Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرآورده آنتی‌بیوتیکی تیکوپلانین با تلاش محققان یک شرکت دانش بنیان تولید شد که این اقدام علاوه بر تامین نیاز بازار، جلوگیری از خروج ارز، این دارو از اولویت واردات خارج شد.

به گزارش ایمنا و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سپیده کریمی افشار، مدیرعامل این شرکت دارویی با بیان این‌که مهم‌ترین فرآورده این شرکت آنتی‌بیوتیک تیکومیکس یا تیکوپلانین در درمان عفونت‌های مقاوم به درمان بیمارستانی کاربرد دارد، گفت: مکانیسم عمل تیکوپلانین مهار سنتز دیواره سلولی باکتری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این فرآورده به علت تامین بازار مناسب توسط این شرکت از اولویت واردات خارج شده و ارزبری آن به واردات ماده اولیه (بسیار کمتر از محصول فرموله شده نهایی) محدود شده است. همچنین دو شرکت دارویی دیگر جهت تامین بخشی از بازار، اقدام به تولید فرآورده نیمه آماده آن می‌کنند.

مدیرعامل این شرکت دارویی ادامه داد: با توجه به توقف تخصیص ارز ترجیحی به ماده اولیه این فرآورده، قیمت تمام شده آن در صورت واردات بدون ارز ترجیحی در ازای هر ویال نیمی از قیمت نمونه خارجی است، میزان مصرف این فرآورده که دارای نمونه مشابه خارجی است، بالغ بر ۵۰۰ هزار ویال است و این شرکت در تامین حدود۷۰ درصد از آن سهم دارد.

کریمی افشار یادآور شد: در حال حاضر این شرکت دانش‌بنیان خط تولید شرکت برای داروهای ضدسرطان که ۲ قلم از آنها تاییدیه دانش‌بنیان دارد، راه اندازی کرده است، همچنین این شرکت در حال بررسی فرآیند ثبت در کشورهای همسایه از جمله عراق، سوریه، افغانستان، تاجیکستان است.

وی به اهمیت ثبات سیاست گذاری‌های سازمان غذا و دارو به ویژه در موضوع تخصیص ارز اشاره کرد و گفت: قیمت‌گذاری متناسب و پذیرش فناوری های استاندارد و به روز به هنگام ثبت فراورده‌های فناورانه و صدور مجوزها، مهم ترین موارد در خصوص رونق تولید، صادرات و توسعه فناوری محصولات ایران‌ساخت است.

کد خبر 544726

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اقلام دارویی آنتی بیوتیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان دانش بنیان شرکت های دانش بنیان اقتصاد دانش بنيان صنایع دانش بنیان در مسیر خودکفایی با دانش بنیان ها در مسیر خودکفایی با دانش بنیان ها کسب وکارهای دانش بنیان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۰۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات

از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 26 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 383  میلیون دلار و برای خدمات 117 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 689 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 96  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 26 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 462 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 223 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 167 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 138 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 194 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 197، 29، 174، 103 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 199 میلیون دلار ارز نیمایی و 183 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع 2716 کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز