Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@21:07:27 GMT

مجوز دومین داروی خوراکی کرونا صادر شد

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۷۳۵۷۸

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) روز گذشته (پنجشنبه)، مجوز استفاده اضطراری از قرص مِرک (Merck) برای درمان کووید-۱۹ را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، مجوز مرک تنها یک روز پس از صدور مجوز قرص فایزر صادر شد.

بنابر گزارش شبکه سی‌ان‌بی‌سی، سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد که این قرص برای درمان بزرگسالانی به کار می‌رود که به کرونا مبتلا شده‌اند و این خطر وجود دارد که بیماری آن‌ها حاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرص تولید شرکت فایزر نیز برای نوجوان بالای ۱۲ سال تایید شده است.

مهم‌ترین امتیاز درمان‌های خوراکی همانند قرص فایزر و قرص مرک قابلیت مصرف خانگی آن‌ها و این نکته است که به سرم یا تزریق نیاز ندارند و در نتیجه از فشار بر بیمارستان‌ها به ویژه در فصل زمستان و اوج‌گیری دوباره کرونا، کاسته می‌شود.

گفته می‌شود که با قرص مرک از خطر بستری و مرگ بیماران پرخطرِ مبتلا به کووید ۱۹ تا ۳۰ درصد کاسته می‌شود. در مقایسه، قرص فایزر تا ۸۹ درصد در پیشگیری از بستری یا مرگ بیماران پرخطر مبتلا به کرونا موثر است اما دسترسی به قرص فایزر در آغاز، بسیار محدودتر از قرص مرک خواهد بود. در نتیجه، درمانگران بسته به شرایط می‌توانند یکی از این دو قرص را تجویز کنند.

کارشناسان شرکت مرک پیش‌تر گفته بودند که این دارو به احتمال زیاد برای سویه امیکرون نیز موثر است اما برای اثبات این موضوع،‌ آزمایش‌های بیشتری لازم است.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، یک دوره درمان مرک با مصرف ۴۰ قرص کامل می‌شود که باید به صورت چهار قرص ۲۰۰ میلی‌گرمی، روزی دو بار و به مدت پنج روز، استفاده شوند. کارشناسان این شرکت داروسازی تاکید می‌کنند که دوره درمان باید تا پایان همان‌گونه که تجویز می‌شود، دنبال شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: قرص کرونا واکسن فایزر قرص فایزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۳۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم)
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس