Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به آغازبه کار سامانه تلفنی فوریت‌های روانی اجتماعی دانش آموزان تهرانی گفت: ارائه خدمات از طریق این سامانه تلفنی می‌تواند بخشی از مشکلات جامعه هدف را که آینده سازان کشور هستند مرتفع کند.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا فولادوند در مراسم افتتاحیه سامانه تلفنی فوریت‌های روانی اجتماعی دانش آموزان، اولیاء و فرهنگیان شهر تهران با شماره ۱۵۷۰ (مرکز روانشناختی توحید) با بیان اینکه با تلاش و کوشش همکارانم در معاونت پرورشی امروز شاهد افتتاح این سامانه هستیم گفت: متاسفانه در جامعه هنوز مراجعه به مراکز مشاوره جا نیفتاده و نهادینه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارائه خدمات از طریق این سامانه تلفنی می‌تواند بخشی از مشکلات جامعه هدف را که آینده سازان کشور هستند، مرتفع کند.

وی افزود: در این میان آنچه مهم است بررسی نیاز روز جمعیت هدف است. باید از راهکارها و حل مسائل با روش‌های گذشته فاصله گرفته و با توجه به زیست بوم جدید که بخش عظیمی از نقش‌های اجتماعی را تغییر داد و باعث شد نقش های اجتماعی بازتعریف شوند، لازم است یک‌بار دیگر مشکلات را مرور کرده و نیازهای روز جامعه هدف را به درستی تشخیص دهیم. 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به ضرورت استفاده از تجربیات بین المللی برای مواجهه با مسائل ناشی از کرونا گفت: باید تلاش کنیم مهارت مقابله با آسیب‌های اجتماعی را نهادینه کنیم.

وی ادامه داد: اکنون در فصل امتحانات قرار داریم و بعد از مدت‌ها آموزش غیرحضوری قرار است امتحانات حضوری برگزار شود، به همین دلیل برخی خانواده‌ها و دانش آموزان دچار استرس شده‌اند که ارائه مشاوره، پاسخ دادن به سوالات و دغدغه‌های آنها از نان شب هم برای این خانواده‌ها واجب‌تر است.

فولادوند تاکید کرد: باید تلاش کنیم نیروی انسانی آینده را از بلیات و آفات در امان بداریم و اتفافات خوبی رقم بزنیم. امروز با تلاش و کوشش، مرکز فوریت‌های ۱۵۷۰ شکل گرفت. سعی می‌کنیم به تناسب مشکلات خانواده‌ها راهکار ارائه دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سامانه 1570 فوریت های روانی اجتماعی دانش آموزان آموزش و پرورش سامانه تلفنی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد کشور با اشاره به افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد تا ۳۵ درصد گفت: دولت امسال ۲۰ درصد افزایش حقوق برای اعضای دولت در نظر گرفت که  ما در جلسه شورای معاونان در حال تهیه لایحه‌ای برای هیأت امنای دانشگاه آزاد کشور هستیم  که در پی آن ۳۰ تا ۳۵ درصد حقوق کارکنان افزایش خواهد یافت.

محمد مهدی طهرانچی در اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با بیان اینکه مدیران و هیأت‌های علوم اجتماعی دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در قالب دانشکده‌های هنر و رسانه در چالوس گرد هم جمع شدند و مباحثی پیرامون رفتار اجتماعی دانشجویان و دانش آموزان و داوطلبان آموزشی پرداختن به مسائل آموزشی را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند، گفت: آینده آموزش عالی در حقیقت در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور با بیان اینکه همواره در خبر‌ها داشتیم که مجموعه‌ای از دانش آموزان در کنکور شرکت می‌کردند، افزود: در هفته‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، شش برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند که این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته بین دانش آموزان داردو اگر این موضوع عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده با چالش همراه شود.

وطهرانچی بیان کرد: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان انتخاب رشته می‌کنند، اما دانشگاهیان باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنند که امروز در این اجلاسیه در حوزه علوم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسائل جدی هم مطرح شد که امیدواریم با همت و تلاش موانع برطرف شود.

وی همچنین با بیان اینکه ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفتیم و در این جنگ، نگاه هنر و رسانه نقش جدی را بازی می‌کند، تصریح کرد: در هنر و رسانه بحث جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه بسیار مهمی دارد که به این مبحث نیز از سوی بیش از ۷۰ جامعه شناس از دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در این اجلاسیه پرداخته شد که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند در جایگاه دقیقی قرار بدهند .

 

دیگر خبرها

  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان