Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ۱۰ استان کشور برای بررسی موضوع معافیت بخش حمل و نقل کالا از پرداخت ۹ درصد مالیات ارزش افزوده و دیگر عوارض حمل کالا، روز پنجشنبه در مشهد گردهم آمدند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، رییس اداره حمل و نقل کالای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی با بیان این مطلب اظهار داشت: با معافیت بخش حمل و نقل کالا از پرداخت ۹ درصد عوارض ارزش افزوده، کرایه حمل کالا حدود ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد کاهش می یابد.

محمدعلی خانی افزود: در عوض این معافیت، عوارض حمل کالا همزمان افزایش یافته است که این عوارض به صورت مستقیم صرف نوسازی، ترمیم و روکش کردن جاده‌ها، هوشمندسازی راه ها، نوسازی ناوگان فرسوده جاده ای و عملیات راهداری زمستانی می شود.

وی به وجود ۲۲۰ هزار کیلومتر راه شریانی و غیرشریانی در کشور اشاره کرد و گفت: راهداری تنها حدود ۹ درصد از هزینه های خود را در قالب درآمد تامین می‌کند لذا مقرر شد راهداری از تاریخ ۱۲ دیماه عوارض یاد شده را به شکل مستقیم دریافت و صرف زیرساختهای حمل و نقل کند.

خانی ادامه داد: حضور مدیران کل راهداری استانهای گیلان، مازندران، گلستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، لرستان، بوشهر، سمنان و کهگیلویه و بویر احمد در نشست مشهد، به ایجاد یک وحدت رویه برای مدیریت دریافت عوارض حمل کالا خواهد انجامید.

با عنایت به معافیت بخش حمل و نقل کالا از پرداخت ۹ درصد عوارض ارزش افزوده و با توجه به وضعیت نامناسب جاده‌های کشور و محدودیت های منابع مالی موجود برای بهسازی، نگهداری و ایمن سازی جاده ها و نیز موضوع بسیار با اهمیت نوسازی ناوگان فرسوده، بر اساس مصوبه شورای اقتصاد از تاریخ ۱۲ دیماه امسال عوارض جابه جایی کالا در جاده های کشور از چهار درصد به ۹ درصد افزایش می یابد.

۲۲۰ هزار کیلومتر آزادراه، بزرگراه، راه اصلی و روستایی کشور زیر پوشش خدمات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار دارد.

بیش از ۹۰ درصد جابه جایی کالا و مسافر در کشور در قالب فعالیت ۶۰۰ هزار راننده حرفه ای، ۴۰۰ هزار وسیله نقلیه و هفت هزار شرکت حمل و نقل صورت می گیرد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل بخش حمل و نقل مشهد تین خراسان رضوی ایمن سازی جاده ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای وسیله نقلیه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی حمل و نقل کالا حمل کالا جاده ای ۹ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۶۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی از سرمایه‌گذاری ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومانی و اشتغال هفت هزار و ۸۲۷ نفری در بخش معدن و صنایع معدنی استان خبر داد.

حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • درخواست اجرایی شدن معافیت تولیدکنندگان از پرداخت ارزش افزوده در منطقه آزاد ارس
  • هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • حمل کالا و بار در قم ۲۹ درصد افزایش یافت
  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد