Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه برای پیشگیری از همه‌گیری سویه جدید کرونا، باید دُز سوم واکسیناسیون به سرعت انجام شود، از بسیج تمام ظرفیت‌ها در استان برای تحقق این مهم خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، دکتر افشین دلشاد با اشاره به اعلام آمادگی بسیج و هلال احمر برای اطلاع‌رسانی و ساماندهی نیروها در راستای تزریق دز سوم واکسن کرونا در استان، گفت: طبق جلساتی که با این نهادها داشتیم مقرر شد برای حمایت همه‌جانبه در خصوص تزریق دز سوم و مهار امیکرون وارد کار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تأکید بر اینکه برای مهار همه‌گیری امیکرون، تزریق نوبت سوم واکسن به دلیل افزایش چند برابری ایمنی بدن از ضروریات است، عنوان کرد: با تزریق نوبت سوم واکسن سه ماه بعد از نوبت دوم می‌توان سطح ایمنی را به پنج الی شش برابر افزایش داد.

وی افزود: برای جلوگیری از ازدحام جمعیت و شلوغی مراکز واکسیناسیون و افزایش خدمت‌رسانی، هماهنگی لازم با بسیج و هلال احمر برای جلوگیری از تراکم جمعیت در مراکز واکسیناسیون انجام شده است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با افزایش مراکز واکسیناسیون کرونا، در حال حاضر مراکز تجمیعی و پایگاه های واکسیناسیون کووید 19 در سراسر خراسان شمالی آماده خدمت‌رسانی به شهروندان هستند و واکسیناسیون در سریع‌ترین زمان در این مراکز انجام می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه دو الی سه هفته پیش رو فرصت طلایی برای واکسیناسیون نوبت سوم و پیشگیری از سویه جدید کرونا است، از تمام مردم استان برای مراجعه به نزدیک‌ترین پایگاه سلامت محل زندگی خود و مشارکت در این امر دعوت کرد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بسیج هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی واکسیناسیون خراسان شمالی علوم پزشکی سلامت دانشگاه علوم پزشکی سلامت واکسیناسیون مشارکت واکسن پایگاه سلامت خدمت رسانی کرونا بسیج و هلال احمر خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۳۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی

آفتاب‌‌نیوز :

تزریق انسولین به مقدار کم، کاهش قند خون نیمه شب، تغذیه نامناسب یا پرخوری، پدیده داوون و تزریق نادرست انسولین از دلایل افزایش قند خون صبحگاهی است.

 پدیده داوون به این جهت است که از حدود ساعت سه تا چهار صبح به بعد، قند خون افزایش می‌یابد که سه یا چهار بار در هفته، این مسئله رخ می‌دهد. علت این افزایش، ترشح هورمون‌هایی مانند هورمون رشد به ویژه در دوره بلوغ مبتلایان به دیابت نوع یک است و این هورمون‌ها مخالف انسولین عمل می‌کنند و باعث افزایش قند خون می‌شوند.

 در افراد دیابتی که انسولین تزریق می‌کنند، کاهش اثر انسولین که هنگام شب تزریق شده و نیز استرس و فشار‌های عصبی، به تشدید پدیده داوون می‌انجامد. برای اطمینان از بروز این پدیده، لازم است طی شب، چندین بار قند خون را اندازه‌گیری کرد.

 برای برطرف کردن این پدیده، از آن جا که نیاز به انسولین در هنگام صبح افزایش می‌یابد، با نظر پزشک، انسولین را باید دیرتر تزریق کرد.

با توجه به این که در کشور ما بسیاری از افراد دیر شام می‌خورند، قند خون ممکن است طی شب افزایش یابد. در این مورد نیز باید در طول شب، چندین بار قند خون را کنترل کرد و اگر متوجه شدید که قند خون در طول شب افزایش یافته، به احتمال زیاد، میزان انسولین برای تزریق شبانه کم است.

 میزان انسولین را باید زیر نظر پزشک معالج را افزایش دهید. کاهش قند خون در نیمه‌های شب نیز ممکن است سبب افزایش قند خون صبحگاهی شود؛ زیرا هنگامی که قند خون به شدت کاهش یابد، بدن انسان به طور خودکار هورمون‌هایی از جمله آدرنالین و گلوکاگن ترشح می‌کند که مخالف انسولین عمل کرده و باعث افزایش قند خون صبحگاهی می‌شوند.

 بیمار باید قند خون را چندین بار در طول شب کنترل کند تا متوجه کاهش احتمالی قند خون شود. میزان انسولین پایه و زمان تزریق آن باید زیر نظر پزشک تغییراتی داده شود و تغذیه نامناسب یا پرخوری نیز هر یک ممکن است به افزایش قند خون صبحگاهی بینجامد.

 برخی از افراد مبتلا به دیابت به جای شام، میوه زیاد مصرف می‌کنند یا به مقدار زیاد مواد پروتئینی، لبنیات و ماست می‌خورند که در طول شب، بخشی از این مواد در کبد تبدیل به قند یا گلوکز می‌شود و همین امر سبب افزایش قند خون صبحگاهی می‌شود.

 برای شام نباید مقدار فراوان پروتئین، مواد غذایی پر چرب و نیز مقدار زیادی میوه مصرف کرد. برای مهار افزایش قند خون صبحگاهی، اولین گام، تشخیص دلیل بروز آن است و در صورتی که قند صبحگاهی کنترل شود، کنترل قند خون در سایر اوقات روز نیز امری قابل دسترسی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • تشریح ظرفیت‌های فرهنگ ولایی خراسان شمالی در دهه کرامت ضروری است