Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به مشکلات زائران عتبات برای انجام تست PCR هنگام بازگشت به کشور، از کاهش هزینه این آزمایش خبر داد و گفت: درصورت موافقت طرف عراقی، دوز سوم واکسن‌کرونا جایگزین تست PCR می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، با از سرگیری سفر  عتبات در ایام کرونا، یکی از مشکلات زائران انجام تست PCR است؛ به طوری که بسیاری از زائران از هزینه بالای این آزمایش در عراق (بیش از یک میلیون تومان) و حتی گواهی صوری تست PCR بدون انجام آزمایش گلایه داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته پس از پیگیری‌های فارس در این رابطه، حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی از برخورد با کاروان‌های متخلف خبر داد و مقرر شد تا سازمان حج و زیارت این موضوع را پیگیری کند.

علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به کاهش هزینه تست PCR برای زائران ایرانی در عراق اظهار داشت: هزینه آزمایش کرونا در آزمایشگاه‌های عراق ۵۵۰ هزار دینار است که با توافق صورت گرفته، این هزینه برای زوار ایرانی به ۳۵ هزار دینار کاهش یافته است.

وی به ارائه ۲ راهکار برای برطرف شدن مشکل تست PCR زائران در عراق اشاره کرد و افزود: پیگیری‌ها برای انجام تست PCR در مراکز درمانی مرکز پزشکی حج و زیارت مستقر در عراق انجام و اعتبار آن تأمین شده است. با این‌ وجود، برای تحقق آن منتظر مجوزهای لازم از سوی وزارت بهداشت عراق هستیم که در صورت موافقت آن‌ها، تجهیزات در مراکز مستقر و تست کرونا از زائران با هزینه پایین‌تر از انجام این آزمایش در درمانگاه و آزمایشگاه‌های عراق، صورت می‌گیرد.

رشیدیان از مذاکرات با مسؤولان وزارت بهداشت عراق برای جایگزین شدن تزریق سه دوز واکسن کرونا به جای انجام تست PCR خبر داد و گفت: با توجه به اینکه با تزریق دوز سوم واکسن کرونا، ایمنی ۷۰ درصدی برای افراد ایجاد می‌شود، مذاکراتی با مسؤولان وزارت بهداشت عراق داشتیم تا افرادی که دوز سوم واکسن کرونا را زده‌اند، دیگر نیازی به انجام آزمایش PCR نداشته باشند. البته این موضوع هنوز نهایی نشده و درحال پیگیری هستیم.

‌رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به تغییرات در انجام آزمایش PCR زائران عتبات هنگام بازگشت به کشور، تصریح کرد: اکنون نماینده آزمایشگاه برای انجام تست کرونای زائران ایرانی به محل اقامت آن‌ها می‌رود و از زوار آزمایش PCR می‌گیرد. این امر در حالی است که پیش از این زائران برای انجام این آزمایش باید به درمانگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها مراجعه می‌کردند.

گفتنی است؛ سفر عتبات از اوایل آذرماه فقط به صورت هوایی برقرار شد و زائرانی که ۲ دوز واکسن کرونا زده‌اند، امکان تشرف به عراق را دارند. البته با توجه به اینکه اعزام‌ها صرفا هوایی است، همه زائران حداکثر ۷۲ ساعت قبل از پرواز باید تست PCR دهند.

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تست PCR زائران عراق علیرضا رشیدیان سازمان حج و زیارت انجام تست PCR واکسن کرونا برای انجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۰۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در هفته‌های اخیر، تیم پزشکی در این روستا حضور پیدا کرده و از اهالی آزمایش گرفته شد.

وی بیان داشت: پیش از اعزام تیم پزشکی تست چند نفر از اهالی مثبت بود و تحت درمان قرار گرفته‌اند و ۲۰ نفر نیز مشکوک بودند که از آنها نمونه گرفته شد.

تقوی با بیان اینکه مابقی مردم نیز متقاضی انجام آزمایش هستند، گفت: آزمایش ۱۸۰ نفر هم در حال انجام است و قرار است تیم پزشکی به این منطقه اعزام شود و برای درمان و انجام آزمایش‌ها و فرآیند درمان اقدام کند.

وی افزود: این بیماری در سایر نقاط شهرستان اپیدمی نیست.

تقوی با بیان اینکه روستای رود ریش هم مرز با شهرستان بویراحمد است، گفت: مردم روستا می‌توانند خدمات بهتری از طریق مراکز بهداشتی این شهرستان دریافت کنند.

وی افزود: تیم پزشکی شهرستان کهگیلویه در روستاهای دیشموک حضور پیدا کردند و مردم باید بدانند که شیر و گوشت دام‌ها در این شرایط، مشکل زا بوده و باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

تقوی تصریح کرد: تب مالت از بیماری‌های عفونی قابل انتقال بین انسان و حیوان است که از طریق حیوانات آلوده همچون گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک و گاومیش به انسان منتقل می‌شود.

کد خبر 6090904

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • کاهش هزینه حفاظت پارک کبودوال از ۱۳۰ به ۳۲ میلیارد تومان
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد