Web Analytics Made Easy - Statcounter

در گرماگرم بن‌بست میان روسیه و قدرت‌های غربی بر سر اوکراین، خبرگزاری ریا امروز (دوشنبه) به نقل از معاون وزیر خارجه روسیه گزارش داد که مسکو تهدید بحران موشکی جدید را "جدی" می‌بیند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، در جریان این بحران، روسیه بین لفاظی شدید، درخواست برای مذاکره و هشدارهای سفت و سخت در حال تغییر جهت بوده و سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه بارها این وضعیت را با بحران موشکی کوبا در ۱۹۶۲ مقایسه کرده است که جهان را در آستانه جنگ هسته‌ای قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریابکوف گفته است، هدف مسکو این است که بر سر تضمین‌های امنیتی با ایالات متحده و ناتو بر پایه پیشنهادات روسیه توافق کند.

معاون سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه با مجله "میزدونارودنایا زایزن" گفت: و در کل، وظیفه تعیین شده است که توافقی روی این پلتفرم که ما روی میز گذاشته‌ایم، حاصل شود.  

ریابکوف از ایالات متحده خواست تا مساله تضمین های امنیتی را "همین جا و در همین لحظه" بررسی کند. او تاکید کرد: ما دیگر نمی‌توانیم معطل بمانیم، بیایید به این موضوع جدی در همین جا و در همین لحظه رسیدگی کنیم. مسکو هنوز منتظر پاسخ واشنگتن است که ببیند چه زمانی آنها آماده مذاکرات دوجانبه هستند.

این مقام ارشد وزارت خارجه روسیه افزود، مسکو تایید می‌کند که یک تهدید موشکی جدید وجود دارد و خواستار بررسی جدی پیشنهادات خود روی تضمین‌های امنیتی است. او در پاسخ به این سوال که آیا اظهاراتش درباره تکرار بحران موشکی کوبا "زیاد از حد" نبوده است، گفت: نه، نه بیش از حد.

ریابکوف تاکید کرد: دیپلماسی، اولویت عادی سازی وضعیت امروزی در جو امنیتی است اما سناریوهایی از گسترش بیشتر وضعیت ممکن است. اگر ما نتوانیم این را از طریق دیپلماسی حل و فصل کنیم، پس از آن سوالاتی مطرح میشود؛ گامهای بعدی چیست و ما چه کاری باید انجام دهیم. ما مخالف تشدید وضعیت هستیم، ما علیه درگیری ها هستیم. خود منطق، ما را به این سمت پیش میبرد که ما آماده نیستیم با چنین اوضاعی صلح کنیم.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرگی ریابکوف روسيه آمريكا ناتو روسیه و اوکراین خارجه روسیه بحران موشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۱۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا امروز در حالی با وزیر خارجه چین دیدار کرد که مسائل حل نشده همچنان روابط بین واشنگتن و پکن را تهدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزیر خارجه چین در دیدار با بلینکن تاکید کرد که منطقه آسیا و اقیانوسیه نباید به میدان جنگ برای قدرت های بزرگ تبدیل شود و گفت که واشنگتن اقدامات بی پایانی برای سرکوب اقتصاد و فناوری چین انجام داده است.

وانگ یی به بلینکن گفت که واشنگتن نباید از تایوان به عنوان ابزاری برای کنترل چین و توقف تسلیحاتی آن استفاده کند.

وزیر امور خارجه چین در دیدر با همتای آمریکایی خود بر ضرورت راه حل دو دولتی در فلسطین اشغالی برای حفظ ثبات تاکید کردند.

در این گفت‌وگو چین از دستیابی به صلح در فلسطین از طریق گفتگو و مشورت حمایت کرد.

 سخنگوی وزارت خارجه چین نیز به روابط روسیه و چین پرداخت و گفت: روسیه یک شریک استراتژیک است و هیچ طرف سومی حق دخالت در همکاری اقتصادی و نظامی مسکو و پکن را ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا خواست در امور داخلی چین دخالت نکند.

 سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین از واشنگتن خواست که تحریم‌ها علیه پکن را متوقف کند و افزود: آمریکا نباید ما را به عنوان یک قدرت رقیب در نظر بگیرد.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در حالی وارد چین شده است که روابط بین دو کشور اندکی بهبود یافته اما همچنان مسائل حل نشده فی مابین، ثبات در روابط بین این دو قدرت جهانی را تهدید می کند.

در همین حال چند روز پیش یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا بدون ذکر جزئیات بیشتر اظهار کرد واشنگتن برای برداشتن گام هایی علیه شرکت های چینی که به اعتقاد آنها امنیت آمریکا و اروپا را تهدید می کنند، آماده است.

همچنین در دولت آمریکا بحث های مقدماتی درمورد تحریم بانک های چینی به دلیل حمایت این کشور از روسیه در جنگ علیه اوکراین، صورت گرفته اما مقامات به رویترز گفتند که دولت هنوز برای انجام این کار طرحی ندارد.

این در حالی است که واشنگتن تاکنون برخی تحریم‌های بانک‌های اصلی چین را به دلیل تاثیراتی که ممکن است بر اقتصاد جهانی و روابط بین دو کشور داشته باشد، متوقف کرده است.

همچنین یک مقام وزارت امور خارجه چین در گفت‌وگو با خبرگزاری شینهوا اظهار کرد از زمان دیدار بایدن با شی جین پینگ در نوامبر سال گذشته در سان فرانسیسکو، ارتباطات بین دو کشور نشان دهنده روند توقف کاهش ارتباطات و تثبیت آن است.  

براساس این گزارش، سفر بلینکن به پکن در حالی صورت می گیرد که کنگره و سنای آمریکا در هفته جاری لایحه کمک 8 میلیارد دلاری به تایوان را تصویب کرد. هدف از اختصاص این بودجه به تایوان، کمک به این کشور در مقابله با اقدامات چین در منطقه است.

سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو تخلیه شد
  • ایتالیا سفیر روسیه را احضار کرد
  • زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم
  • تخلیه بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو در پی تهدید به بمب‌گذاری
  • تهدید به بمب‌گذاری در سفارت روسیه در برزیل
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ؛ فرصتی برای تبیین اهداف ایران بعد از «وعده صادق»
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو