Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@03:42:27 GMT

حمایت دولت ازدبیرستانی هابرای ازدواج!

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۶۲۲۶۸

حمایت دولت ازدبیرستانی هابرای ازدواج!

سرپرست دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان سرپرست دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان گفت: از دانش‌آموزانی که بر اساس قانون ازدواج می‌کنند حمایت می‌کنیم تا بتوانند ادامه تحصیل بدهند، زیرا این مهم به ترویج ازدواج و پایین آمدن سن ازدواج کمک می‌کند. ناطقان: "مهدی متقی‌فر" سرپرست دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان سرپرست دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره وام ازدواج در بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۱ و تسهیلات جایگزین آن گفت: به دولت اختیار داده شده که با آیین نامه‌ای که سازمان برنامه و بودجه طراحی می‌کند؛ دولت در تسهیلات و بازپرداخت آن اختیار داشته باشد، یا تغییراتی بدهد و حتی مبلغ وام هم نسبت به وام سال قبل بالاتر دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از تصویب بودجه، خبرهای دقیق‌تر و بهتری خواهیم داشت.



متقی‌فر در پاسخ به این سوال که اخیرا تحصیل دانش آموزان دختر متاهل در مدارس روزانه مصوب شده، حضور دانش آموز متاهل در مدرسه چه پیامدهایی دارد و آیا این می‌تواند منجر به ازدواج در سنین پایین شود؟ گفت: قطعا مدنظر آن‌ها ازدواج دختران کم سن و سال نیست. دختران دبیرستانی می‌توانند ازدواج کنند به طور مثال پیش‌تر دختری که ۱۶ یا ۱۷ سال داشت ازدواج می‌کرد عذرش را از مدرسه می‌خواستند و طبیعتا این با قانون جوانی جمعیت و از سوی دیگر فرهنگ ترویج ازدواج منافات دارد.

سرپرست دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان سرپرست دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان گفت: در حال حاضر با تصمیمی که گرفته شده و دقیق و درست هم است و ما هم از دانش‌آموزانی که بر اساس قانون ازدواج می‌کنند حمایت می‌کنیم تا بتوانند ادامه تحصیل بدهند. این هم قطعا بدین معناست که به ترویج ازدواج و پایین آمدن سن ازدواج کمک می‌کند.

وی افزود: ما در مورد سن ازدواج از آن طرف افتاده‌ایم، یعنی قرار بود ازدواج در ۲۳.۲۴ سالگی باشد، اما اکنون سن ازدواج دختران و پسران تا ۳۰.۳۵ و حتی تا ۴۰ سال رفته و در ۴۰ سالگی دچار وسواس می‌شوند که آیا می‌توانند یا نمی‌تواند ازدواج کنند، اکثرا ازدواج نمی‌کنند و متاسفانه دچار تجرد قطعی می‌شوند.

متقی‌فر بیان کرد: قطعا ما طرفدار ازدواج معقول از روی بلوغ و عقل هستیم و معتقدیم هم دختر و هم پسر باید به یک بلوغ عقلی و استقلال فکری برسند و به ازدواج فکر کنند و این می‌تواند کمک کند.

سرپرست دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان سرپرست دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان افزود: در حال حاضر دانشجویان نیز بعضا ترس این را دارند که اگر ازدواج کنند از درسشان عقب می‌مانند در حالی که در کشور اندونزی قانونی وجود دارد مبنی بر اینکه دختر یا پسری که دانشجو باشد و ازدواج کند تسهیلات بهتر و امکانات تحصیلی بیشتری دریافت خواهند کرد. این تسهیلات برای این است که آن‌ها تشویق کنند و بگویند درس با ازدواج منافاتی ندارد و کمک می‌کند هم تحصیل بهتری داشته باشند و هم مدارج عالی بهتری کسب کنند.

متقی‌پور در واکنش به اظهارات یکی از نمایندگان مجلس درباره راه اندازی مراکز قانونی همسریابی برای تسهیل در طرح جوانی جمعیت، خاطر نشان کرد: ما می‌گوییم باید مراکزی باشند که در یک چارچوب، نظام و قانونی شکل بگیرد، اما این که کدام بخش از حاکمیت باید آن را دست بگیرد، طبق قانون وزارت ورزش و جوانان با تایید سازمان تبلیغات، عهده دار آن خواهند بود.

وی افزود: حرف ما این است که در قانون مذکور باید قدری یا تسهیل پیدا کند یا اصلاح شود که بعد از این اگر قانون اجرا شود و این اتفاق بیافتد، بعدها نمی‌توان آسیب‌های آن را جمع کرد، لذا باید از همین الان به فکر این باشیم که اگر به اولین مجموعه مجوز بدهیم سیل درخواست مجوز به سمت ما خواهد آمد که اگر به آسیب‌هایش فکر نکرده باشیم، قطعا بعدها ما را دچار مشکل خواهد کرد. بنابراین به تمام جوانبش فکر می‌کنیم تا اگر مجوز می‌دهیم با یک اقتدار این مجوز را بدهیم.
برچسب ها: حمایت ، دولت ، ناطقان ، توسعه ، جوانان ، سرپرست

منبع: ناطقان

کلیدواژه: حمایت دولت ناطقان توسعه جوانان سرپرست سن ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۲۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران از استان‌های محروم کشور است

سپهر خلجی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره دیدار اخیر رئیس جمهور با بخشی از مردم تهران، اظهار کرد: استان تهران یکی از استان‌های محروم است به رغم اینکه تهران پایتخت است و این تصور وجود دارد که دارای امکانات است، اما به واقع یکی از استان‌های محروم کشور همین استان تهران است.

وی‌افزود: یکی از محرومیت‌های بزرگ در استان تهران موضوع آموزش و پرورش و مدارس قدیمی است. باید در نگاه متوازن که دولت دارد، استان تهران مورد توجه قرار گیرد. با این نگاه برنامه‌ریزی صورت گرفت که در کنار سفر‌های استانی رئیسی جمهور، باید به استان تهران هم توجه شود، ولی، چون تهران بزرگ است باید منطقه به منطقه این سفر انجام شود و برای نیازمندی‌هایی که مردم مناطق مختلف دارند، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • رادان: دشمن درحال برنامه‌ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • تهران از استان‌های محروم کشور است
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی