Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر مویدی عصر چهارشنبه در نخستین نمایشگاه نخستین رویداد کشاورزی دانش بنیان و نوآور ویژه حوضه دریاچه ارومیه با تاکید بر اینکه سرعت نفوذ دانش در بخش کشاورزی تسهیل شود، اظهار کرد: همه محققان آموزش و ترویج وزارت کشاورزی باید پای کار بیایند و به موضوع توانمند سازی کشاورزان و باغداران کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نهاد سازی و شبکه سازی در حوزه آموزش و ترویج را دنبال می‌کنیم، افزود: در دوره جدید کارهای سخت افزاری در حوزه احیای دریاچه ارومیه در حال اتمام است و دولت سیزدهم به اجرای طرح‌های نرم افزاری با رویکرد توانمندسازی بهره برداران و منابع انسانی تاکید دارد که نتیجه خوبی در صورت اجرایی شدن برای احیای دریاچه ارومیه و کشاورزی دانش بنیان خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این آئین با بیان اینکه ۲۰۵ هزار خانوار استان بهره بردار در حوزه کشاورزی هستند، گفت: یک میلیون هکتار از اراضی آذربایجان غربی قابل کشت هستند، سالانه از این میزان بیش از ۸۵۰ هکتار زیر کشت محصولات کشاورزی می‌رود و ۲۰۵ هزار خانوار استان بهره بردار در حوزه کشاورزی هستند.

اکبر کرامتی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۶.۸ میلیون تن مجموع تولیدات کشاورزی آذربایجان غربی به ارزش ۳۱ هزار میلیارد تومان تولید ناخالص بود، گفت: استان در تولید سیب و عسل رتبه اول کشور و در تولید علوفه، شیلات رتبه دوم کشوری را دارد و سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ و ۴۰۰ هزار تن شیر در استان تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مسئله و تهدید جدی کشاورزی استان، خشکی دریاچه ارومیه است، اظهار کرد: با توجه به اینکه ۵۸ درصد اراضی استان در حوضه آبریز دریاچه ارومیه قرار دارند حیات این منطقه به دریاچه وابسته است.

کرامتی یادآور شد: ۸۰ درصد از از ۱۱۵ هزار هکتار مساحت باغی استان، در حوضه آبریز دریاچه ارومیه قرار دارد که با توجه به نفوذ شوری آب یک معضل و تهدید حدی به حساب می‌آید.

وی بابیان اینکه طبق آمار اعلامی میزان بارش‌ها در استان نسبت به بلند مدت ۱۰ درصد کاهش یافته است، ادامه داد: اجرای سیستم‌های آبیاری نوین، اجرای طرح‌های آب و خاک، اجرای طرح جامع مدیریت زراعت، توجه به کشت‌های جایگزین و کم آب بر از جمله تعهدات سازمان در جهت احیای دریاچه ارومیه است که تا کنون بسیاری اجرای شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه احیای باغات فرسوده، استفاده از کشت گیاهان دارویی و جایگزین در دستور کار قرار دارد، فت: بحث انتقال دانش در حوزه ترویج و آموزش کشاورزی برای فعالان ۹ شهرستان حوضه آبریز دریاچه ارومیه مدنظر قرار دارد.

کد خبر 5382172

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دریاچه ارومیه ویروس کرونا بوشهر بارش باران شب یلدا آمار کرونا گرگان بارش برف واکسن کرونا کرمانشاه آتش سوزی عکس استانها شیوع کرونا ایلام قاسم سلیمانی آذربایجان غربی دریاچه ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نان کامل تولید شده در خراسان رضوی تعدای از بیماری‌ها را از بین خواهد برد و به غیر از سلامت، بحث امنیت غذایی را نیز به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مجتبی خیام نکویی امروز در حاشیه بازدید از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: میزان شرکت های دانش بنیان نسبت به شرکت های دیگر بسیار کم بود و هم اکنون 621 شرکت در این حوزه فعالیت دارند که شرکت های دیگر 10 هزار مورد است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم در حوزه کشاورزی انگیزه ایجاد کند نیازمند حمایت های خاص نسبت به سایر حوزه ها هستیم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی گفت: تلاش شده تا شتاب مناسبی به تشکیل شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی خراسان رضوی داده شود زیرا تحول در بخش کشاورزی و ایجاد امنیت غذایی نیازمند تحول و حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی های لازم برای 1000 واحد شرکت دانش بنیان در دهکده های فناوری و نوآوری دیده شده که از نظر تعداد و فعالیت خراسان رضوی متمایز است.

خیام نکویی عنوان کرد: دستاوردهای شرکت های دانش بنیان که امروز در خراسان رضوی به بهره برداری رسید می تواند در کل کشور تحول در بخش هایی مانند ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند ولی مهمترین نکته امروز تولید نان کامل و می تواند در خراسان رضوی به سرعت فراگیر شود.

وی ادامه داد: اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقای سلامت مردم برداشته ایم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی با اشاره به اهمیت تولید نان کامل در سطح کشور گفت: تولید نان کامل خواهد توانست در سلامت جامعه اثرگذار باشد و استفاده مردم از این نان تعدادی از بیماری‌ها را از بین خواهد برد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان کشاورزی در مشهد
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی