Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@00:39:41 GMT

تشخیص ویدئوهای دیپ فیک ممکن شد

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۹۲۳۰۹

تشخیص ویدئوهای دیپ فیک ممکن شد

یک فناوری جدید با هوش مصنوعی و با استفاده از زرق و برق چشم‌ها تشخیص می‌دهد که ویدئو واقعی است یا با Deepfake ساخته شده است.

به گزارش مشرق، یک ابزار جدید به لطف تجزیه و تحلیل قرنیه‌ها قادر به تشخیص و تفکیک فناوری Deepfake از یک ویدئوی واقعی است. با این هوش مصنوعی دیگر هیچ چیز نمی‌تواند ما را فریب دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همیشه گفته شده که چشم‌ها آینه روح هستند و به نظر می‌رسد که این ضرب المثل دوباره اثبات شده، زیرا هوش مصنوعی قادر است یک ویدئوی واقعی را از یک ویدئوی دیپ فیک متمایز کند.

دیپ فیک به زبان ساده فناوری است که صورت ما را روی بدن فرد دیگری می‌گذارد. بسیاری این کار را برای سرگرمی یا برای دیدن اینکه در یک فیلم ابرقهرمانی چگونه به نظر می‌رسد انجام داده اند، البته برخی استفاده‌های نادرست نیز داشته اند. اکنون دانشگاه بوفالو یک هوش مصنوعی ایجاد کرده که تشخیص می‌دهد آیا با یک ویدئوی واقعی روبرو هستیم یا جعلی است.

همه این‌ها از طریق تجزیه و تحلیل چشم انجام می‌شود. این ابزار که در آزمایشات خود ۹۴ درصد موفقیت آمیز بوده، از آنالیز قرنیه استفاده می‌کند. وقتی ویدئویی از خودمان ضبط می‌کنیم، چشم‌ها هنگام دریافت نور خارجی می‌درخشند. این هوش مصنوعی کشف کرده که این اثر دقیقاً در فیلم‌های Deepfake به این شکل اتفاق نمی‌افتد.

همانطور که در عکس بالا مشاهده می‌شود، تصویر سمت چپ قرنیه پراکنده تری دارد، اما روشنایی هر دو چشم یکسان است. در تصویر سمت راست، قرنیه‌ها کاملا گرد هستند و هر چشم انعکاس متفاوتی را نشان می‌دهد. این که شکل چشم‌ها در Deepfake بسیار دقیق هستند به این دلیل است که با به هم پیوستن چندین عکس تقارن ایجاد می‌شود و یک انسان با چشم غیرمسلح نمی‌تواند این تفاوت را درک کند، اما این ابزار هوش مصنوعی قادر است این تفاوت را درک کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت دیپ فیک چشم فناوری ویدئو خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت هوش مصنوعی یک ویدئوی چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۲۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قارچ خور در دنیای واقعی! (فیلم)

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • قارچ خور در دنیای واقعی! (فیلم)
  • ببینید | دالتون‌های واقعی