Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین گفت: با اصلاح روشهای سنتی مقابله با بحران و توجه به مسئولیت حرفه ای و استفاده از شرکت های دانش بنیان می توانیم هزینه های آسیب حوادث را کاهش دهیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران روز پنجشنبه در سالن باقرالعلوم مدیریت بحران استانداری قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد مهدی اعلایی در این جلسه گفت: در همه شقوق مدیریتی در دنیا موضوع کاهش ریسک در حوادث جدی است و به بحران هم از منظر دیگری توجه دارند اما به نظر می رسد در کشور در مدیریت بحران دریک چرخه معیوب قرار داریم که باید برخی روشها و رویکردها اصلاح شود.

وی افزود: دولت در بحرانها وظیفه امدادرسانی دارد نه جبران خسارت اما چون مکانیسم جبران در شرایط عادی دیده نشده و بیمه ها جدی گرفته نشده اند توقع از دولت بالا می رود و همواره دچار چالش می شویم.

استاندار قزوین یادآور شد: وقتی سیل یا خشکسالی رخ می دهد همه قول کمک می دهند در حالی که جبران خسارت با بیمه هاست. 

اعلایی تصریح کرد: سال قبل قانون تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث در مجلس تصویب شد که هنوز اقدامی برای اجرای آن نشده درحالی که این مصوبه می تواند به عنوان یک روش علمی به کاهش ریسک کمک کند.

وی گفت: این صندوق ها می تواند جبران خسارت در حوادث باشد و در مواقع عادی سرمایه های آن در جای دیگر استفاده شود.

استاندار قزوین یادآورشد: اگر هزینه خسارتها در پیشگیری هزینه می شد امروز کمبود نداشتیم اما معمولا پس از حادثه رغبت بیشتری برای ورود و هزینه کرد وجود دارد که این روش اشتباه است.

اعلایی بیان کرد: بحرانها و تهدیدات استان بایستی اولویت گذاری و کلاس بندی شود و جلسات بعدی ما مبتنی بر نوع بحران باشد و در یک موضوع طرح موضوع کنیم و به نتیجه برسیم.

وی گفت: از آنجا که همیشه در بحران هستیم و تجربه داریم باید جهت دهی و مسیر دهی ما درست باشد تا به هدف گذاری برسیم و در این راستا مسئولیت حرفه ای در حوادث هم بایستی جدی گرفته شود و فلسفه حضور در مصادر مدیریتی خواست مردم و رسالت قانونی است و توجیه مدیران به نبود اعتبار منطقی نیست و افراد بر اساس وظایف خود پاسخگو هستند.

استاندار قزوین تصریح کرد: چرا ناظر پروژه احداث جاده رشت دقت نکرده که امروز دچار سیلاب هستیم و باید کوتاهی گذشته پیگیری شود و نگذاریم بی فکری و بی مدیریتی پیمانکاری در یک پروژه برای آیندگان مشکل ساز باشد.

وی اظهارداشت: در همه طرح های عمرانی بایستی نظارت بر عملکرد پ0یمانکاران و ناظران طرحها جدی گرفته شود تا هزینه بیشتری به دولت تحمیل نکنیم.

اعلایی بیان کرد: نگاه سنتی در مدیریت بحران زیاد منطقی نیست و باید با روش جدید عمل کنیم و با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان بویژه در موضوع :مبود آب و فرونشست زمین از ایده ها و طرح های خلاقانه شرکت های دانش بنیان برخوردار شویم.

وی گفت: بایستی در کارها نگاه بلند مدت داشته باشیم و از شهرداران هم بخواهیم در موضوع مدیریت بحران همکاری بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا مدیریت بحران دولت سیل خشکسالی قانون مجلس سرمایه فلسفه جاده زمین استاندار قزوین محمد مهدی اعلایی شرکت های دانش بنیان استاندار قزوین مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۸۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران گفت: در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیکی شهر طلب می‌کنیم.

پوریا محمدیان‌یزدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سه سال پیش رهبر معظم انقلاب نام سال را متناسب با حمایت دانش‌بنیان‌ها تعیین کردند و بر آن اساس مجموعه‌های مختلفی تلاش کردند تا بتوانند شعار سال را محقق کنند.

وی با بیان اینکه مجموعه شهرداری اصفهان به‌طور جدی برای لبیک به این اقدام وارد عمل شد، افزود: در این راستا سال ۱۴۰۱ تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد و در سال ۱۴۰۲ اولین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان را برگزار کرد و توانست تمام شرکت‌های فعال در حوزه حمل‌ونقل هوشمند را کنار یکدیگر جمع کند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با بیان اینکه سال گذشته از برگزاری نمایشگاه در محیط دانشگاهی و اجرا بازخورد خوبی گرفتیم، ادامه داد: همکارانم در مجموعه شهرداری اصفهان تصمیم گرفتند مجدد این نمایشگاه را برگزار کنند، البته شهرداری مشهد سال گذشته مشارکت خوبی داشت و در این دوره نیز از مجموعه شهرداری، دو سازمان اتوبوسرانی و شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد که بیشترین مهندسی معکوس و بهره‌وری را داشتند، محور نمایشگاه شدند و سایر سازمان‌ها نیز در این نمایشگاه مشارکت کردند.

محمدیان تصریح کرد: از ویژگی‌های خوب دومین دوره نمایشگاه حمل‌ونقل برگزاری نشست کلان‌شهرها بود که با این اقدام تمام معاونان حمل‌ونقل و ترافیک و مدیران سازمان‌های زیرمجموعه را در این نمایشگاه شرکت دادیم‌.

وی با بیان اینکه در این دوره شرکت‌های بیشتری شرکت کردند و موضوعات مسئله‌محور است، ادامه داد: شرکت‌کنندگان در حوزه‌های هوشمندسازی، خودروهای برقی، موتورهای برقی، سامانه‌ها و نرم‌افزارهایی که در سیستم‌های مدیریت شهری کاربرد دارد و می‌تواند بهره‌وری از سیستم‌های شهری را افزایش دهد، مشارکت کردند، همچنین چند شرکت در رابطه با سرویس مدارس محصول نرم‌افزاری و در حوزه هوشمندسازی سر تقاطع‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه الکترونیک و مخابرات محصولات خوبی ارائه کردند؛ همه سعی می‌کنند با توجه به مشکلات موجود در شهرداری‌ها به‌ویژه شهرهایی با جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر بتوانند راهکارهایی ارائه دهند تا مورد استفاده شهرداری‌ها باشد.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران تاکید کرد: در این نمایشگاه شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیک شهر طلب می‌کنیم.

محمدیان خاطرنشان کرد: امیدوارم این نمایشگاه تداوم داشته باشد و سال آینده با نظرسنجی از شرکت‌کنندگان نقاط قوت و ضعف برطرف و با کمترین نقص برگزار شود و تبدیل به محفل علمی سالانه در حوزه حمل‌ونقل باشد که مشکلات بیان و شرکت‌ها محصولات خود را ارائه دهند.

کد خبر 749975

دیگر خبرها

  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان آغاز به‌کار کرد
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم