Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص الزامات و پیش زمینه‌های تغییر سیاست «اختصاص ارز ترجیحی از واردات به مصرف» گفت: دولت برای این اقدام باید چند دستور کار را اجرایی کند. اول، سیاست‌های حمایتی با اولویت دهک‌های کم درآمد را در دستور کار قرار دهد تا آثار تورمی ناشی از این تغییر سیاست کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا دولت می‌تواند کارت‌های اعتباری مثل کارت سوخت در نظر بگیرد تا مردم بتوانند مابه التفاوت ارز ترجیحی و نیمایی را با استفاده از این کارت‌ها دریافت کرده و کالاهای اساسی مورد نیاز خود را تامین کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به دلیل عدم وجود زیرساخت‌ها در کوتاه مدت امکان استفاده از کارت های اعتباری وجود ندارد و لذا باید از طریق یارانه نقدی، این مابه التفاوت پرداخت شود اما در بلندمدت باید سازوکاری نظیر کارت سوخت برای راه اندازی کارت‌های اعتباری خرید ایجاد شود تا مردم بتوانند کالاهای خود را تامین کنند و حق کسی تضییع نشود.

پورابراهیمی از عملکرد وزارت اقتصاد، تعاون و بانک مرکزی به دلیل عدم ایجاد زیر ساخت‌های مورد نیاز برای ایجاد کارت های اعتباری انتقاد کرد و گفت: یارانه نقدی برای تامین کالاهای اساسی باید قبل از اجرای طرح «تغییر سیاست‌ها» پرداخت شود. در دولت نهم و دهم نیز پیش از هدفمندی یارانه ها، این اقدام انجام شد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت بر بازارها، ادامه داد: تامین کالاهای اساسی با نرخ نیمایی موجب تعدیل قیمت‌ها خواهد شد. در این فاصله نباید وقفه‌ای در تولید ایجاد شود بلکه باید با تقویت تولید و افزایش راندمان آن قیمت‌ها را کنترل کرد.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه دولت باید در زمینه این تغییر سیاست‌ها به مردم اطلاع رسانی کند، گفت: این تغییر سیاست‌ها کار ارزشمندی است اما اگر ناقص اجرا شود و یا ترتیبات آن برای اجرا مد نظر قرار نگیرد ضررهای اجرای این طرح بیشتر از منافع آن خواهد بود.

پورابراهیمی با بیان اینکه اختصاص یارانه ارزی به واردات موجب ایجاد مافیا شده بود،افزود: اختصاص یارانه ارزی به مصرف کنندگان اقدامی درست و ارزشمند است.

وی با بیان اینکه دولت باید سیاست‌های حمایتی و جبرانی اتخاذ کند، تصریح کرد: مجلس و دولت به دنبال حذف یارانه کالاهای اساسی نیستند، بلکه توافق کرده‌اند یارانه ارزی که به واردات پرداخت میشده به مصرف کنندگان پرداخت شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در بودجه سال ۱۴۰۱ ردیف‌ها و منابع مد نظر برای سیاست های جبرانی و حمایتی تناسبی را سیاست های جایگزینی نرخ ارز ترجیحی و نیمایی ندارد و دولت باید در لایحه بودجه، این موضوع را تقویت می کرد.

کد خبر 5379359

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا پورابراهیمی کمیسیون اقتصادی ارز ترجیحی اصلاحات اقتصادی قیمت کالاهای اساسی مجلس شورای اسلامی حسین امیرعبداللهیان سیدابراهیم رئیسی سازمان همکاری اسلامی افغانستان مذاکرات وین وزارت امور خارجه ایران مجلس شورای اسلامی وزارت دفاع وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حسین امیر عبداللهیان برجام محمد مخبر دولت سیزدهم کارت های اعتباری کالاهای اساسی تغییر سیاست سیاست ها کارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۷۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه سوخت خودر‌وهای بدون بیمه قطع می شود(+ عکس نامه)

به گزارش صدای ایران از تسنیم، بر اساس ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث، صدور کارت و سهمیه سوخت وسایل نقلیه بدون بیمه‌نامه شخص ثالث، ممنوع است. برهمین اساس نیز تا کنون مقدمات حذف کارت سوخت تاکسی‌ها و خودرو‌های گازسوز انجام شده است.

طبق اظهارات جدید رئیس کل بیمه مرکزی، ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شده است؛ او تأکید دارد که طبق قانون بناست خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.

در تازه‌ترین اقدام، وزارت اقتصاد و بیمه مرکزی نسبت به حذف سهمیه سوخت خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه شخص ثالث گام برداشته اند؛ برهمین اساس نیز وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است.

خاندوزی در نامه به بذرپاش نوشته است:

ضمن تشکر و قدردانی از تلاش مستمر همکاران آن وزارتخانه شاغل در ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در اجرایی نمودن مفاد ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه و غیرفعال نمودن کارت سوخت خودرو‌های گازسوز فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در فاز اول اجرای ماده قانونی یادشده، با توجه به نتایج مثبت حاصله از اجرای این ماده قانونی که منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و همچنین صرفه‌جویی در مصرف روزانه میلیون‌ها لیتر نفت و گاز شده است خواهشمند است دستور فرمایید در گام بعدی اجرای طرح عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا در آینده شاهد تداوم اثرات مثبت اجرای این ماده قانونی باشیم.

در پایان خاطرنشان می‌سازد همکاران این وزارت در بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران آماده هرگونه همکاری و مساعدت می‌باشند تا این مرحله از اجرای قانون نیز با شایستگی عملیاتی گردد.

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه کالا در استان بوشهر
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان
  • کارت سوخت این خودرو ها باطل می شود
  • چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • دستگیری قاچاقچی با ۳۲ کارت سوخت در بم
  • دستگیری یک قاچاقچی با ٣٢ کارت سوخت در بم
  • سهمیه سوخت خودر‌وهای بدون بیمه قطع می شود(+ عکس نامه)
  • بازداشت قاچاقچی با ۳۲ کارت سوخت در بم