Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از سازمان نظام پرستاری، محمد میرزابیگی با تبریک دستاوردهای حاصل از تلاش جمعی و کار تخصصی تیمی گفت: به لطف خدا و عنایت ائمه اطهار(س) یا وارد موضوعی نمی‌شویم یا اگر وارد شدیم باید نتیجه آن حاصل شود.  

وی با اشاره به موضوع تعرفه گذاری خدمات پرستاری گفت: چند نکته را درباره موضوع تعرفه‌ها عرض می‌کنم البته بعدها درباره مطالبات دیگر نیز صحبت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولاً باید تشکر خاص و ویژه‌ای از مقام عظمای ولایت داشته باشیم که هم سال گذشته و هم امسال، اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را خواستار شدند و تذکر دادند. 

میرزابیگی افزود: همچنین از رئیس جمهوری تشکر می‌کنم که فضایی ایجاد کردند تا بتوانیم با دفتر ریاست جمهوری، معاونت اجرایی و سایر اعضا جلساتی برگزار کنیم. از وزیر بهداشت نیز که همراه پرستاران هستند و جناب آقای دکتر عبادی تشکر می‌کنم که در زمینه این مطالبه همراه ما بودند؛ وقتی دو بال پرنده همراه می‌شوند پرنده به سرعت پرواز می‌کند و سازمان نظام پرستاری و معاونت پرستاری در این مدت تکمیل‌کننده یکدیگر بودند و تیم کارشناسی بسیار دقیق و بر مبنای مصالح حرفه و حق مردم جلو رفته است. 

وی ادامه داد: در رابطه با تعرفه‌ها همواره نگران منابع بوده‌ایم اما الان خوشبختانه این نگرانی را نداریم زیرا هم برای سه ماه آخر سال (یعنی از ابتدای دی‌ماه) ۱۲۰۰ میلیارد تومان بودجه برای اجرای این قانون داریم البته این مبلغ فقط برای بخش دولتی است و تأمین اجتماعی و بخش خصوصی و نیروهای مسلح در جلسه‌ای که در مجلس و نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد نمایندگانی داشتند و دو صورتجلسه را امضا کردند که هر کس از منابع موجود خودش قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری را اجرا کند.  

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه این ۱۲۰۰ میلیارد تومان مازاد بر منابع فعلی پرستاران است؛ گفت: برای سال آینده پنج هزار میلیارد تومان علاوه بر آنچه از قبل در نظر گرفته شده بود به اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تخصیص داده می‌شود. برای ورود به فصل بودجه سال ۱۴۰۰، بحث اعتبار موردی نیست و از محل سرانه ۱۲ درصد شامل حال پرستاران می‌شود.  

وی درباره روش اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری گفت: جلسه‌ای در دبیرخانه شورای عالی بیمه داشتیم و قرار شد از اول دی‌ماه بر اساس روش کاری که تدوین کردیم در بالین، یعنی در بخش‌ها به صورت بسته خدمتی و بر اساس «کای پرستاری»، قانون اجرا شود؛ در این راستا تعداد کاهای هر بخش کاملاً تعریف شده است و تعرفه در داخل بخش‌ها به صورت بسته‌های خدمتی در نظر گرفته شده است.  

میرزابیگی ادامه داد: تعرفه گذاری پرستاری در درمانگاه‌ها به صورت خدمات موردی و پروسیجرمحور و در بخش هوم کر (خدمات پرستاری در منزل) به صورت موردی خواهد بود و اگر پنج مورد خدمات پرستاری در مراکز هوم کر برای بیماری مزمن نیز داده شود، تعرفه آنها نیز به صورت بسته‌های خدمتی خواهد بود و اعتبارات آن توزیع می‌شود.  

رئیس کل سازمان نظام پرستاری اعلام کرد: از اول دی‌ماه در تهران در دبیرخانه شورای عالی بیمه، کارگروهی با مشارکت نظام پرستاری، معاونت پرستاری، معاونت توسعه و درمان و نماینده سازمان برنامه و بودجه تشکیل می‌شود و کارگروه‌های دیگری بر اساس دستورالعمل‌هایی که ابلاغ می‌شود توسط اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پرستاری در شهرستان‌ها تشکیل می‌شود و زیر نظر این کارگروه‌ها، روش‌های اجرایی تدوین شده، اعلام و اجرا می‌شود.

وی گفت: همزمان با اجرا، اشکالات مشخص می‌شود و حداقل دو ماه و حداکثر یکسال فرصت داریم که نواقص اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را منعکس کنیم تا برطرف شود و به جایی برسد که همه صاحب‌نظران نظرات خود را درباره این طرح بدهند و دبیرخانه این مسائل را لحاظ کند و وقتی اقناع سازی انجام گرفت، موارد آن اصلاح شود.

برچسب‌ها سازمان برنامه و بودجه بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه بهداشت و سلامت سازمان برنامه و بودجه بهداشت و سلامت اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری سازمان نظام پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند

بیمارستان نظام مافی شوش بعنوان تنها بیمارستان موجود در شوش و کرخه با وجود مشکلات ساختاری و کمبود پزشک و کادر درمان با حداکثر توان و بصورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات درمانی به مردم این ۲ شهرستان و بیماران تروما (تصادفی) به جهت قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیتی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: در حالی که در بیمارستان های شهرستان های همجوار شوش یکی از دلایل اصلی نارضایتی مردم و مراجعان از برخورد نامناسب و نحوه رسیدگی پرسنل و کادر درمان است اما در بیمارستان نظام مافی ریشه مشکل و منشا نارضایتی ها متفاوت است.

بر اساس پیگیری های صورت گرفته، از ساعات ابتدایی تا پایانی شب ها، تعطیلی مراکز درمانی تامین اجتماعی، مطب ها و درمانگاه های خصوصی در سطح شهر های شوش و کرخه موجب افرایش شدید مراجعان و ازدحام در اورژانس بیمارستان نظام مافی شوش و کُند شدن روند ارائه خدمات شده و عمده گلایه شهروندان از شلوغی بخش اورژانس این بیمارستان در این ساعات است.

در شهرستان شوش به لحاظ وجود چندین شرکت بزرگ صنعتی از دهه های گدشته دارای جمعیت بالای بیمه شدگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است و انتظار بود این سازمان مانند نقاط دیگر دارای یک بیمارستان در شوش و کرخه با توجه به وجود آمار بسیار بالای بیمه شدگان در این شهرستان باشد.

بر پایه این گزارش، ضروری است که در شرایط فعلی سازمان تامین اجتماعی با افزایش ساعات کاری یا شبانه روزی نمودن درمانگاه های شوش و هفت تپه به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شهرستان های شوش و کرخه عمل کند.

افزایش ساعات کاری درمانگاه های تامین اجتماعی ضمن اینکه باعث کاهش آمار ورودی مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان شوش و افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات به بیماران اورژانسی شده از سوی دیگر موجب جلوگیری از تردد غیر ضروری شهروندان و طی نمودن مسیر جاده ترانزیتی تا بیمارستان نظام مافی می شود.

ورود جدی فرمانداران شوش و کرخه بعنوان رئیس شورای سلامت و تامین این شهرستان ها جهت افرایش ساعات کاری درمانگاه ها بعنوان‌ یک خواسته حداقلی از سازمان تامین اجتماعی مورد انتطار است.

قطعا با استفاده حداکثری از امکانات درمانگاه های تامین اجتماعی و نیز همراهی مراکز خصوصی در شوش و کرخه در کوتاه مدت باعث کاهش چشمگیر آمار مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان نظام مافی شوش و افزایش رضایت مندی مردم در ارائه خدمات خواهد بود.46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900017

دیگر خبرها

  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • ۱۶۱ هزار میلیارد تومان یارانه برای نان