Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی از راه اندازی ۲۰ شبکه تولید و فروش محصولات در راستای این طرح ملی در استان خبر داد.

زهره نعمتی در اینباره افزود: شبکه سازی یکی از مهمترین دستاوردهای این طرح بشمار می رود که موجب توسعه و انسجام در مشاغل خانگی می شود.

وی با بیان اینکه شبکه های ایجاد شده پویا هستند، اظهارکرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای در این طرح به دنبال ایجاد شبکه های کسب و کار خانگی در سطح  استان است که در زمینه های مختلف شغلی در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نعمتی با اشاره به اینکه شبکه سازی ابزاری اصلی برای رشد در یک شغل مبتکرانه به شمار می رود، خاطرنشان کرد: اگر شبکه سازی را یک رابطه دو طرفه بین تولید کننده و متقاضی در نظر بگیریم، بنابراین یک کانال شبکه سازی مناسب می تواند به پیشرفت شغلی افراد کمک شایانی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، وی در پایان از راه اندازی شبکه های تولید عسل، پوشاک، گیاهان دارویی و میوه خشک، فرش، فیروزه و چرم، لوازم آشپزخانه، لباس بافت زمستانی، و ... خبر داد و افزود: امید است با راه اندازی این شبکه ها بتوانیم گامی هرچند کوچک در راستای توسعه و گسترش تولید ملی و همچنین رونق اقتصاد خانواده ها در سطح استان برداریم.

گفتنی است، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مشاغل خانگی استان مرکزی جهاد دانشگاهی مشاغل خانگی استان مرکزی راه اندازی شبکه سازی طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۸۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه

رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: راه‌اندازی بازارهای کوچک روز و هفتگی می‌تواند در کاهش و ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم در معابر اصلی به ویژه خیابان امام خمینی (ره) و عطایی نقش اساسی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، مرتضی منافی، امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جلسه کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر ارومیه با گلایه‌مندی از موضوع سد معبر در خیابان‌های اصلی و فرعی شهر و به ویژه خیابان‌های امام خمینی (ره) و عطایی اظهار کرد: امروز مردم از موضوع سد معبر و مشاغل مزاحم ناراضی هستند.

وی افزود: ترافیک شهر ارومیه، سد معبر و مشاغل مزاحم را به خیابان‌های فرعی کشانده و این موضوع شهروندان را دچار مشکل کرده است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: امروز مردم از موضوع سد معبر و مشاغل مزاحم معترض هستند و متأسفانه در اکثر نقاط شهر سد معبر به وضوح قابل مشاهده است.

منافی با اشاره به تدابیر لازم و اساسی برای ساماندهی مشاغل مزاحم تصریح کرد: راه‌اندازی بازارهای کوچک روز و هفتگی می‌تواند در کاهش و ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم در معابر اصلی به ویژه خیابان امام خمینی (ره) و عطایی نقش اساسی داشته باشد.

وی ادامه داد: شهرداری ارومیه در سال‌های گذشته اقدامات زیادی نسبت به رفع مشاغل مزاحم انجام داده است اما کافی نیست و باید افزایش پیدا کند.

کد خبر 751130

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد