Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اولین چالش حمید سجادی در وزارت ورزش وقتی ایجاد شد که جعفر سمیعی از مدیریت باشگاه پرسپولیس کناره گیری کرد (۱۴ شهریورماه). سریعترین تصمیم وزیر ورزش در مواجه با بحران هم درست بعد از این استعفا و با انتخاب مجید صدری به عنوان سرپرست باشگاه اتخاذ شد (۱۶ شهریورماه)؛ بعد از آن اما تصمیم گیری های اساسی و نقش پرداز در ساختمان وزارت ورزش وارد فرآیندی طولانی شد که هنوز به نتیجه نرسیده است مثل فرآیند مربوط به تعیین معاون اول و مدیر عامل سرخ پوشان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استعفایی که کاتالیزور نشد

همزمان با حضور حمید سجادی در ساختمان وزارت ورزش نام گزینه های زیادی دست به دست می شد که بعضا به صندلی های معاونت این وزاتخانه نسبت داده می شدند. حتی فراگیری برخی از این نام ها و صندلی های پیش بینی شده برای آنها به قدری زیاد بود که تصور می شد کادر مدیریتی و همراهِ وزیر ورزش خیلی زود چیده و کامل خواهد شد در حالیکه بعد از چهار ماه هنوز «دو دوتا چهار تای» وزیر در مورد کارسازترین صندلی کناریِ خود ادامه دارد و حتی استعفای صورت گرفته در مورد آن هم نتوانست کاتالیزور آن باشد.

مهدی علی نژاد ۲۰ آذرماه از معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش کناره گیری کرد در حالیکه نام محمد پولادگر به عنوان جایگزین وی خیلی واضح تر از قبل در راهروهای وزارت ورزش به گوش می رسید طوریکه تصور می شد عن قریب او از فدراسیون تکواندو خداحافظی می کند و حکم به دست وارد این وزارتخانه می شود اما بعد از دو هفته نه تنها از این حکم و جابه جایی به خاطر آن خبری نشده بلکه گزینه موردنظر (پولادگر) از صندلیِ هدف دورتر هم شده است.

البته پولادگر یکی از گزینه هایی بود که قبل از استعفای علی نژاد هم نامش در فهرست گزینه های محتمل برای معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای در کنار علی رغبتی، مهرزاد حمیدی، محمد علیپور و … قرار گرفته بود اما تا به امروز نه او و نه رقیبان اسمی‌اش، متصدی این معاونت نشده اند.

محمد پولادگر یکی از گزینه های اصلی بود که هنوز به صندلی معاونت نرسیده است

گزینه ای تمام عیار در دسترس نیست

به نظر می رسد دلیل کش و قوس زیادی که در انتخاب کلیدی ترین معاونت وزارت ورزش ایجاد شده، نبودِ گزینه تمام عیار برای آن است. البته که اهمیت این معاونت در تاخیر برای تصمیم گیری قطعی بی تاثیر نبوده است اما باید توجه داشت که همیشه در همین مواقع یعنی گرفتن تصمیم برای مقرهای مهم، خلا بزرگ ورزش به لحاظ داشتن مدیران کارکشته عیان می شود.

مدیرانی که در ماه های اخیر نام‌شان به عنوان گزینه های معاونت وزارت ورزش بر سر زبان ها افتاد هر یک از قدیمی های ورزش هستند که در حوزه مربوط به خود تخصص و تجربه چندساله دارند و اتفاقا امروز به نوعی درگیر با همین حوزه‌های‌شان هستند طوریکه رفتن‌شان به ساختمان سئول باعث ایجاد یک «جای خالی جدید» در بخش دیگری از بدنه آسیب پذیر ورزش می شود.

احتمالا در نظر گرفتن این مهم و جلوگیری از ایجاد خلاهای جدید در ادامه تردید وزیر ورزش برای انتخاب نهایی متصدی معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای بی تاثیر نبوده است اما نگاه دقیق به این موضوع از زوایه دیگر بازهم به در دسترس نبودن گزینه کارکشته ختم می شود که باعث می شود برای تعیین تکلیف یک صندلی دست روی گزینه هایی گذاشته شود که خود صاحب صندلی هستند، اتفاقی که در مورد علی رغبتی رخ داده است.

مدیریتِ بدون حکم در وزارت ورزش

رغبتی مدیر دفتر برنامه ریزی و نظارت وزارت ورزش است که با وجود گزینه بودن برای معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای، حکمی بابت آن نگرفت اما طی دو هفته اخیر یعنی درست پس از استعفای علی نژاد در تمام نشست ها و بازدیدها به جای او و به عنوان دست راست وزیر ورزش شرکت داشته است. حتی خبرنگار مهر کسب اطلاع کرده که پیشنهاد شده رغبتی حداقل تا زمان بازی های آسیایی متصدی این پست باشد تا بعد از آن، تعیین تکلیف قطعی در مورد او و صندلی اش انجام شود.

اینکه این پیشنهاد چقدر با استقبال وزیر مواجه شود و اصلا رغبتی تمایلی به پذیرش آن داشته باشد یک روی سکه است، روی دیگر همان چالش همیشگی است و اینکه در مواقع حساس و ضروری، ورزش خالی بودن خود از مدیران متخصص و متبحر را یادآور می شود.

علی رغبتی از مدیران باتجربه ورزش فعلا بدون حکم مسئولیت های معاون وزیر را انجام می دهد

پرسپولیس هم قربانی چالش بزرگ ورزش شده است

در هر صورت اینکه وزیر ورزش در ماه های اخیر بخش زیادی از تمرکز خود را روی انتخاب معاون اولش گذاشته اما به نظر می رسد دلیل اصلی اینکه وی هنوز با خود و گزینه های موردنظر برای انتخاب نهایی به جمع بندی نرسیده به مشکل ورزش و کمبودی که از حیث مدیران اصلح و زبردست دارد، مربوط می شود. مشکلی که در رابطه با پرسپولیس و انتخاب مدیرعامل برای این باشگاه هم دست وزیر را در پوست گردو گذاشته است.

بیش از سه ماه است که پرسپولیس با سرپرستی مجید صدری مدیریت می شود. در این فاصله سرخپوشان علاوه بر لیگ برتر، در لیگ قهرمانان آسیا هم شرکت داشتند و همزمان با مصائب حاصل از بسته بودن پنجره نقل و انتقالات هم مواجه بودند. در این شرایط پرسپولیس بیشتر از همیشه به مدیریت با ثبات نیاز داشت و همین مسئله کافی بود تا تلاش وزیر ورزش برای تعیین زودهنگام مدیریت باشگاه بیشتر شود.

به واقع انتخاب مدیرعامل برای باشگاه پرسپولیس هم از دغدغه های پررنگ حمید سجادی در ماه های گذشته بوده است که به خاطر آن رایزنی های زیادی جهت بررسی وضعیت گزینه های محتمل داشت و نشست های مختلفی را هم با آنها برگزار کرد اما هیچ یک به نتیجه نرسیده است چون مدیریت پرسپولیس هم مسئولیتی نیست که به هر فردی با هر تخصص و میزان تجربه ای سپرده شود.

به هر حال انتخاب متصدی جایگاه های تعیین کننده همیشه در ورزش با گره مواجه شده طوریکه زمان و انرژی زیادی برای بازکردن شان به هدر رفته است مگر اینکه با یک انتخاب سرسری از کنار پرونده و اهمیت آن گذشته باشند. شاید اینبار قرار نیست این راه در مورد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای و مدیریت باشگاه پرسپولیس تکرار شود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: حمید سجادی علی رغبتی حمید سجادی علی رغبتی مهدی علی نژاد وزارت ورزش و جوانان وزیر ورزش و جوانان معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش وزیر ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • الساندرو دل پیرو و انجام چالش انتخاب های دوگزینه ای فوتبالی / فیلم
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • سوال بزرگ در اولدترافورد؛ چه تصمیمی در انتظار اریک تن هاخ است؟
  • فوتبال اروپا مربی بزرگ کم آورده!
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!
  • بازدید معاون وزیر ورزش از اردوی ملی‌پوشان جوجیتسو
  • بازدید معاون وزیر نفت از طرح بزرگ پتروشیمی بوشهر