Web Analytics Made Easy - Statcounter

گلرو گفت: در مذاکرات وین بخشی از توافقات دولت قبل مبنای مذاکرات و بخشی هم پیشنهادهای دولت جدید است.

«عباس گلرو» نماینده سمنان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی برنا در رابطه با آخرین اخبار از مذاکرات وین گفت: مذاکرات در وین، یک مذاکرات سختی است و طرفین روی دو پرونده هسته‌ای و تحریم‌ها گفت‌و‌گوهایی را به انجام می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش نویس طرف ایرانی که به کشورهای عضو برجام ارائه شده، پیش نویس خوبی است. طرف‌های مذاکره کننده به یک جمع بندی رسیدند که بر اساس آن یک متنی آماده شده و قرار هست تا مذاکرات براساس آن ادامه یابد.

وی در ادامه بیان کرد: تاکنون هیئت ایرانی توانسته در مذاکرات با 1+4 موفق باشد. اما فارغ از بحث محتوا، رویه در مذاکرات موضوع با اهمیتی است و غیر از رویه و محتوا هم رفتار آمریکا پس از دست یابی به توافق از اهمیت برخوردار است. در نهایت یا آمریکا به این توافق تن می‌دهد یا نمی‌دهد، اگر این توافق حاصل نشود کاری پیش نمی‌رود اگر هم توافقی شکل بگیرد تازه آغاز کار است و به چیزی شبیه برجام می‌رسیم، برجامی که آمریکا به آن پشت پا زد، با هر محتوایی که توافق شود، در شرایط کنونی چه کسی تضمین می‌کند که ایالات متحده آمریکا به تعهد خود عمل کند؟ تضمین اجرای یک سند چند جانبه تحت عنوان توافق هسته‌ای اصلی‌ترین مرحله کار است که باید برای آن چاره اندیشی کرد.

گلرو مطرح کرد: سیستم آمریکا در تغییرات دولت‌ها ممکن است همان بلایی را که سر برجام آورد، دوباره تکرار کند پس با این پیش فرض، تضمین مهم‌ترین بند توافق است. 

وی در پاسخ به این سوال که آیا تضمینی غیر از لغو تحریم‌ها هم ممکن است مطرح بشود اظهار کرد: یک تضمین شفاهی داریم که چاره کار نیست، دیگر تضمین کتبی است که باید در پیوست آن یک تعاریفی در ابعاد مختلف وجود داشته باشد که اگر طرف مقابل عهد شکنی کرد، تکالیف حقوقی برایش در نظر گرفته شود و به نوعی هزینه روی دستش بگذارد. این یک بخش از تضمین است که در بخش فرآیند و توافق نویسی می‌تواند شکل بگیرد ، یک تضمین هم تضمین جهانی است، مثلا توافق حاصله را به یک قانون تبدیل کنند که با تغییر دولت‌ها کسی نتواند آن را عوض کند.

گلرو در پاسخ به این سوال که قانون اقدام راهبرد مجلس چقدر در مذاکرات تاثیر گذار بود گفت: طبیعتا این قانون در تشویق طرف مقابل برای آمدن به پای میز مذاکره اثر گذار بوده است و اتفاقات خوبی را رقم زده است. در مذاکرات وین بخشی از توافقات دولت قبل مبنای مذاکرات و بخشی هم پیشنهادهای دولت جدید است. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مذاکرات هسته ای مذاکرات وین عباس گلرو مذاکرات وین در دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۷۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو ارشد حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از قبلی هاست | خواستار ورود دو کشور به عنوان ضامن توافق شدیم

به گزارش همشهری آنلاین حسام بدران، از رهبران جنبش حماس در اظهاراتی گفت که این جنبش در مساله مذاکرات با جدیت تعامل می‌کند و خواهان رسیدن به توافقی است که به رنج و مشکلات مردم فلسطین پایان دهد.

وی در گفت‌وگو با شبکه الجزیره خاطرنشان کرد: نتانیاهو و کابینه تندرو او به طور عامدانه از رسیدن به توافق آتش‌بس ممانعت می‌کنند. محاسبات نتانیاهو با امور شخصی وی و آینده‌ سیاسی‌اش مرتبط است و به رسیدن به توافق اهمیت نمی‌دهد.

این عضو ارشد حماس افزود: آنچه در این دور از مذاکرات قاهره به ما پیشنهاد شد بهتر از پیشنهادت قبلی است.

بدران تاکید کرد: با دولت آمریکا ارتباط مستقیم نداریم بلکه از طریق واسطه‌ها با آن در ارتباط هستیم. دولت آمریکا بیطرف نیست بلکه در جنگ علیه ملت ما شریک است.

وی در بخش دیگری گفت: ما خواستار ورود ترکیه و روسیه به عنوان ضامن هرگونه توافق با رژیم اسرائیل شدیم.

رسانه‌های صهیونیستی ساعاتی پیش جزئیات پیشنهاد آتش بس پیشنهاد شده به جنبش حماس را منتشر کردند.

آن‌ها اعلام کردند که این توافق سه مرحله‌ای و ۱۲۴ روزه است.

در آخرین جزئیات مربوط به مذاکرات قاهره برای تبادل اسیران و آتش‌بس در غزه رسانه‌های مصری تاکید کردند پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات بر سر آتش‌بس و توافق تبادل اسیران در نوار غزه حاصل شده است.

پیش از این کانال خبری قاهره به نقل از یک منبع بلندپایه گزارش داد که هیئت امنیتی مصر که در روند مذاکرات اسرائیل و حماس میانجی‌گری می‌کرد در مورد بسیاری از موارد اختلاف نظر به یک چارچوب توافقی دست یافته است.

کد خبر 849218 برچسب‌ها خبر ویژه فلسطین فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • سرکوب در دانشگاه، مذاکره در قاهره
  • نخستین واکنش یحیی السنوار به پیشنهاد مطرح شده در قاهره برای توافق
  • ساعت‌های سرنوشت‌سازی پیش روی مذاکره‌کنندگان در قاهره است
  • جزئیات توافق پیشنهاد شده به حماس؛ آزادی ۲۰ فلسطینی در مقابل ۱ نظامی زن اسرائیلی
  • حماس: پیشنهاد جدید در مذاکرات قاهره بهتر از قبل است/ نتانیاهو مانع توافق می‌شود
  • حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهاد‌های قبلی است + جزئیات توافق پیشنهاد شده
  • عضو ارشد حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از قبلی هاست | خواستار ورود دو کشور به عنوان ضامن توافق شدیم
  • حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهادهای قبلی است
  • جزئیات توافق پیشنهاد شده به حماس؛ سه مرحله در ۱۲۴ روز
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی