Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان راهداری از بهره‌برداری ۱۵ باب نمازخانه بین‌راهی در شبکه راه‌های کشور همزمان با ایام فاطمیه و هفته حمل و نقل با حضور نماینده رئیس‌جمهوری خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدحسین رضایی، افتتاح این نمازخانه‌ها در 8 استان همزمان با ایام فاطمیه را توفیقی برای دست‌اندرکاران این امر خطیر که زمینه‌ساز اقامه فریضه نماز هستند، برشمرد و از اقدامات صورت‌گرفته در این زمینه تجلیل و قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مکانیابی احداث نمازخانه‌ها را مهمترین شاخص در این زمینه دانست و  انتخاب مکانهای این نمازخانه‌ها را بسیار مناسب ذکر کرد و با اشاره به متوسط زمان 6 ماه در ساخت این نمازخانه‌ها افزود: تیپ واحد و الگوی یکسان ساخت این نمازخانه‌ها اقدامی ارزشمند است که در کارنامه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در زمینه ترویج و اشاعه فریضه نماز ثبت می‌شود.

رضایی اهمیت نگهداری از تجهیزات نمازخانه‌ها برای ارائه خدمات و سرویس مناسب به کاربران جاده‌ای را یادآور شد و اظهار امیدواری کرد تا زمان تصویب قانون توسط مجلس شورای اسلامی، برای برخورداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از اختیارات قانونی در جهت ساماندهی نمازخانه‌های موجود در مجتمع‌های خدماتی رفاهی، راهکاری برای نگهداری مناسب از این اماکن اتخاذ شود.

وی امکانات سامانه جامع 141 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای را که حاوی اطلاعات مرتبط با مجتمع‌های خدماتی – رفاهی و نمازخانه‌های بین‌راهی است، قابلیتی ارزشمند توصیف و ابراز امیدواری کرد با اطلاع‌رسانی بیشتر این ابزار، شرایط بهره‌مندی تمامی کاربران و استفاده‌کنندگان از این اطلاعات کاربران بیش از پیش فراهم شود.

داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز با  قدردانی از اقداماتی که با همت و تفاهم حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور و وزاری سابق و کنونی راه و شهرسازی اظهار کرد:‌براساس تفاهم‌نامه سال گذشته، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای متعهد به ساخت 40 باب نمازخانه بین‌راهی شد که براساس برنامه، مقرر شد 20 نمازخانه امسال و 20 نمازخانه طی نیمه نخست سال آینده به بهره‌برداری برسد که امروز 15 نمازخانه از این تعداد به بهره‌برداری رسیده و تا پایان سال پنج باب نمازخانه دیگر به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: احداث نمازخانه‌های بین‌راهی ضمن این که زمینه ترویج و اقامه فریضه نماز را فراهم می‌کند، باتوجه به امنیت فراهم شده در آن نقاط و ایجاد مکانی برای  استراحت و تأمین ایمنی  رانندگان حائز اهمیت است.

وی با اشاره به رویکرد این سازمان برای مکانیابی مناسب این پروژه‌ها خاطرنشان کرد: در مکانیابی این نمازخانه‌ها تلاش شده که نقاطی انتخاب شوند که امکانات اولیه از قبیل آب، برق و ... داشته باشند، به مجموعه مستحدثات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نزدیک باشند تا نگهداری آنها آسان باشد، همچنین نقاطی که سرمایه‌گذاران کمتر تمایل به سرمایه‌گذاری در آنها دارند، نیز در اولویت بوده‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد با تعامل و حمایت همه دستگاه‌های مرتبط، این پروژه‌ها در راه‌های کشور به نحوی شایسته اجرا شود و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بتواند رسالت خود را در این زمینه به خوبی انجام دهد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راهداری راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نمازخانه ها باب نمازخانه بهره برداری بین راهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۸۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم، گفت: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن(ع) اجرا شده ۱۸ اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان استان افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سرهنگ علیرضا ایراندوست در نشست خبری اطلاع‌رسانی برنامه‌های هفته جهاد سازندگی، اظهار داشت: از 15 تا 21 اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی نام‌گذاری شده است و در این هفته اقدامات صورت گرفته توسط جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود.

وی افزود: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن(ع) اجرا شده بود و ما نیز معین اجرایی آن در قم بودیم در 18 اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان افتتاح می‌شود، همچنین در این روز پروژه دو کاربری سالن ورزشی و حسینیه روستای ویریج که با مشارکت مردم ساخته شده، راه‌اندازی می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم، بیان کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی و اشتغال آفرینی، خط تولیدی در شرکت آتا الکترونیک تابش با کمک وام های تبصره 18 راه‌اندازی می‌شود. این خط تولید برای 15 نفر به صورت مستقیم و 15 نفر غیر مستقیم اشتغال آفرینی دارد.

وی بیان کرد: راه‌اندازی چند کانال آب کشاورزی و لوله‌کشی با همکاری جهاد کشاورزی و اهالی روستاها، سم‌پاشی محل نگه‌داری دام‌ها، برگزاری میزهای خدمت توسط بسیج کارمندان، طرح ویزیت رایگان شهید رهنمود و افتتاح پنج صندوق قرض‌الحسنه از دیگر برنامه‌های هفته جهاد سازندگی است.

ایراندوست اگفت: امروز نیز کارگاه تولیدی پوشاک و عروسک‌سازی توسط دو تا گروه جهادی زین‌الدین و زمینه‌سازان ظهور و با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) راه‌اندازی می‌شود.

وی با اشاره به اعطای 157 میلیارد تومان وام تبصره 18 بیان کرد: 93 میلیارد تومان این وام‌ها توسط بانک‌ها به متقاضیان واگذار شده است که در زمینه وام‌های اخذ شده رتبه اول را در بین دستگاه‌های متولی داریم. استان قم در زمینه وام‌های تبصره 18 در سطح کشور در رتبه چهارم قرار دارد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم با بیان اینکه همه فعالیت‌های گروه‌های جهادی توسط مرکز جهادی ساماندهی می‌شود، تصریح کرد: مرکز جهادی قم دو قرارگاه جهادی جغرافیا محور دارد که قرارگاه جهادگر در غرب قم یعنی پردیسان قم و قرارگاه حضرت معصومه سلام الله علیها در شرق استان (پردیسان، سلفچگان، کهک، خلجستان و جعفریه) به صورت کاملا مردمی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این قرارگاه‌ها در هشت کمیته فعالیت می‌کنند که تعمیر و مرمت منازل محرومین، اعطای جهیزیه و لوازم و التحریر، بسته‌های معیشتی از جمله فعالیت‌های این قرارگاه‌ها است. در سال گذشته 102 منزل محرومان و نیازمندان ترمیم و مرمت شد.

ایراندوست ادامه داد: بر اساس طرحی که بیان شده است کشور ایران باید یک میلیارد درخت در طول چهار سال غرس کند که سهم استان قم سالانه یک میلیون درخت است و یکی از کارهای ویژه ای که امسال از طریق همین قرارگاه های جهادی صورت گرفت اقدام در این زمینه بود که روزانه هزار رأس درخت غرس می‌شد و با فراخوانی که داده می‌شد در روز جمعه مردم نیز پای کار می آمدند و برنامه هایی مانند مسابقه کاشت نهال نیز برگزار می‌شد. با توجه به گرم شدن هوا این برنامه در خلجستان ادامه پیدا می‌کند.

وی افزود: یکی از بهترین روش‌های تبلیغی برای روستاها، حضور و استقرار ائمه جماعت و مبلغان با خانواده است که در این راستا اقدامات لازم برای هفت روستا صورت گرفته است و امام جماعت با خانواده مستقر شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم گفت: برای مدیریت و راهبری گروهای جهادی مجمع جهادگران تشکیل می‌شود که اولین جلسه دوره سوم آن در هفته بسیج سازندگی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری پایگاه های علمی جهادی تصریح کرد: در گذشته کلاس های تقویتی با همکاری گروه های جهادی و با توان محدود برگزار می‌شد اما با همکاری بسیج فرهنگیان و آموزش و پرورش طرحی اجرا می‌شود که با استفاده از ظرفیت بسیج فرهنگیان و ظرفیت مدارس این کار به صورت گستره تر صورت بگیرد.

ایراندوست بیان کرد: قرارگاه کلاسی نو با حضور وزیر آموزش و پرورش در سال گذشته رونمایی شد و در هفته بسیج سازندگی فعالیت آن آغاز می‌شود. هدف از این قرارگاه تعمیر و بهسازی مدارس است. کارهای اجرایی این کار توسط گروه های جهادی تخصصی و نظارت و معرفی مدارس توسط اداره کل نوسازی صورت می‌گیرد. هزینه های مربوطه نیز از طریق خیرین و شماره حساب مردمی تأمین می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم عنوان کرد: 24 اردیبهشت رزمایش اهدای 313 سری جهیزیه با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار می‌شود.

وی با اشاره به جشنواره روایت جهاد گفت: 25 اردیبهشت از پوستر این جشنواره رونمایی می‌شود و اختتامیه آن نیز در آبان ماه جاری برگزار می‌شود. سال گذشته 750 اثر به جشنواره ارسال شده بود و اختتامیه آن با حضور معاون پارلمانی ریاست جمهوری برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود
  • تجمع دانشجویان در حمایت از آزادی‌خواهان حامی فلسطین برگزار شد
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان