Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص زنان و زایمان گفت: توصیه می‌شود از سنین ۴۰ سالگی، خانم‌ها هر سال آزمایش ماموگرافی انجام دهند.

به گزارش فارس، مژگان یزدیان، جراح و متخصص زنان و زایمان در خصوص شیوع «سرطان سینه در بین خانم‌ها»، گفت: در بحث سرطان سینه اولین کاری که ما باید مدنظر خود قرار دهیم پروسه غربالگری و تشخیص زودرس سرطانهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توصیه می‌شود از سنین ۴۰ سالگی، خانم‌ها هر سال در برنامه خود ماموگرافی داشته باشند.

وی افزود: افرادی که سابقه خانوادگی یا در اقوام درج یک خود سرطان سینه داشته‌اند حتما آزمایش غربالگری را از سنین ۳۵ سالگی و هر سال یک بار انجام دهند.

این جراح و متخصص زنان و زایمان اضافه کرد: در صورتی که خانم‌های زیر سنین ۳۵ سالگی احساس لمس توده یا درد پستان داشتند باید حتما به پزشک متخصص مراجعه کنند.

یزدیان ادامه داد: باید توجه کرد احساس درد سینه در این سنین بیشتر به خاطر تاثیرات هورمونی تخمدان است و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و با مصرف دارو این مشکل قابل درمان است؛ ما به بیماران توصیه می‌کنیم هر شش ماه سونوگرافی را انجام دهند.

وی بیان کرد: بیماری ۵۰ ساله مراجعه کرده است که تا این سن ماموگرافی انجام نداده‌است و هیچ‌گونه مشکلی نداشته و مجدد توصیه من به همه خانم‌ها انجام ماموگرافی است. نباید منتظر به وجود آمدن مشکل یا لمس توده‌های بزرگ در سینه باشیم؛ سرطان سینه اگر پیشرفت کند راه‌های درمانی محدودتر و سخت‌تر می‌شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه سرطان سینه آزمایش ماموگرافی ماموگرافی سرطان سینه خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۳۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا می‌توانید در سنین بالا عضلاتتان را بسازید؟

به گزارش همشهری آنلاین، کارشناسان می‌گویند حتی در دهه‌های ۶۰، ۷۰ و بالاتر زندگی نیز امکان ساختن عضلات و حفظ آنها وجود دارد و انجام این کار شیوه خوبی برای سالم باقی ماندن است.

بررسی‌های زیادی درباره اثر محافظتی عضلات و توده عضلانی بر دستگاه‌های گوناگون بدنی از دستگاه عضلانی-اسکلتی گرفته تا دستگاه عصبی مرکزی یا مغز انجام شده است.

بررسی‌ها نشان داده‌اند که ساختن عضلات می‌تواند شروع زوال عقل (دمانس) و اثرات زیان‌بار زوال عقل را به تأخیر بیندازد و کارکرد شناختی را حفظ کند.

همچنین در سنین بالا نباید سلامت استخوان‌ها را فراموش کنید و ساختن عضلات تنها شیوه‌ای است که اثر آن در کمک به حفظ تراکم و استحکام استخوان‌ها ثابت شده است.

البته قبل از شروع هر برنامه ورزشی جدید باید با یک کارشناس مثلا یک مربی شخصی مشاوره کنید.

به عنوان یک راهنمای کلی بهتر است با تمرین‌های کنترل‌شده مقاومتی شروع کنید و بعد به سراغ زدن وزنه‌های آزاد بروید و به دنبال مسلط شدن بر یک تکنیک مناسب و ایمن وزنه زدن باشید.

زدن وزنه‌های آزاد هم برای ساختن عضلات خوب است و هم یک جزء تعادلی دارد که عضلات مرکزی‌تان را تقویت می‌کند و به پایداری بیشتری آنها یاری می‌رساند.

به یاد داشته باشید که پیش از شروع هر برنامه وزنه زدن در سال‌های بالای زندگی باید به‌وسیله پزشک معاینه شوید. اما حتی اگر دچار بیماری‌های مزمن دوران سالمندی مانند نارسایی قلبی باشید، با راهنمایی مناسب وزنه زدن به سلامت شما کمک کند، چرا که قلب را به تلمبه زدن بیشتر خون وادار می‌کند.

بنابراین سالمندان نباید از وارد شدن به اتاق وزنه زدن هراسی داشته باشند.

کد خبر 847868 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز خبر مهم ورزش سالمندی

دیگر خبرها

  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • آیا می‌توانید در سنین بالا عضلاتتان را بسازید؟
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • در چه سنی میزان باروری زنان به انتها می‌رسد؟
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر