Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس با اشاره به افزایش سهم دانشگاه سمنان از صندوق پژوهش و فناوری گفت: با ایجاد این صندوق بسیاری از مشکلات مالی شرکت‌های دانش بنیان حل خواهد شد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، دهنوی عضو، هیئت رئیسه و رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی پس از بازدید از مجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور مستقر در آن و در نشست با فعالان حوزه فناوری و اقتصاد دانش بنیان با بیان اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان معادل بزرگترین پارک‌های علم و فناوری در کشور است گفت: خوشبختانه نماینده شهرستان‌های سمنان مهدیشهر و سرخه در مجلس به جد پیگیر مسائل فناوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو هیئت رئیسه و رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در زیست بوم فناوری استان سه خلاء وجود دارد که یکی از آن‌ها نبود نهاد مالی حامی زیست بوم علم و فناوری است که وجود این نهاد ضروری است.

دهنوی ادامه داد: علی رغم بلوغ تعداد بالای شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور، صندوق تخصصی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان وجود ندارد که باید تدابیری اتخاذ شود که یا از صندوق استان سهم دانشگاه سمنان و پارک علم و فناوری آن افزایش یابد و بخشی از کار به مرکز استان منتقل شود و یا صندوق مستقلی در اینجا تاسیس شود که از شرکت‌های دانش بنیان حمایت مالی نماید.

وی با اشاره به اینکه در قانون جدید صندوق‌های پژوهش فناوری که شور اول و کلیات آن مصوب شده، بانک‌ها را ملزم کرده برای پروژه‌های شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری و واحد‌های فناور مستقر در این پارک‌ها، در قبال پرداخت تسهیلات ضمانت نامه صندوق‌های پژوهش و فناوری را بپذیریند.

دهنوی گفت: مسئولان دانشگاه و نماینده مجلس باید پیگیری نمایند که یا سهم دانشگاه سمنان از صندوق پژوهش و فناوری استان افزایش یابد و یک شعبه آن در سمنان ایجاد شود و یا صندوق مستقلی برای مرکز استان ایجاد شود.

عضو هیئت رئیسه و رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید مسائل را ریشه‌ای برطرف کرد گفت: با ایجاد این صندوق بسیاری از مشکلات مالی شرکت‌های دانش بنیان حل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بیمه، مالیات و بانک‌ها سه قاتل کسب و کار‌های نو پا هستند ادامه داد: متاسفانه مشکلاتی در قانون تامین اجتماعی وجود دارد که با پیگیری‌های انجام شده تا حدودی مشکلات بر سر راه شرکت‌های دانش بنیان برطرف خواهد شد.

به گفته وی، بر این اساس بندی در قانون بیمه گذاشته شده و اجازه دادیم شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور قانون بیمه پایه را رعایت نکنند.

عضو هیئت رئیسه و رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش مالیات و واحد‌های مستقر در پارک‌ها اقداماتی با پیگیری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال انجام است و توافقاتی با اداره مالیاتی انجام شده که جزئیات آن در مجلس بررسی خواهد شد و در صورت تصویب، شرکت‌های دانش بنیان از معافیت مالیاتی برخوردار شوند.

عضو هیات رئیسه و رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تولید کنندگان باید مالیات کمتری بپردازند افزود: تلاش داریم که میزان مالیات تولید کنندگان را کاهش دهیم.

دکتر دهنوی با بیان اینکه در اذهان عمومی سمنان به عنوان یک شهر معدنی و دارای صنایع مختلف شکل گرفته خاطر نشان کرد: سرانه بالای متخصص در شهر سمنان بسیار قابل توجه است که باید پیگیری‌ها و مطالبات از مسئولان برای به ثمر رسیدن این سرمایه انسانی ادامه یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه سمنان پارک علم و فناوری شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان واحد های فناور پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان علم و فناوری خواهد شد پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۳۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی ها دوبال عملیات صادق بودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی که وارد بورس می‌شوند سوابقی دارند، گفت: این شرکت‌ها باید امنیت داشته باشند و بحث جدی فنی دارند که وارد بورس شده اند، گفت: این شرکت‌ها امید به رشد و افزایش سرمایه مردم را دارند، اما هیچ لزومی ندارد که شرکتی برای ورود به بورس مورد تایید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار بگیرد

وی ادامه داد: برای شرکت‌هایی که مسائلی مستقیما با ابعاد حکمرانی داشته و داده‌های کلان مردم را در اختیار دارند و بحث امینت ملی مطرح می‌شود را توسط کارگروهی در معاونت ارزیابی می‌کنیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:به همین دلیل این کارگروه وضعیت شرکت‌های متقاضی برای ورود به بورس را بررسی می‌کند تا داده‌های مردم و سرمایه گذاری‌های آنان را حفظ کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه خوشبختانه ایجاد بازار تخصصی در بورس و شاخص‌های ویژه نماد دانش بنیان تعریف شد، گفت: بناست که تا پایان سال حضور دانش بنیان‌ها در بازار بورس رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخن خود به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق دو بال داشت؛ علم و فناوری و شجاعت و تدبیر در استفاده از علم و فناوری دوبال وعده صادق بود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق