Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، پیش از ظهر امروز همایش توسعه روابط تجاری استان کرمان و عمان در حالی در محل اتاق بازرگانی کرمان برگزار شد که مسؤولان ایرانی و عمانی بر افزایش روابط بین دو کشور و استان‌های کرمان و البریمی تاکید کردند.

البریمی عمان شریک تجاری خوبی برای کرمان است

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در سخنانی اظهار داشت: کرمان سرزمین شگفتی‌ها در بخش‌های مختلف است و در راستای توسعه بازار و برون‌گرا کردن بازار نیاز به بازارهای بزرگ دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمهدی طبیب‌زاده ادامه داد: استراتژی اتاق بازرگانی استان کرمان این است از طریق کشورهایی که روابط تجاری خوبی با دیگر کشورها دارند وارد عرصه تجارت شود.

وی بیان داشت: عمان سال‌های سال است که رابطه خوبی با جمهوری اسلامی ایران دارد و به همین دلیل برای انجام کارهای تجاری انتخاب شده است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان اضافه کرد: عمان دارای اقتصاد با ثبات است و می‌تواند شریک تجاری خوبی برای استان کرمان باشد.

طبیب‌زاده یادآور شد: استان البریمی عمان نیز شرایط خاص و ویژه‌ای را برای ورود استان کرمان به آفریقا دارد و این استان در نزدیکی بنادر مهم امارات، ارمنستان و کشورهای آفریقایی قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه البریمی یک استان در حال توسعه است و می‌توانیم فعالیت های مشترک فراوانی با این استان داشته باشیم، ابراز داشت: صادرات کالاهای تولیدی کرمان به البریمی یکی از اهداف ماست.

طبیب‌زاده ادامه داد: نیاز داریم زنجیره تولید با ارزش افزوده در کشورهای هدف ایجاد کنیم و با توجه به اینکه مرکز بزرگ فرآوری موادغذایی در استان البریمی احداث می‌شود، استان کرمان می‌تواند در این پروژه برای سرمایه‌گذاری مشترک حضور داشته باشد.

چاره‌ای به‌غیر از تکیه بر تجارت نداریم

وی با اشاره به اینکه البریمی می‌تواند مرکز فرآوری موادمعدنی و سنگ‌های تزیینی باشد، تصریح کرد: کرمان به دلیل تنوع معادن سنگ‌های تزیینی می‌تواند یک پایه اساسی برای مشارکت در فرآوری سنگ‌های تزیینی باشد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان خاطرنشان کرد: زنجیره معدن در استان کرمان ایجاد شده است و عمان نیز اخیرا به معدن توجه کرده است و می‌تواند روی همکاری کرمان در این بخش حساب کند و بخش معدن می‌تواند زمینه همکاری خوبی را داشته باشد.

طبیب‌زاده عنوان کرد: ظرفیت‌های فراوان توریسم درمانی در استان کرمان با وجود بیمارستان‌های مجهز و کادر درمان عالی می‌تواند زمینه را برای حضور عمانی‌ها در این خطه فراهم کند.

وی متذکر شد: چاره‌ای به‌غیر از تکیه بر تجارت نداریم و اگر اقتصاد ما صادرات‌محور شد، می‌توانیم، ادعا کنیم از نعمت‌های خدادادی به‌درستی استفاده می‌کنیم.

برای تحکیم روابط ایران و عمان به کرمان سفر کردیم

در همین حال رئیس اتاق بازرگانی استان البریمی عمان در سخنانی اظهار داشت: سفر هیئت تجاری عمان به کرمان برای تحکیم روابط بین دو کشور ایران و عمان و تبادل‌نظر در زمینه‌های تجاری و اقتصادی در امور مختلف صنعت، توریستی، اداری و تجاری است.

ظاهر الکعبی ادامه داد: معتقدیم شباهت‌های زیادی بین استان البریمی و استان کرمان وجود دارد که از آن جمله می‌توان به ظرفیت‌های توریستی و کشاورزی اشاره کرد.

وی یادآور شد: کشاورزی در البریمی از مهمترین فعالیت‌ها در این استان است و استان البریمی در نزدیکی دو بندر بزرگ خاورمیانه قرار دارد و می‌توانیم این وجه تمایز را برای صادرات تولیدات استان کرمان بعد از ارزش افزوده داشته باشیم.

الکعبی عنوان کرد: ایرانی‌ها می‌توانند محصولات خود را در منطقه البریمی بیاورند و این تولیدات با عنوان تولیدات عمانی باشد و ما هر کاری برای آسان‌سازی کارها و حمایت از تجار و راه‌اندازی تولید در عمان انجام می‌دهیم و از اتاق بازرگانی و سرمایه‌گذاری در امور اقتصادی و توریستی عمان دعوت می‌کنیم.

عمانی‌ها می‌توانند در کرمان از توریسم گردشگری و توریسم درمانی بهره ببرند

استاندار کرمان نیز در سخنانی اظهار داشت: عمان برای ایران یک کشور دوست و برادر با علایق مشترک عمیق تاریخی در دوره‌های مختلف بوده است.

علی زینی‌وند ادامه داد: محصولات خاص و خارج از فصل و مورد علاقه کشورهای مختلف دنیا در استان کرمان داریم و معادن و فرآوری محصولات معدنی از دیگر ظرفیت‌های استان کرمان برای همکاری مشترک با عمان است.

وی اضافه کرد: دانش معدنی بسیار خوبی در استان کرمان داریم بنابراین آمادگی برای حضور سرمایه‌گذاران عمانی در کرمان و همچنین انتقال دانش و توانمندی خود به عمان را داریم.

استاندار کرمان با اشاره به تنوع محصولات کشاورزی در این خطه ابراز داشت: آمادگی داریم، کشاورزی قراردادی با کشورهای عمان و یا بازارهای مرتبط با این کشور را انجام دهیم.

زینی‌وند افزود: توریسم گردشگری و توریسم درمانی از دیگر ظرفیت‌های استان کرمان است و قدرت پزشکی بالایی داریم و می‌توانیم شهرهای پزشکی مجهز و پیشرفته را ایجاد کنیم.

وی از اتاق بازرگانی استان کرمان به عنوان یکی از اتاق‌های برجسته کشور نام برد و تصریح کرد: هر توافقی با اتاق کرمان انجام شود مورد قبول و حمایت دولت است.

زینی‌وند بیان داشت: ما همچنین می‌توانیم بعضی از محصولات مورد نیاز عمان را توسط استان کرمان در عمان تولید کنیم تا آنها را به بازارهای هدف صادر کنند.

انتهای پیام/۸۰۰۱۹/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: عمان روابط تجاری اتاق بازرگانی توریسم گردشگری رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان تجاری خوبی طبیب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۷۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • آرامکو عربستان شریک تجاری فیفا در جام جهانی ۲۰۲۶