Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم امیدی شامگاه پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا ابراز داشت: رسانه‌ها متولی انتشار و منبع موثق خبر هستند و ارتقای سواد رسانه‌ای اهالی رسانه کمک کننده در عمل مطلوب به رسالت اطلاع‌رسانی است.
وی ادامه داد: آموزش‌ها به فعالان رسانه‌ای عامل مهمی در تشخیص خبر جعلی و ارتقای نشاط با ارایه خبر درست و نه با کتمان و یا تولید خبر جعلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: معاونت دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به درخواست استان‌ها آمادگی برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف برای ارتقای سواد رسانه‌ای خبرنگاران دارد.
امیدی تصریح کرد: معاونت دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف از استادهایی بهره می‌گیرد که تلفیقی از تجربه و علم را به همره داشته‌باشند تا آموزش کاربردی باشد.
وی یادآور شد: برگزاری دوره مقدماتی آموزش خبرنگاری، کارگاه اقتصاد رسانه ، مدیریت بحران روزنامه‌نگاری برخط، رسانه و شبکه مجازی از جمله ضرورت‌های آموزش خبرنگاران استان‌های مختلف از جمله سمنان است.
وی خاطرنشان کرد: اقتصاد رسانه از مشکلات نشریات محلی است و برگزاری دوره آموزشی در این زمینه کمک‌حال اقتصاد رسانه‌ها است.
معاون دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: لازمه فعالیت در فضای مجازی و نحوه پرداختن به آسیب‌های اجتماعی، آموزش است و این دفتر آمادگی برگزاری دوره آموزشی به درخواست استان‌ها را دارد.
به گزارش ایرنا، معاون دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور بازدید و نظارت بر برگزاری امتحان دوره مقدماتی خبرنگاری به استان سمنان سفر کرده است.
این امتحان امروز پنجشنبه دوم دی در مجتمع فرهنگی کومش سمنان برگزار شد. 

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی سمنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارتباطات و رسانه خبرنگار رسانه سواد رسانه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی سمنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آسیب های اجتماعی سمنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارتباطات و رسانه خبرنگار رسانه سواد رسانه ای سواد رسانه ای برگزاری دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۱۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، مجید منادی صبح امروز شنبه در اولین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، بیان کرد: در استان خوزستان ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهد هستیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مساله یک مساله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خودکم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچو سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجرا است به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم.

کد خبر 6089944

دیگر خبرها

  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد