Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، پارلمان عربی در این نشست بار دیگر ضمن مخالفت با ادامه تجاوزها و جنایت های دشمن صهیونیستی علیه ملت فلسطین، این اعمال را محکوم کرد. 
مرکز اطلاع رسانی فلسطین در این باره گزارش داد که این موضع گیری در جریان نشست دیروز (پنجشنبه) این پارلمان به ریاست «عادل بن عبدالرحمن العسومی» در امان ـ پایتخت اردن ـ صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


العسومی، هنجارشکنی های مقام ها و نهادهای رژیم صهیونیستی و بی اعتنایی آنها به موازین، قوانین و مصوبه های بین المللی را محکوم کرد. 
وی تلاش های «ملک عبدالله دوم» پادشاه اردن در حمایت از آرمان فلسطین و دفاع از مقدسات دینی و در راس آنها «مسجد الاقصی» را ستود.

همچنین در حاشیه نشست پارلمان عرب، «عبدالکریم الدغمی» رئیس مجلس اردن پنجشنبه شب تأکید کرد که سوریه باید به اتحادیه عرب بازگردد.

الدغمی که در حاشیه برگزاری نشست پارلمان عربی در امان سخن می گفت، اظهار کرد که ما به عنوان مجالس کشورهای عربی باید دولت های خود را زیر فشار بگذاریم و از رهبران خویش در نشست آینده سران اتحادیه عرب که در الجزایر برگزار خواهد شد، بخواهیم سوریه به دامن کشورهای عربی بازگردد.

رئیس مجلس اردن گفت: ما امروزه باید بر اساس پیروزی‌های برادران سوری و عراقی خود در برابر گروه‌های گمراه، فعالیت کنیم و برای اتحاد ملت‌های آنان و تمامیت سرزمینی، امنیت و ثبات آن گام برداریم.

اظهارات الدغمی پس از حدود دو ماه از تماس تلفنی بشار اسد رئیس جمهوری سوریه با عبدالله دوم شاه اردن است.

این تماس پس از آغاز جنگ علیه سوریه، برای نخستین بار صورت گرفت که براساس دیدگاه تحلیلگران، آغازی برای پایان انزوای دیپلماتیک سوریه با کشورهای همسایه عرب خود است.

«رمطان العمامره»، وزیر امور خارجه الجزایر نیز پیشتر گفته بود که زمان آن رسیده که سوریه به اتحادیه عرب بازگردد.

نشست اتحادیه عرب قرار بود اواخر ماه مارس ۲۰۲۰ (اوایل فروردین ۹۹) برگزار شود که به دلیل شرایط کرونا و بیماری رئیس جمهوری الجزایر به ۳۰ ماه ژوئن (۱۰ تیرماه ۹۹) و سپس به مارس سال آینده میلادی (اسفند ماه) موکول شد.

اتحادیه عرب یک سازمان بین‌المللی منطقه‌ای شامل ۲۲ کشور عربیِ جنوب غرب آسیا (۱۲ کشور) و شمال آفریقا (۱۰ کشور) است. 

این اتحادیه در ۲۲ مارس ۱۹۴۵ با ۶ عضو موسس مصر، عربستان، عراق، سوریه، لبنان و فرا اردن که در ۱۹۴۶ به اردن تغییر نام داد بنیان نهاده ‌شد و یمن نیز چند روز بعد در ۵ مه ۱۹۴۵ به آن پیوست. این اتحادیه علاوه بر اعضای اصلی، ۴ عضو ناظر دارد. 

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: پارلمان عربی رژیم صهیونیستی پارلمان عرب اتحادیه عرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۶۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعنامه جانبدارانه پارلمان اروپا علیه ایران

پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای جانبدارانه پاسخ مشروع ایران به رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و در خصوص حمله غیرقانونی رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران به ابراز تاسف بسنده کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نمایندگان پارلمان اروپا امروز پنجشنبه در قطعنامه‌ای جانبدارانه و بدون در نظر گرفتن حق مشروع و قانونی ایران برای پاسخ به رژیم صهیونیستی،  عملیات موشکی و پهپادی اخیر ایران به سرزمین‌های اشغالی را محکوم کرده و خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند.

نمایندگان اروپا همچنین با اظهار نگرانی از تشدید اوضاع در منطقه بر حمایت کامل از امنیت رژیم اسرائیل تاکید کردند.

آن‌ها همچنین در این قطعنامه صرفا به اظهار تاسف در خصوص حمله به بخش کنسولی ایران در دمشق بسنده کردند!

این در حالی است که طبق منشور ملل متحد، کنوانسیون‌های بین‌المللی به ویژه کنوانسیون روابط دیپلماتیک 1961 وین و کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرائم علیه اشخاص مورد حمایت بین‌المللی از جمله ماموران و سازمان‌های بین‌المللی حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران محکوم بوده و ایران از لحاظ حقوقی و طبق ماده 51 منشور ملل متحد می‌توانسته پاسخ دهد.

نمایندگان پارلمان اروپا در ادامه با نادیده گرفتن بیش از 7 ماه جنایت و کشتار مردم مظلوم غزه و کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی و حمله این رژیم به کشورهای مجاور، مدعی نقش بی‌ثبات‌کننده‌ ایران در خاورمیانه شدند.

پارلمان اروپا همچنین از تصمیم اتحادیه برای افزایش تحریم‌های فعلی خود علیه ایران، از جمله تحریم عرضه و تولید هواپیماهای بدون سرنشین و موشک‌ استقبال کردند.

در بخشی از این قطعنامه جانبدارانه در خصوص توافق هسته‌ای ایران نیز صحبت شده و بدون توجه به عدم اجرای تعهدات آمریکا و خروج یکجانبه این کشور از برجام و همچنین عدم اجرای تعهدات طرف‌های اروپایی ادعا شده است که ایران به تعهدات پادمان و حقوقی خود در توافق هسته‌ای عمل نمی‌کند.

این قطعنامه پارلمان اروپا در حالی صادر شده که هیچ توجهی به نقش مخرب و ثبات زدای رژیم اسرائیل و حامیان این رژیم در منطقه اشاره نشده است. اخیرا نیز گزارش‌هایی از کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه و افشای جنایات جدید صهیونیست‌ها منتشر شده است.

سازمان دیده‌بان حقوق بشر اروپا مدیترانه با اعلام این که تیم‌های آن از نزدیک عملیات کشف گورهای دسته جمعی در بیمارستان‌های مختلف نوار غزه از جمله مجتمع پزشکی ناصر و شفا را دنبال می‌کنند و اجساد صدها فلسطینی که در این گورها دفن شده بودند را مشاهده کردند خواستار انجام اقدام فوری بین المللی جهت بررسی جنایات رژیم صهیونیستی در پنهان کردن صدها جسد در گورهای دسته جمعی در نوار غزه شد.

این سازمان حقوق بشری اعلام کرد که تعداد دقیق گورها و همچنین اجسادی که در آنها پنهان شده هنوز مشخص نیست و ما نیاز به اقدام فوری بین‌المللی از جمله تشکیل کمیته فوری تحقیقات بین‌المللی مستقل جهت بررسی این موضوع داریم و به نظر می‌رسد که هزاران غیرنظامی که در معرض اعدام‌های خودسرانه و فراقانونی قرار گرفته‌اند در این گورها مدفون باشند. باید یک کمیته فنی متشکل از کارشناسان تشکیل گردد تا علت مرگ این غیرنظامیان را دقیقا مشخص کنند و سیستمی ایجاد شود که امکان شناسایی هویت آنها وجود داشته باشد.

کنعانی: ایران به اقدام متجاوزانه پاسخ قوی‌تر می‌دهدتاکید امیرعبداللهیان  بر حق ایران در پاسخ به حمله اسرائیل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود
  • راهپیمایی ضدصهیونیستی اردنی‌ها در پایتخت این کشور+فیلم
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • پارلمان اروپا قطعنامه ضد ایران صادر کرد
  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد
  • قطعنامه جانبدارانه پارلمان اروپا علیه ایران
  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه