیقا دو میلیارد تومان آگهی شده است. با این اوصاف فروشنده بابت هر متر مربع ۲۵ میلیون قیمت گذاشته. حدود ۱۵ سال از زمان ساخت واحد می‌گذرد و با اینکه واحد طبقه چهارم قرار دارد، خبری از آسانسور در ساختمان نیست.

آپارتمان ۷۵ متری دیگری در چالوس با عمر بنا ۱۴ سال، متری ۳۳ میلیون آگهی شده و ارقام پیشنهادی فروشنده دیگری بابت آپارتمان ۸۰ متری و ۱۰ سال ساخت، متری ۳۶ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان است. با این حال وقتی سراغ گزینه‌های نوساز و اصطلاحا فول‌امکانات می‌رویم، ارقام پیشنهادی فروشنده‌ها به‌شکل معناداری افزایش پیدا می‌کند.

آپارتمان ۷۰ متری و نوساز به‌عنوان مثال در چالوس معادل چهار میلیارد و ۵۵۰ میلیون یعنی متری ۶۵ میلیون تومان آگهی شده است. عددی که براساس آمار‌های رسمی از متوسط قیمت مسکن در نیمی از مناطق ۲۲ گانه تهران بیشتر است.

خرید آپارتمان در لاهیجان

لاهیجان یکی از شهر‌های استان گیلان است که در هفته‌های اخیر جست‌وجو‌های اینترنتی درباره چند و، چون خرید آپارتمان در این شهر افزایش پیدا کرده است. در همین شهر اغلب فروشنده‌ها برای آپارتمان‌هایی که حدود ۱۰ سال از عمربنا آن‌ها می‌گذرد، رقمی نزدیک متری ۳۰ میلیون تعیین می‌کنند.

قیمت آپارتمان ۷۰ متر در لاهیجان درحالی توسط فروشنده‌ای متری ۳۲ میلیون و ۸۵۷ هزار تومان تعیین شده که دقیقا ۱۰ سال از زمان ساخت واحد می‌گذرد و به‌جز پارکینگ، در فهرست امکانات چیزی دیده نمی‌شود.

قیمت آپارتمان ۶۳ متری و تقریبا مشابه دیگری متری ۳۳ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان اعلام شده و فروشنده دیگری برای خانه ۶۰ متری که سال ۹۲ ساخته شده، همین عدد را در کادر قیمت گذاشته.

خرید آپارتمان در رشت

خرید آپارتمان در رشت، می‌تواند معادل متوسط قیمت مسکن در پایتخت هزینه داشته باشد. آخرین آمار‌های رسمی متوسط قیمت مسکن در تهران را حدود متری ۸۰ میلیون نشان می‌دهد و ارقام پیشنهادی بخش قابل توجهی از فروشنده‌ها در رشت در همین محدوده قیمت قرار می‌گیرد.

آپارتمان ۶۴ متری که چهار سال از عمر بنا آن در رشت می‌گذرد را تصور کنید. رقم پیشنهادی فروشنده برای این واحد متری ۷۹ میلیون و ۶۸۷ هزار تومان قیمت گذاشته است. با این اوصاف خریدار باید پولی معادل پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون برای این واحد کنار بگذارد.

آپارتمان ۶۰ متری دیگری با عمر بنا ۱۷ سال، متری ۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود و ارقام پیشنهادی فروشنده‌ها برای گزینه‌های ارزان‌تر، تا مرز متری ۴۵ میلیون تقلیل پیدا می‌کند. مثل آپارتمان ۸۰ متری و دوخوابه‌ای که با ۲۰ سال عمر بنا متری ۴۵ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان آگهی شده است.

قیمت آپارتمان در چالوس، لاهیجان و رشت

موقعیت

متراژ

عمر بنا

امکانات

قیمت کل

قیمت هر متر

چالوس

80 متر

15 سال

پارکینگ و انباری

دو میلیارد

25 میلیون تومان

چالوس

75 متر

14 سال

پارکینگ و انباری

دو میلیارد و 500 میلیون

33 میلیون و 333 هزار تومان

چالوس

70 متر

نوساز

آسانسور، انباری و پارکینگ

چهار میلیارد و 550 میلیون

65 میلیون تومان

لاهیجان

70 متر

10 سال

پارکینگ

دو میلیارد و 300 میلیون

32 میلیون و 857 هزار تومان

لاهیجان

63 متر

10 سال

پارکینگ و انباری

دو میلیارد و 100 میلیون

33 میلیون و 333 هزار تومان

لاهیجان

60 متر

11 سال

پارکینگ و انباری

دو میلیارد تومان

33 میلیون و 333 هزار تومان

رشت

64 متر

چهار سال

آسانسور، انباری و پارکینگ

پنج میلیارد و 100 میلیون

79 میلیون و 687 هزار تومان

رشت

60 متر

17 سال

آسانسور، انباری و پارکینگ

چهار میلیارد و 350 میلیون تومان

72 میلیون و 500 هزار تومان

دیگر خبرها

  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • تاثیر سفر‌های نوروزی در بازار مسکن شمال
  • قیمت دلار این‌گونه ۷ هزار تومان ریزش کرد/ خرید دلار متوقف شد
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • جدیدترین خودروی تسلا هم قیمت چینی‌های بازار ایران عرضه شد/ عکس