Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۲۵۰۰ انشعاب غیر مجاز در استان کردستان وجود دارد گفت:امسال تاکنون بیش از ۲۷۰۰ انشعاب غیرمجاز برق در استان به انشعاب مجاز تبدیل شده است.

هیوا لهونیان در گفت و گو باایسنا با اشاره به اینکه در حال حاضر۲۵۰۰ انشعاب غیر مجاز در استان کردستان وجود دارد،گفت: بیشترین انشعابات غیرمجاز برق با ۲۱۰۰ فقره در شهرستان های مریوان و سنندج قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲۷۰۰ انشعاب غیرمجاز برق در استان به انشعاب مجاز تبدیل شده است، افزود: رقم مصرفی برق بصورت غیرمجاز در استان معادل یک تا یک و نیم درصد کل مصرف استان است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان از دارندگان انشعاب غیرمجاز برق در استان کردستان خواست تا انشعابات غیرمجاز خود را به غیردائم تبدیل کنند.

لهونیان در ادامه ساخت و سازهای غیرمجاز، تغییر کاربری و انشعاب‌های کشاورزی را از دلایل افزایش شکل‌گیری انشعاب‌های غیرمجاز عنوان کرد و گفت: مشترکان در صورت اقدام به این کار مشمول جریمه نشده و فقط هزینه انرژی مصرف شده از آنان دریافت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه گرفتن کابل مستقیم از شبکه و تابلوهای برق، اخذ کابل مستقیم قبل از کنتور و دست‌کاری یا دخالت در عدم کارکرد صحیح لوازم اندازه‌گیری از مصادیق انشعاب غیرمجازشمرده می‌شود، افزود: شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در راستای جلوگیری از ایجاد نوسان و اتصال در شبکه برق و همچنین تحقق اهداف کاهش تلفات و جمع آوری برق‌های غیرمجاز، اقداماتی ازجمله فعال کردن اکیپ های انشعابات غیرمجاز، تبدیل شبکه مسی به کابل خودنگهدار،تسهیل گری در اعطای انشعاب به این دسته از مشترکین در چهارچوب ضوابط انجام داده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان بااشاره به اینکه استفاده از انشعابات غیرمجاز از مصادیق تضییع حقوق عمومی به شمارمی‌رود و می‌تواند موجب وارد آمدن خسارت به لوازم الکتریکی شهروندان شود،گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه انشعاب غیرمجاز ازطریق شماره ۱۲۱ واحد عملیات و اتفاقات برق موضوع را اطلاع دهند تا عوامل اجرایی برق شهرستان های تابعه در اسرع وقت نسبت به جمع آوری انشعابات برق غیرمجاز اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی انشعاب غیرمجاز انشعاب غیرمجاز برق شرکت توزیع نیروی برق انشعابات غیرمجاز استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۶۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان با اشاره به آغاز طرح پایش پرونده‌های اجرای احکام گفت: در این طرح پرونده‌های مربوط به قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز که سال‌های گذشته مختومه شده است؛ به طور ویژه دوباره بررسی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمود اسپانلو در جمع دادستان‌های گلستان و معاون قضایی دادستان کل کشور اظهار کرد: طرح پایش پرونده‌های اجرای احکام آغاز شده است که در این طرح همه پرونده‌های موجود در واحد‌های اجرای احکام استان به ویژه در موارد مربوط به قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز که سال‌های گذشته مختومه شده است، دوباره بررسی و نظارت می‌شود.

وی از تشکیل دفتر پیگیری پرونده‌های مهم و موادمخدر در دادسرای گرگان خبر داد و گفت: با تشکیل این دفتر که اقدام ابتکاری در کشور محسوب می‌شود انسجام و تمرکز بر مبارزه با بینان‌های مالی قاچاقچیان موادمخدر و پرونده‌های مربوط به پولشویی است.

اسپانلو افزود: سال گذشته در نتیجه اقدامات این دفتر که زیر نظر یکی از معاونان دادسرای مرکز استان انجام شد ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان در مرحله تحقیق و به منظور جلوگیری از نقل و انتقال این اموال توقیف شد.


دادستان مرکز استان راه اندازی مجتمع شوق زندگی و افزایش ظرفیت کمپ‌های ترک اعتیاد اجباری در گرگان و گنبدکاووس را ۲ اقدام مهم و شاخص در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان عنوان کرد.


وی ادامه داد: سال گذشته با همت دادستان‌های سراسر استان ۴۲۹ بازدید میدانی از واحد‌های تولیدی انجام شد که در نتیجه آن مشکلات بخش تولید استان از دستگاه‌های اجرایی پیگیری و رفع شد.

وی ادامه داد: تعیین تکلیف حدود ۲۲ هزار دستگاه موتورسیکلت، خلع ید ۸۰ هکتار جنگل و ۴۹۸ هکتار مرتع، مسدود کردن ۴۵۰ حلقه چاه غیرمجاز، پیگیری لایروبی مسیر خلیج گرگان و خلع ید اسکله بندرترکمن از دیگر اقدامات دستگاه قضایی استان در سال گذشته بود

دیگر خبرها

  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • برخورد با انشعاب‌های غیر مجاز آب در شوشتر
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ مورد انشعاب غیرمجاز برق در تبریز