Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@20:55:27 GMT

امیکرون تا چه حد کشنده است؟

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۷۹۲۴۹

امیکرون تا چه حد کشنده است؟

به گزارش صدای ایران دکتر مهدی تقدسی ، با اشاره به انتشار سویه جدید کرونا در جهان گفت: این سویه جدید که "اُمیکرون" نام گرفته تاکنون در بسیاری کشورهای جهان شناسایی شده و آمار مبتلایان آن روز به روز در حال افزایش است.



وی با اشاره به افزایش قدرت سرایت این ویروس گفت: "اُمیکرون" از سرعت انتشار بالایی برخوردار است و اگر نسبت به سویه دلتا مقایسه کنیم، یک فرد که قبلا هم یکبار مبتلا شده باشد، 4.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 برابر نسبت به سویه دلتا در معرض ابتلا به سویه "اُمیکرون" قرار دارد.



تقدسی گفت: طبق اعلام مطالعات کالج سلطنتی انگلیس تعداد مبتلایان این ویروس هر دو روز یکبار حدودا دو برابر شده و سازمان بهداشت جهانی هم طبق آماری که اعلام کرده همین میزان سرعت انتشار ویروس را تایید می کند.



این متخصص ایمنولوژی در خصوص میزان کشندگی این ویروس هم گفت: طبق مطلعات اولیه صورت گرفته میزان کشندگی این سویه جدید نسبت به سویه های قبلی کمتر است، اما مطالعات کالج سلطنتی انگلیس نشان می دهد که هنوز قضاوت در این زمینه زود است.



وی افزود: با توجه به اینکه مواردی از مرگ ناشی از این سویه جدید در کشورهای آمریکا و انگلیس گزارش شده، هنوز نمی توان قضاوت درستی در خصوص میزان کشندگی این ویروس داشت.



تقدسی در خصوص ایمنی زایی واکسن های کرونا در برابر این سویه جدید هم گفت: مطالعات کالج سلطنتی انگلیس که در این زمینه بر روی دو نوع واکسن فایزر و آسترازینکا صورت گرفته نشان می دهد برای افرادی که هر دو دوز واکسن را زده اند، مقاومت در برابر این سویه جدید تنها بین صفر تا نهایتا 20 درصد است، اما این مطالعات نشان می دهد افرادی که دوز بوستر (یادآور) را تزریق کرده اند مقاومت آنها در برابر ابتلا به سویه جدید به 55 تا 80 درصد افزایش یافته است.



تقدسی تصریح کرد: البته این مطالعات نشان می دهد که تزریق دو دوز واکسن تاثیر خوبی در کاهش شدت ابتلا دارد، اما در خصوص محافظت در برابر ابتلا نیاز است افراد حتما دوز بوستر را تزریق کنند.


 دانشیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه احتمال بروز سویه های جدید کرونا در آینده هم وجود دارد، گفت: آنچه مهم است اینکه شیوه مقابله با این ویروس تغییری نکرده و افراد جهت پیشگیری از ابتلا باید از ماسک استفاده کرده و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.



وی افزود: در خصوص سویه جدید "اُمیکرون" باز هم توصیه بر استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی است و در کنار این دو توصیه می شود افراد بطور جد از استرس پرهیز کنند، چرا که استرس سطح ایمنی بدن را پایین می آورد.

این متخصص ایمنولوژی خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر در بحث مقابله با این ویروس، تزریق واکسن و بویژه دوز سوم واکسن یا همان دوز بوستر است.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ویروس امیکرون سویه جدید نشان می دهد ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۹۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟